Autor Wątek: Osoby o innej orientacji seksualnej  (Przeczytany 21715 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Osoby o innej orientacji seksualnej
« Odpowiedź #60 dnia: 7 Lipca 2006, 09:42 »
Maniarko widze ze sie  nie rozumiemy i nie mam juz ochoty Ci niczego tłumaczyc.Jak dla mnie to wszystko rozumiesz zbyt "płytko" i nie łapiesz aluzji .

Cóż w sumie rozmowa tak na prawde końca miec nie bedzie. Musimy przyjac do wiadomosci ze osoby innej orientacji seksualne zyja na tym swiecie i czy chcemy czy nie zyc bedą. Nikt nie robił by z tego problemu gdyby nie wyszli na ulice i demonstarcyjnie domagali sie praw takich jak legalizacja ich związków czy mozliwość adopcji dziecka. Widok obściskujących sie facetów nie jest niczym miłym, jak i pań "idących w ślinę". Homoseksualizm nie jest niczym normalnym i tak juz zostanie.Dlatego tez jak juz musza niech to robia w swoich domach a nie na oczach innych.

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #61 dnia: 7 Lipca 2006, 09:51 »
Cytat: "Antalis"
Maniarko widze ze sie  nie rozumiemy i nie mam juz ochoty Ci niczego tłumaczyc.Jak dla mnie to wszystko rozumiesz zbyt "płytko" i nie łapiesz aluzji .

juz raz pisała żebys sie nie wysilała i mi nic nie tłumaczyła...... każdy ma swój punkt widzenia
.......ale widze że twoja domena jest obrażanie ludzi, brak tolerancji i nie możnośc zrozumienia innego stanu rzeczy ... poprsotu żenuła ........
w takim razie tak jak juz pisałam braku tolerancji i chamstwa nie mam zamiaru akceptować.... a na Twoje dziecinne  zaczepki odpowiadam uśmieszkiem  :mrgreen:
   miłego dnia :id_juz:
...ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy...;)
http://www2.glitteryourway.com/img/glitteryourway-beeac9c9.gif

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 7 Lipca 2006, 10:02 »
Cytat: "Maniarka"
juz raz pisała żebys sie nie wysilała i mi nic nie tłumaczyła...... każdy ma swój punkt widzenia
.......ale widze że twoja domena jest obrażanie ludzi, brak tolerancji i nie możnośc zrozumienia innego stanu rzeczy ... poprsotu żenuła ........
w takim razie tak jak juz pisałam braku tolerancji i chamstwa nie mam zamiaru akceptować.... a na Twoje dziecinne zaczepki odpowiadam uśmieszkiem  
miłego dnia

Po tym co tu napisałas stwierdzam ze jak bys tak spadła ze swojego ego na IQ to mogłabys zrobic sobie krzywde dziewczyno.
Ty chyba  nie rozumiesz tego tematu.
"Musimy przyjac do wiadomosci ze osoby innej orientacji seksualne zyja na tym swiecie i czy chcemy czy nie zyc bedą. Nikt nie robił by z tego problemu gdyby nie wyszli na ulice i demonstarcyjnie domagali sie praw takich jak legalizacja ich związków czy mozliwość adopcji dziecka."
Akceptuje to ze sa tacy na tym i tak juz "podziubanym" swiecie, ba nawet znałam faceta ktory był homo i był bardzo fajny. Nie chce tylko by tacy mogli np. adoptowac dzieci .Przeciez nie powyszczelam wszystki, albo nie bede robila selekcji.

Cytat: "Maniarka"
a na Twoje dziecinne zaczepki odpowiadam uśmieszkiem

Pewnie bo co innego mogłabys zrobić.To ze jestem młodsza nie znaczy ze dziecinna.Niby nie chcesz nikogo od niczego przekonywac jednak nei przyjmujesz do wiadomosci zdania innych. To jest dopiero brak tolerancji.

