Autor Wątek: wesele w Runowie? Pałac pod Bocianim Gniazdem  (Przeczytany 9124 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
wesele w Runowie? Pałac pod Bocianim Gniazdem
« dnia: 12 Stycznia 2009, 12:42 »
Czy może tam ktoś organizował lub był na weselu? w cenę mają wliczony nocleg dla wszystkich i poprawiny, ale to jest 30km i nie wiem czy się opłaca.  Dochodzą do tego koszty transportu.  Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Odp: wesele w Runowie? Pałac pod Bocianim Gniazdem
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Października 2009, 14:50 »
No to już wiem - bardzo się opłaca i naprawdę warto!

Cenowo Pałac pobił nawet restauracje i sale w Słupsku, płaciliśmy 165zł za osobę, razem z poprawinami i noclegiem dla wszystkich gości. Transportu w końcu nie musieliśmy organizować, bo większość przyjechała autami, a resztę gości bez transportu upchnęliśmy do tamtych :-)

Salę w pałacu pozwolono nam dekorować już w czwartek, w piątek także mieliśmy do pomocy kelnerki, udostępniono nam materiały należące do właścicieli. Czego nie zdążyliśmy udekorować sami, zrobiły to bardzo miłe panie kelnerki.

Jedzenie było przepyszne i było go aż za dużo, menu bardzo bogate. Wszystko przebiegło zgodnie z planem, goście byli zachwyceni obsługą. Noclegi dla wszystkich gości były hitem, każdy skorzystał.

Pałacyk jest bardzo stylowym miejscem, charakteru wesela w tym miejscu nie odda żadna sala weselna czy restauracja.

W sukni, chodząc po korytarzach pałacu, czułam się jak księżniczka.

W razie pytań zapraszam na priv, chętnie odpowiem.

U nas na weselu było dużo osób młodych i mam nadzieję, że będziemy mieli okazję jeszcze się tam bawić :-)