Autor Wątek: MAM!!!! JESZCZE SAMA W TO NIE WIERZE!  (Przeczytany 13517 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rybkawiedenka
  • Gość
MAM!!!! JESZCZE SAMA W TO NIE WIERZE!
« Odpowiedź #30 dnia: 15 Maja 2006, 23:01 »
Kochana Ninko, na przymiarca Pani mnie tylko owinela materialem i zmierzyła gorset. Reszta dopiero mnie czeka 6 Maja! Co do tajemnicy to mnie chwilami skreca i nie mam pojecia czy wytrzymam!!!!! PO drugie chcialabym usłyszeć czyjąś opinie na temat tej sukni i nie wiem czy np teściowa sie nie wygada jak ją zabiore na przymiarke!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #31 dnia: 15 Maja 2006, 23:39 »
To nie bierz teściowej, ja ze swoją chodziłam i z mamą, do czasu, aż się zorientowałam, że moja mamuśka o niczym innym z ciotkami nie potrafi gadać jak o mojej kiecce. Ostatecznie, gdy zdecydowałam się na szycie nikomu nie powiedziałam, jaki model wybrałam :)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 15 Maja 2006, 23:57 »
mogą się pogniewać, ale....

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 16 Maja 2006, 10:12 »
Rybko piękna ta Twoja suknia :),
juz nie mogę się doczekać zdjęć z przymiarki. A tak apropo to bardzo mi sie podobaja te kapelusze wklejone przez forumki :) Wydaje mi sie że to będzie idealna opcja zamiast welonu ... choc może się jeszcze przekonasz ;)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 16 Maja 2006, 11:44 »
A dla mnie ta suknia jest taka wdzięczna i romanrtczna i wmyslę, że zamiast welonu lub kapelusza pięknie wyglądałby dobrze dobrany kwiat :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 16 Maja 2006, 12:52 »
Ninko - z mama pojechac nie moge, ona nie mieszka tu gdzie ja, musialaby przyjechac a to raczej nie wykonalne. ale nawet z nia na ten temat nie rozmawiam. Jak uslyszala ze slub w Bedzinie to mnie spytala czy jestem pewna ze goscie tam trafia bo to chyba jakas wiocha. WIec przestalam z nia  na ten temat rozmawiac. CO do sukmi to poczatkowo chcialam znac jej zdanie wiec pokazywalam zdjecia w necie ale nigdy nie miala czasu pogadac i zawsze jej bylo wszystko jedno. WIec wole juz z tosciowa, ona jest w temacie bo jej corka - siostra mojego M tez wychodzi niedlugo za maz wiec szykuje suknie i wesele. Troche to mi przeszkadza bo nie wiem czy tesciowa bedzie obiektywna pomiedzy mna a wlasna corka, ale co tam! W koncu mam was!!!!! Sama sobie do tej pory radzilam i poradze obie dalej sama! I z wami sie bede wszystkim dzielic!!!!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 16 Maja 2006, 13:58 »
Cytat: "rybkawiedenka"
CO do sukmi to poczatkowo chcialam znac jej zdanie wiec pokazywalam zdjecia w necie ale nigdy nie miala czasu pogadac i zawsze jej bylo wszystko jedno.

U mnie to samo było :( to boli, ale teściowa... hmmm no cóż. Moja na początku cos krytykuje, albo chwali, ale jak się z mężem podzieli uwagami, a ten ma inne zdanie, to ona zaraz też zaczyna kręcić  :roll: A może jakąś koleżankę weź ze sobą :?: Taką zaufaną... ja tak zrobiłam. Bo mamy z racji swojego wieku jednak wielu rzeczy nie akceptują :). Moje jak zobaczyły mnie w krótkiej sukience, to było : "przecież ty cipkę masz na wierzchu" (mam nadzieję, że za to nie oberwę  :P )

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 16 Maja 2006, 14:34 »
Ninka czyli rozumiesz mnie. Kolezanek mam niewiele, bo niedawno dopiero tu mieszkam. Moja najblizsza kolezanka mieszka w Warszawie i na razie nie planuje tu wpasc...

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 16 Maja 2006, 18:13 »
...łojoj to masz ciężko kochana :!: Sama bym Tobie doradziła ale mieszkam w Szczecinie :( Wstawiaj fotki, to postaramy się pomóc na odległość  :mrgreen:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 16 Maja 2006, 18:20 »
no, może tym razem się uda

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 16 Maja 2006, 20:44 »
Ninko kochana dziekuje za cudowen slowa otuchy! Będę was informowała na bierząco co słychać!!!!

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 16 Maja 2006, 22:11 »
Będę was informowała na bierząco co słychać!!!!

to dobrze bo my tu niecierpliwie czekamy!!!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 16 Maja 2006, 23:32 »
Rybkowiedenko czekamy, a Ty możesz mnie powspomagać w mojej seteczce :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 17 Maja 2006, 08:34 »
Anusia - obiecuje zdawac relacje z kazdej wizyty! Moze juto sie wybiore i jeszcze raz przymierze suknie ale juz z kokiem i zobacze co mi Panie aproponują bo ostatnio widziałąm u nicha takie kwiaty do wpięcia proawie identyczne jak te z organtyny na sukni. Może zabrać teściową wtedy? CO myślicie?