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #63 dnia: 7 Lipca 2006, 10:14 »
Po tym co tu napisałas stwierdzam ze jak bys tak spadła ze swojego ego na IQ to mogłabys zrobic sobie krzywde dziewczyno

powiem jedno nie mam zamiaru zniżac sie do Twojego poziomu...i to by było na tyle  :id_juz:

Pewnie bo co innego mogłabys zrobić.To ze jestem młodsza nie znaczy ze dziecinna.Niby nie chcesz nikogo od niczego przekonywac jednak nei przyjmujesz do wiadomosci zdania innych. To jest dopiero brak tolerancji.

a powyższe wszystkie Twoje wypowiedzi dały dowód  TWOJEJ  nie dojrzałości  :lol:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 7 Lipca 2006, 10:40 »
Za wysokie progi jak na Twoje nogi ... koniec tematu bo zamiast gadac na temat skupiułysmy sie na sobie. Nie umiemy sie dogadac masz klapki na oczach i nei rozumiesz tego co pisza inni ... OET.

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #65 dnia: 7 Lipca 2006, 10:44 »
Za wysokie progi jak na Twoje nogi ... koniec tematu bo zamiast gadac na temat skupiułysmy sie na sobie. Nie umiemy sie dogadac masz klapki na oczach i nei rozumiesz tego co pisza inni ... OET.

a ta znowu swoje ...w życiu to musiał być Ci naprawdę ciężko  :cry:  ...a te hasełka całkiem na poziomie  ...no cóz na ludzka głupotę nie ma lekarstwa :mrgreen:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 7 Lipca 2006, 10:47 »
"ta" to mozesz sobei o kolezankach mowic ale nie do mnie .... Pa

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #67 dnia: 7 Lipca 2006, 10:49 »
:hahaha:

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #68 dnia: 7 Lipca 2006, 11:26 »
Po co się tak żołądkujecie obie?  :lol:  Szkoda zdrowia. Po prostu sobie odpuście, nie gadajcie ze sobą. Ja już dawno na tym forum olewam osoby, których wypowiedzi mnie drażnią. Nie odpowiadam na ich posty, zaczepki.. to jest własnie niezniżanie się do dennego poziomu. Tylko dziwi mnie, że komuś zaczepiania mnie jeszcze nie znudziło. Chyba ta osoba ma bardzo nudne życie, bo wręcz widzę, że zdaża się, że jestem "ścigana" po podforach i moje posty są komentowane w sposób złośliwy. Jakby tylko ktoś czyhał, aż coś napiszę, do czego się potem można doczepić :hahaha: Że też komuś nie szkoda czasu na takie bezcelowe działania  :roll:

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #69 dnia: 7 Lipca 2006, 11:29 »
ps. sorka za orty ...zdaRZAją  się najlepszym ;)

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #70 dnia: 7 Lipca 2006, 11:40 »
:hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:  
A mówiłem że będzie jak w sejmie?  :mrgreen:
 :mrgreen:

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #71 dnia: 7 Lipca 2006, 11:54 »
A mówiłem że będzie jak w sejmie?  

no ja juz nie wiem czy mam sie smiać :lol:  czy płakać :cry: ... :mrgreen:
tak czy siak nie ma co się już roztrząsać  nad tą dyskusja... :wink:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 7 Lipca 2006, 12:54 »
To nei leki na komoseksualizm. Chodzi mi o leki zmniejszajace poped seksualny.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 7 Lipca 2006, 12:57 »
homoseksualizm * sorx za pomyłke. A leki te sa na bazie hormonow. Gdzies o tym czytałam.Sam homoseksualizm jest "nieuleczalny", mozna tylko "ograniczac jego skutki".

