Autor Wątek: GOSIU_KWIECIEŃ  (Przeczytany 22892 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #150 dnia: 19 Maja 2006, 19:06 »
Gosiu pomóc Ci w wklejaniu fotek ??

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #151 dnia: 23 Maja 2006, 10:30 »
oto foty gosi z kościoła

i w kościele

czekam na więcej gosiu...

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #152 dnia: 23 Maja 2006, 10:36 »
Majuniu już wysyłam :) :) :)
Baaaaaaardzo Ci dziękuję za pomoc :serce:  :serce:  :serce:

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #153 dnia: 23 Maja 2006, 10:40 »
lecimy dalej

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #154 dnia: 23 Maja 2006, 11:44 »

przysięga   :Wzruszony:  

papierzyska  :aniolek:  

i życzenia   :uscisk:  

trochę ryżu i kasa na szczęście  :jupi:

bukiecik gosi   :bukiet:   i zaobrączkowana łapka :mrgreen: (bukiecik dla dziubaska :wink: )

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #155 dnia: 23 Maja 2006, 17:47 »
Gosiaczku komplementy są jak najbardziej szczere i zasłużone bo wyglądałaś ślicznie z resztą Twój małżonek też wyglądał  bardzo dostojnie :) a jak piszecie o jakiś godnych polecenia osobach z branży ślubno-weselnej to niestety wtedy nnic nie mogę wybrać dla siebie :( ale trudno przynajmniej miło mi się  z Wami rozmawia :)
Zdjęcia z kościółka są również ładne ale nie mogłoby być inaczej :D buźka

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #156 dnia: 23 Maja 2006, 19:44 »
Czuć dostojeństwo i powagę sytuacji. Kościół przepiękny. No i to wzruszenie na twarzach :) Super!

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #157 dnia: 23 Maja 2006, 21:16 »
Gosia - byłam w zeszłym roku na maszy ślubnej, którą prowadził ten sam ksiądz, który udzielam wam ślubu - było pięknie!!!