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 17 Maja 2006, 08:35 »
Ninka - seteczce?

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 17 Maja 2006, 11:33 »
haha, popatrzeć na moje odliczanie :)

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 17 Maja 2006, 11:40 »
Może zabrać teściową wtedy? CO myślicie?

jak masz z nia dobry kontakt i koniecznie ;) chcesz komuś pokazać kieckę to pewnie, że tak!!
tylko niech się nie wygada przed młodym;)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #47 dnia: 17 Maja 2006, 12:30 »
Ninka - rzeczywiście! Blondynka ze mnie ;)
Anusia właśnie mam z nią nawet bardzo fajny kontakt i wiem ze sie nie wygada. Ale z drugiej strony sama nie wiem....jak ma być niespodzianka to może powinan być dla wszystkich....

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 17 Maja 2006, 13:03 »
Anusia właśnie mam z nią nawet bardzo fajny kontakt i wiem ze sie nie wygada. Ale z drugiej strony sama nie wiem....jak ma być niespodzianka to może powinan być dla wszystkich....

Wydaje mi się, że może nie być obiektywna. Teściowa ma swoje latka, niekoniecznie musi zaakceptować coś "innego", pozatym ta córka, którą też wydaje za mąż.... ja bym miała wątpliwości. Z teściową też mam niby dobrze, ale w sprawie sukni okazała się mało pomocna. Pozatym teściowe mają mniej na głowie i temat sukni może się im niechcący wymsknąć podczas gadania z ciotkami, babkami...

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 17 Maja 2006, 13:10 »
Właśnie, smae widzicie ile to komplikacji....Szlag mnie trafia jak o tym pomyśle, ale trudno. Jak znam siebie i sytuację to sama wszsytko dopne do końca!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #50 dnia: 17 Maja 2006, 21:31 »
Zabrałam teściową i pojechałam z nią do salonu! Założyłam suknie (wcześniej byłam u fryzjera żeby mi koka upieli) i wpiełam we włosy stroik w kolorze kwiatów na sukni. Zachwyt w oczach teściowej był nagrodą, musze sięwam przyznać że mnie zaskoczyła bo naprawde widać było że zrobiłam na niej wrażnenie! I przysięgła nikomu nic nie powidzieć i że pojedzie ze mną na przymiarke i wtedy pstrykne zdjęcia! Od razu się lepiej czuje!!!!!

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 17 Maja 2006, 21:48 »
no to super!!!
Zachwyt w oczach teściowej był nagrodą

no widzisz a tak sie matrwiłaś!!!że woli slub swojej córki i takie tam!!!
cieszę sie bardzo, że wszystko wyszło ok!!!
i czekam niecierpliwie na fotki!!!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 17 Maja 2006, 21:49 »
Zabrałam teściową i pojechałam z nią do salonu!

To fajnie, tylko, że taka euforia może być zdradliwa :(. Nie chcę Cię na "nie" nastawiać. Jednak z doświadczenia wiem, że obietnice o milczeniu mogą być tylko obietnicami  :wink: U mnie tak było.

naprawde widać było że zrobiłam na niej wrażnenie

Ja na swojej też, ale jak tylko skonsultowała się z mężem to zmieniła zdanie o 180 stopni

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #53 dnia: 17 Maja 2006, 22:39 »
Ninko ja cie prosze wyluj to :) !! Naprawde mam wrażenie ze jej siepodobało. W końcu powinna się poczuć wyrózniona że tylko ona wie! NAwet moja mama mnie nie widziała! Ja jednak mam nadzieje ze ten zachwyt jej nie przejdzie!

Lece spać dziewczyny!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 18 Maja 2006, 00:44 »
tfu tfu tfu :) Hi Hi Hi  Będzie dobrze!!!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #55 dnia: 18 Maja 2006, 08:46 »
ALe obiecaj że będziesz trzymała kciuki!!!!! :) MIłęgo dnia, ja musze troche popracować ;(

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 18 Maja 2006, 23:59 »
Trzymam kciuki :!: Dzisiaj z teściami np wybraliśmy garnitury dla Pawcia :) mysleliśmy, że będzie ciężko, ale dało radę :D Jest to co chchieliśmy. Wniosek : Z teściami da się dogadać (czasem  :twisted:  )

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #57 dnia: 19 Maja 2006, 12:06 »
Oj da się da! I całe szczęscie bo inaczej nei mieszkałąbym w Katowicach tylko bym uciekła gdzie pieprz rośnie!!!!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #58 dnia: 21 Maja 2006, 20:50 »
Zrobilam mojej suknie zdjęcie w salonie i mogę je wam wkleić. Nie jest co prawda najlepszej jakości i nie oddaje uroku sukni ale dobre i to!

Cyba wyjdzie poziomo, ale nie umiem go w pion przestawić....

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #59 dnia: 21 Maja 2006, 20:52 »