Offline Maniarka

• zapaleniec
« Odpowiedź #74 dnia: 7 Lipca 2006, 13:31 »
Cytat: "martini"
to jest, wedlug Ciebie, sposob na rozwiazanie problemu nietolerancji? Dac im wszystkim pigulki hamujace poped seksualny?

całkiem niezłe rozwiązanie  :hahaha:   nieprawdaż :glowa_w_mur:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #75 dnia: 7 Lipca 2006, 13:37 »
No ja tego nie powiedziałam .... nie bede tłumaczyc specjalnie sie przed Wami. Problem zostanie bo Ci ludzie nie znikną. Homoseksualizm nie jest zjawiskiem normalnym.Tych ludzi nie powinno sie potepiac tylko im wspólczuc i w miare mozliwosci sprawic by zyli normalnie.Ich zwiazki nei maja na celu stworzenie rodziny, spłodzenie dzieci.Ich zwiazki to zwyczajna alternatywa na danie ujcia swoim popedom seksualnym.Uwazam tylko ze nie powinni domagac sie rownych praw. No sorry bardzo ale zostałam wychowana tak a nie inaczej, zostały mi wpojone takie a nie inne wartosci i co najwazniejsze taki a nie inny model rodziny.

I choć wielu tutaj mnie potepia za moje poglady to mam to głęboko w powarzaniu bo po pierwsze mam prawo do swoich przekonan i nie od razu musi to byc nietolerancja. Po drugie to nei temat w ktorym mialo sie roszczygnac ich "byc" czy "nie byc".Poglady są jak "dupa"- kazdy ma własne. Ja nei probuje nikogo pzrekonac do swoich racji.

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #76 dnia: 7 Lipca 2006, 13:50 »
To nei leki na komoseksualizm. Chodzi mi o leki zmniejszajace poped seksualny.

Antalis, czy ty aby nie przesadzasz??? Rozumiem obniżanie popędu u gwałcicieli i pedofilów- bo oni swoimi preferencjami KRZYWDZA innych, ale pozbawiać popędu homoseksualistów???

Problem zostanie bo Ci ludzie nie znikną.

Zniknąłby, jakby osoby reperezentujące twoje poglądy dali im NORMALNIE  żyć. Normalnie- mam na myśli, z podniesioną głową, z godnością jaka przysługuje człowiekowi.

Ew. zniknąłby, gdyby ich wszystkich zlikwidować... był już taki pomysł. Miał go 60 lat temu pewien pan z małym czarnym wąsikiem  :?

Ich zwiazki to zwyczajna alternatywa na danie ujcia swoim popedom seksualnym.

No a czym są związki hetero? Miłość miłością... pitu pitu, ale główny cel to zaspokajanie popędu. Tak nas natura stworzyła. A skoro są i homoseksualiści to widocznie jakiś cel w tym był. A ponieważ NIE SZKODZA innym, jak wspomniani gwałciciele czy pedofile, to chyba czas się z tym pogodzić.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #77 dnia: 7 Lipca 2006, 14:19 »
Czyli wychodzisz za maz zeby sie podupczyc ??Zadnych głebszych celow?? Nie no ja juz nie mam nic dopowiedzenia w tym temacie. Zwyczajny ciemnogród ...

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #78 dnia: 8 Lipca 2006, 00:37 »
Wiesz Antalis, było już takie państwo, gdzie homoseksualistów "leczono", a z bezrobociem walczono "zachęcając" kobiety do pozostania w domu, a na ich miejsca zatrudniając mężczyzn. To był III Rzesza.

Tylko mi nie pisz, że "to wcale nie było miłe". Nie miało być.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #79 dnia: 8 Lipca 2006, 09:46 »
Czyli wychodzisz za maz zeby sie podupczyc ?

Też :D

Zadnych głebszych celow?

Tak uważasz? :szczeka:  

Zwyczajny ciemnogród ...

I vice versa.  :twisted:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #80 dnia: 8 Lipca 2006, 09:56 »
Jak tak czytam te niektore Wasze wypowiedzi to mysle sobie ze Hitler moglby wrocic na chwile .... tylko po ty by niektorych wykastrowac zebys sie ta glupota nie pleniła.

Niby to jest forum, niby mozna wypowiadac swoje poglady , a jesli tylko sie co snie zgadza z Waszymi to od razyu pod "noz" go.I Wy macie czelnosc pisac mi o tolerancji ?