twoje zdjęcia to standardowo sa piękne!!!! :wink:  :wink:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #158 dnia: 24 Maja 2006, 11:01 »
dziewczyny, wielkie dzięki za komplementy, co do księdza, to jest to nasz a w sumie mój znajomy, więć mszę mieliśmy tak intymną i prywatną, że wszyscy goście się zachwycali, mówiąc, ze nigdy nie byli na takiej mszy slubnej. A już ja z mężem, to wzruszenie i pełnia szczęscia ogromna!!!!!! :serce:  :serce:
Sami sobie wybraliśmy czytania, które czytały osoby zawodowo związane z "lektorstwem", jedna czta dzienniki w radiowej Trójce, a druga lata całe czytała w szczecińskim radio, a teraz robi program w regionalnej TVP i podklada w nim głos. Poza tym mieliśmy próbę w pietk z księdzem, ale to i tak nie uchroniło nas od minimalnych wpadek: Michał powiedział "biorę ( duża pauza)... cię", poźniej już wszystko z płatka, a ja "biorę cię Michała (i tę końcówkę od razu przemieniłam na Michale, więc wyszedł mi taki zbitek głosek ;), ale dalej już bez zarzutu ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #159 dnia: 26 Maja 2006, 12:01 »
Kochane :serce: ,
wreszcie nadzszedł ten czas, ze opiszę relację z momentu moich a w zasadzie naszych Zaślubin. Msza rozpoczęła się pięknym Marszem Charpentera (jeżeli dobrze piszę, mój Mąż się na tym zna ;) )granym na trąbce, podszedł do nas ks. Piotr, przywitał się z nami, dosyć długo rozmawialiśmy, bo widzę to na płytce, ale nic a nic nie pamietam o czym ;), 4 letni Pawcio, przepiękny i przekochany Syneczek mojej przyjaciółki świadkowej trzymał w łapkach szkatulkę z obrączkami i tak weszliśmy do katedry. Tzn przed nami ksiądz i Paweł za rękę, a nimi, my pod rękę, a za nami świadkowie osobno ;), bo oboje "żonaci". Ania trzymała gałązkę  eustomy z koralikami i cekinkami. Msza była przecudowna, ksiądz Piotr wspanioały, cały czas zwracxał się do nas po imieniu, często zwracał się do naszych Rodziców, kazanie cudne, piekne, radosne, pełne nadziei i wiary i odpowiedzialności o drugiego człowieka. czytania mieliśmy wybrane przez mojego Męża: z Księgi Pieśn nad pieśniami i Hymn o miłości z Listu do Koryntian Św. Pawła, a czytały je moje koleżanki, zawodowo zajmujące się "lektorstwem". Jedna czyta dzienniki w Trójce, a druga 10 lat czytała wiadomości w szczecińskim radio,a teraz będąc na urlopie wychowawczym, robi program w regionalnej TVP i też podkląda głos. Poza tym mieliśmy scholę, przepieknie spiewała pieśni, ale takie renesansowe, żadna tam oaza. Każdemu polecam scholę z katedry od księdza Piotra. No i standardowo oprócz trąbki mieliśmy organistę. Całą uroczystość była naprawdę przepiękna, nie będę wam opisywac minuta po minucie, ale powiem Wam, zę wszycy goscie, chjoć przyznac musze, ze nie było ich zbyt wielu ;) ok. 30-stu, stweirdzili, ze nigdy nie bylki na tak pięknej i prywatnej Mszy slubnej. Jeszcze po zakończeniu Mszy i błogosławieństwie, ksiądz nas pozegnal i życzył wszystkiego naj naj naj. A poźniej to już ryż, pieniądze, życzenia i kwiaty. Nie było ich zbyt wiele(pojedyncze tulipany, moje ukochane kwiaty, plus bukiet tulipanów od cioci Michała z Monachium, przysłała je i bukiet od kuzyna Michała oraz wiązanka symbol od Rodziców Michała: 2 róże: biała i czerwona, związane węzłęm ze sznurka: na płycie Mama Michała mówi mi skladając życzenia "pamiętaj węzeł małżeński,węzeł!", poźniej złożyła zyczenia Michałaowi i znowu podchodzi do mnie dotyka tego węzła i znowu mi mówi:  pamiętaj węzeł małżeński,węzeł małżeński!", bo poprosilismy wcześniej gości, żeby pieniądze, które mieli przeznaczone na kwiaty, ofiarowali podczas Mszy Świetej dla dziewczynki z domu Dziecka, której imie podał nam ks. Piotr. Powiedział zresztą, ze ta dziewczynka bardzo tych pięniędzy potrzebuje i podziękował w naszym imieniu gościom. A nasi goście się super sprawili, bo ks. Piotr powiedział nam poźniej ile kościelny zebrał, kiedy odbieralismy pieniądze, które 2 razy poszły  ;) ( opisałam to w swojej początkowej relacji, smieszna historia ;) )
No to teraz zapraszm już na relację z wesela, ale ona wieczorkiem, mam nadzieję ;)

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #160 dnia: 26 Maja 2006, 18:42 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
Każdemu polecam scholę z katedry od księdza Piotra. No i standardowo oprócz trąbki mieliśmy organistę.

Małgosiu czy mogłabyś mi podać namiary na tą scholę (i ta trąbka ach...)? Zależy mi bardzo bo do ślubu miesiąc a ja nie mam organisty ani nic takiego. W dodoatku u nas nawet porządnego organisty nie ma.

Cudownie opisałaś uroczystość.    :Zakochany:  
Nie za dużo osób, przepiękne kazanie, zaprzyjaźniony ksiądz, wasza pomoc dziewczynce, no i ta przysięga małżeńska... GRATULUJĘ   :brawo_2:    :brawo_2:    :brawo_2:

