Autor Wątek: Miesiaczka a antybiotyk  (Przeczytany 2553 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #30 dnia: 9 Listopada 2006, 16:10 »
Cytat: "liliann"
martini napisał/a:
Anusiaaa - nie tyle antybiotyk, co sama choroba sa w stanie wplynac na przesuniecie okresu, wiec sie nie martw. Tak samo moze wplynac na to podroz, zmiana klimatu czy stres.
Chciałam napisać dokładnie to samo co Martini...

A nie mówiłam ze choroba moze opoznic a co dopiero antybiotyk :) Mistrzu jestem :)

Cytat: "anusiaaa"
Ale wiecie co zauwazylam, ze boli mnie cos w okolicach hmmm łona chyba...takie lekkie uklucia

A moze to miesiaczka :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #31 dnia: 9 Listopada 2006, 16:13 »
Cytat: "Antalis"
A moze to miesiaczka

Oby, ale jeszcze chcialam tylko dodac ze ja miesiaczki przechodze calkowicie bezobjawowo, szczesciara :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #32 dnia: 9 Listopada 2006, 16:20 »
Ide wlasnie po test i chcialam goraco podziekowac za wszelkie porady :serce:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #33 dnia: 9 Listopada 2006, 16:21 »
No to czekamy na wiesci :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #34 dnia: 9 Listopada 2006, 16:39 »
Antalis, antybiotyk wpływu na miesiaczke nie ma...choroba a i owszem....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #35 dnia: 10 Listopada 2006, 14:50 »
Dla zainteresowanych: test zrobiony, wynik negatywny ale miesiaczka nadal nie wrocila :(

Offline Aniutek83
  • maniak
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #36 dnia: 10 Listopada 2006, 16:41 »
Ania ja miałam tak samo w ogóle nie dostałam, dzis niby dostałam ale tego nawet okresem nazwać nie mozna!
To na pewno wynik choroby , widzisz ja tez nie wiem co jest powodem moich zaburzen lekarka stwierdziła ze wszystko jest OK! jak nie dostaniesz to idź po tabletki na wywołanie! W ciązy na pewno nie jestes- więc cie nie przejmuj!Moze to wina jakich zaburzen hormonalnych? ja tez zawsze dosrtwalam regulasrnie a teraz widzisz jak ze mna jest!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #37 dnia: 10 Listopada 2006, 16:58 »
Ania no moze masz racje, poczekam do poniedzialku i powtorze test jak pislao w instrukcji, a jak nic nie wyjdzie to pojde do ginka :(

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #38 dnia: 10 Listopada 2006, 17:01 »
anusiaaa, będzie dobrze zobaczysz, ja jestem na pigułkach i niedawno zaczełam brać jeszcze jakieś leki, które zdaniem lekarza teoretycznie nie powinny mieć wpływu na tabletki i miesiączkę, ale ostatnio miałam jakieś dziwne plamienie, potem znikneło, a ja teraz czekam na okres. Wierzę, że będzie dobrze. A tak prawde mówiąc, to do żadnego środka anty nie można mieć 100% pewności.
Na ulotce z testu pisze coś po jakim czasie moga być wiarygodne :?: chodzi mi o to czy od razu jak się jest w ciąży to dają w miarę wiarygodny wynik,a nie np. w trzecim czy czwartym tygodniu :?:

Offline Aniutek83
  • maniak
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #39 dnia: 10 Listopada 2006, 18:17 »
niee test wykrywa juz kiolkydniowaciąże np. 6 dniowa! teraz testy sa b czułe i dobre! nie powtarzaj juz na pewno nie jesteś! widziszja tez tak miałam od razu poszłam do ginka! Nie przejmuj sie dziewczyno bo w jakąs obsesje wpadniesz!

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #40 dnia: 10 Listopada 2006, 22:16 »
Dziewczyny spokojnie przesunięcia miesiaczki nawet do 7-10 dni mogą sie zdarzyć...
Ja rozumiem, że się denerwujecie, sama tak miałam jak mi sie czas jakis temu okres przesunął o ponad tydzień, ale żeby od razu głowę ginekologowi z tego powodu zawracać???

Jeśli spóźnialska @ opóxni sie ponad 14 dni - wtedy należy uderzyć do siły fachowej
....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Miesiaczka a antybiotyk
« Odpowiedź #41 dnia: 10 Listopada 2006, 22:49 »
Cytat: "katarzyna_84"
Na ulotce z testu pisze coś po jakim czasie moga być wiarygodne Question chodzi mi o to czy od razu jak się jest w ciąży to dają w miarę wiarygodny wynik,a nie np. w trzecim czy czwartym tygodniu

Na ulotce pisze, ze w 99% daja dobry wynik i moga wykryc ciaze juz w 6 dni po zaplodnieniu :)

Cytat: "liliann"
Jeśli spóźnialska @ opóxni sie ponad 14 dni - wtedy należy uderzyć do siły fachowej....

Kurcze, pewno masz racje ale czlowiek glupieje w takich sytuacjach :oops: i najzwyczjaniej w swiecie martwie sie o swoje zdrowie bo skoro to nie ciaza i nigdy wczesniej nie mialam takich spoznien to dla mnie cos nowego :?