Maniarka a Ty grubo przesadzasz , Ty juz nie bronisz swojego zdania tylko mnie obrazasz.Ale coz takich jak Ty tez sie nie tepi tylko sie wspolczuje bo glupota uleczalna nie jest nawet pigulek na myslenie nie znajdziesz dla siebie.

Chcecie mnie uczyc tolerancji same nie znajac znaczenia tego słowa. Nie tolerujecie osób ktore maja inne zdanie niz Wy a chcecie mnie uczyc tolerancji wobec homo?? Przeciez procz tego ze jestem przeciwna by ich zwiazki byly legalne i by nie mogli adoptowac dzieci ora zby si enei obsciskiwali na ulicy  , wszystko inne jestem w stanie zaakceptowac.

Wiecie co ... idzcie i sprawdzcie słowo tolerancja w słowniku a potem zacznijcie je wdrazac do swojego zycia w podstawowym stopniu.Jak Wam sie to uda mozecie sie zabrac za cos "wiekszego".

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 8 Lipca 2006, 13:17 »
Ci ludzie nie sa "normalni" i tyle. Nie jest normalna rodzina skladająca sie z dwoch tatusiów lub dwóch mam. Ja nie chec ich leczyc a raczej im ulżyć.Co do tego co mowilam o swoich dzieciach - nie zakazywalabym mu mowic kim jest ale staralabym mu uswiadomic ze realia sa inne i z enie powinien sie z tym afiszowac.Ci ludzie nei sa na ziemi "od wczoraj" jakos dotychczas zyli normalnie i nikt nikomu  wdroge nie wchodził. Procz tego ze kochają inaczej sa tacy jak my ale wartosci rodzinne jakie wpojono nam , naszym rodzicom, dziadkom nie pozwalaja zaakceptowac takich zwiazkow. Pomysl jak bedzie traktowane dziecko takich homoseksualistow - tylko garstka ludzi przejdzie obok tego obojetnie. Reszta bedzie si  buntowac a dziecko bedzie napietnowane.Robcie co chcecie ja zdania nei zmienie.

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #82 dnia: 8 Lipca 2006, 13:27 »
A czy wszyscy heterycy tworzą NORMALNE rodziny? Normą jest w tym państwie, że facet niechby pił, niechby bił, byle był. Jakby monopol na tworzenie NORMALNYCH rodzin mieli heterycy, to by nie było porzucanych dzieci, bitych dzieci, gwałconych dzieci, dzieci przypalanych żelazkami, zagłodzonych przez pijane matki...  :cry:
Założę się o wszystko, że starannie wybrana w procesie adopcyjnym para gejów czy lesbijek może stworzyć kochającą i opiekuńczą rodzinę dla dziecka, którego "normalni" rodzice tylko "wystrugali" dla 1000 zł becikowego, a potem wyrzucili w kąt jak zużytą zabawkę.  :evil:

Antalis... twoja tolerancja od mojej różni się tym, że ja nie zabraniam nikomu żyć z podniesioną głową tak długo, dopóki nie krzywdzi innych. Ty zaś współczujesz, czujesz się lepsza, nieomylna i spychasz tych ludzi na margines życia społecznego, każąc im sie kryć ze swoją miłością.. odbierając im tym samym jedno z podstawowych ludzkich praw.

Autorytety mądrzejsze od ciebie skreśliły homoseksualizm z listy chorób już daaaawno!

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #83 dnia: 8 Lipca 2006, 13:32 »
Jak tak czytam te niektore Wasze wypowiedzi to mysle sobie ze Hitler moglby wrocic na chwile .... tylko po ty by niektorych wykastrowac zebys sie ta glupota nie pleniła.

Za tą wypowiedź, dowód totalnej, porażającej w swej bezmiarze ignorancji historycznej, powinien Cię na tym forum spotkać ostracyzm. Ja mam zamiar stosować jego zasady wobec wszelkich Twoich przejawów aktywności na forum. Na tego typu wypowiedzi nie możemy pozostać obojętni, trzeba pamiętać o zbrodniach reżimu nazistowskiego, jeżeli chcemy być wolni w przyszłości od tego typu tragedii.