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #161 dnia: 1 Czerwca 2006, 00:23 »
GRATULUJĘ  :serce:
Przepięknie romantyczne zdjęcia, aż się rozmarzyłam i to morze ... ahhh
 :serce:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #162 dnia: 1 Czerwca 2006, 07:41 »
Ja również GRATULUJĘ  :serce:   :)
zdjęcia cudne... takie romantyczne klimaty... cudowne zaślubiny... :)
czekamy na relację z wesela  :mrgreen:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #163 dnia: 1 Czerwca 2006, 09:59 »
dzieki kochane Forumki, zmotywowałyście mnie do napiania o wesleeu,a tu ciągle czasu nie ma, a chcę opisać wesele "porządnie", acz krótko ;) ,żeby nie zanudzić. dzis mam mnóstwo sparw na głowei, moj mąż jak zwykle wyjechał ;) raniutko, pożegnał się z teściami, podziękował za gościnę i zobaczymy się dopiero we wtorek, bo wtedy najwcześniej będę mogła do Michała wyjechać. ja pojutrez mam 3 egzaminy, więc muszę się uczyć, a dziś mam taki dzień, że mnóstwo załatwiania na miescie, więc może, im szybciej wyjdę i pozałątwaim, tym szybciej wrócę i skrobnę parę słow o weselu

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #164 dnia: 2 Czerwca 2006, 15:44 »
ooooooooooo, jestem już zapaleńcem,znaczy awansowałam ;)

Offline Tagusek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: dawno temu
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #165 dnia: 2 Czerwca 2006, 20:43 »
hej
zdjęcia są piękne - brak mi słów - wyglądaliście cudownie. Ja niestety nie mam zdjęć ze swojego ślubu i teraz bardzo tego żałuję  :cry: . Dziewczyny róbcie zdjęcia (jak najwięcej) bo po 20 latach będziecie złe na siebie (tak jak ja teraz). Film nie oddaje w pełni uroku tak jak zdjęcia (zatrzymana ta jedna chwila)  :D
pozdrawiam serdecznie
UŚMIECHNIJ SIĘ - JUTRO TEŻ JEST DZIEŃ

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #166 dnia: 2 Czerwca 2006, 22:45 »
Tagusku kochany, przytkro mi, ze nie masz tak pieknej pamiatki  :( . Mój Mąż natomiast nie chciał mieć filmu, bo twierdził, ze to obciach, mi jednak bardzo zależało i zamówiłąm najlepszego weselnego kamerzystę na swiecie czyli Jarka z Wyli i teraz mój Michał jest pierwszym fanem naszego filmu, wszystkim dumnie go prezentuje, a oglądał go już kilkadziesiąt razy i to zawsze z dodatkami w postaci klipów i starego kina. Jest tego ogólnie  z reportażem jeszcze jakieś 4,5 godz, więc oglądamy na raty ;) i poźniej znowu i znowu ;) ...

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #167 dnia: 21 Czerwca 2006, 11:23 »
No to jeszcze kilka tych przeslicznych zdjec-dla pocieszenia naszych oczu :D

Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Agutka

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #168 dnia: 21 Czerwca 2006, 11:28 »
alez sa sliczne :D

Offline Agutka

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #169 dnia: 21 Czerwca 2006, 11:33 »

Offline Agutka

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #170 dnia: 21 Czerwca 2006, 11:40 »

Offline Agutka

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #171 dnia: 21 Czerwca 2006, 11:46 »
to jak na razie niestety ostatnia porcyjka zdjec-ale miejmy nadzieje, ze juz niedlugo bede mogla wstawic ich tu wiecej :D

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #172 dnia: 21 Czerwca 2006, 11:53 »
Gosiou cudowne zdjęcia, ale się rozmarzyłam przy tych znad morza.....  :D śliczne!! Bardzo ładnie wychodzicie na zdjęciach, te uśmiechy, miłość, radość...ach sama słodycz  :mrgreen:
czekam aż szczęście powróci...

Offline Agutka

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #173 dnia: 21 Czerwca 2006, 12:05 »
A jednak jeszcze kilka zdjec na szczescie dostalam :D

Offline Agutka

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #174 dnia: 21 Czerwca 2006, 12:11 »

Offline Agutka

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #175 dnia: 21 Czerwca 2006, 12:14 »

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #176 dnia: 2 Lipca 2006, 23:19 »
samam nie weim skąd takie mięsnie u mnie, bo teraz jestem obibok straszny jesli chodzi o ćwiczenia, widać pozostało mi z dzieciństwa i młodości wczesnej, kiedy chodziłąm na balet prze 10 lat ;)