Wybaczcie, jeżeli te słowa zabrzmiały zbyt patetycznie, ale obok tak małej i podłej manipulacji historią nie mogłam przejść obojętnie.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #84 dnia: 8 Lipca 2006, 14:11 »
A głosujcie sobie ile chcecie. Róbta co chceta nie zalezy mi ... bo nie ma na kim i na czym.Tylko garstka z Was jest godna uwagi.Ci ludzie nawet nie oddzywaja sie w tym temacie bo wiedza ze walka z wiatrakami jest bezsensowna. Lubicie "tepic" osoby o innym zdaniu niz Wasze. Przykład Okruszka jest dobrym przykładem.Nie potraficie uszanowac mojego zdania i jestem za nie napietnowywana to dlaczego ja mam Was szanowac ??
Nie mam z wami tutaj o czym gadac ... Nara

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #85 dnia: 8 Lipca 2006, 14:18 »
Cytat: "aisa"
 Antalis - Twoje słowa "Gdyby moj potomek miał taką orientacje to jzu moja w tym głowa by wychowac go na człowieka i wpoic mu zasady ktore rzadza tym swiatem" - hmmm...przepraszam ale czy Ty naprawdę myslisz, że to by wystarczyło???

Nie chcę się za bardzo włączać w tę dyskusję, ponieważ mam alergię kiedy widzę nietolerancję... Kiedy czytam wypowiedzi niektórych osób lub słyszę "mądre" słowa np. "że każdy gej to pedofil" - to sama przestaję być tolerancyjna na głupotę ludzi, którzy wypowiadają te słowa...  A przecież nie mam prawa uważać, że tylko to co ja myślę jest słuszne...
Dlatego kończąc swoją wypowiedź - życzę wszystkim (również sobie) odrobiny dystansu do spraw i zachowań ludzi, na które nie mamy żadnego wpływu!

święte słowa i szczera prawda  :P

ja juz pisalam.. nie mam nic przeciwko parom homoseksualnym (chociaz nie chcialabym, by moje dziecko takie było, ponieważ w naszym kraju takim osobom niestety łatwo się nie żyje) , aczkolwiek nie chcialabym widziec ich obściskujących się na ulicy.. ale tak samo mam alergię jak widzę klejących się do siebie niemiłosiernie dziewczynę i chłopaka.. gdy on na przystankach obmacuje ją po tyłku, ona to samo, gdy za przeproszeniem liżą się przez np. kilkanascie minut w autobusie itp..

także ja nikomu do sypialni nie zaglądam.. ale czasem wypadałoby się pohamować w okazywaniu "uczuć" drugiej osobie publicznie.. (napisałam uczuc w cudzysłowiu, bo zawsze jak widzę taką obmacującą się parę "gówniarzy", to myślę, ze tak wiele miłości nie ma, ani szacunku)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #86 dnia: 9 Lipca 2006, 13:28 »
Nie wchodziłam na ten wątek bo z góry wiedziałam, że dyskusja na ten temat będzie ciężka... korzystając jednak z wolnej chwili w pracy przebrnęłam przez temat i jestem w ciężkim szoku  :shock: Antalis...mocno przesadziłaś...oj mocno...  Czasami lepiej nic nie napisać, niż powiedzieć parę słów za dużo. Proponuje Ci przeczytać ten wątek od deski do deski z uwzględnieniem swoich postów i przemyśleć parę spraw- poglądów nie zmienisz ale może zobaczysz w którym momencie za mocno "ojechałaś"...

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #87 dnia: 9 Lipca 2006, 13:30 »
dziewczyn, zakonczmy te dyskusje
pochamujmy języki i bedzie kwita
Kazda ma swoje poglądy i nikt nie ma prawa mówić ze mocno "odejchał" czy "przesadził".
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #88 dnia: 9 Lipca 2006, 13:31 »
pohamujmy okruszku ;)

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #89 dnia: 9 Lipca 2006, 13:37 »