Agulko, zdjęcia przepiekne, ale to już pisałam, u nas też już po zdjęciach i plenerach, wyli studio namawiał nas też na przelewice, ale jako, że mój mąż to krakus, więc morze przede wszystkim i już się Przelewic nie dało, a i tak mieliśmy 2 dni plenerów: 1 dzień kręciliśmy klip na starówce, zamku i wałach chrobrego TYLE SŁOŃCA do pisoenki Anny Jantar tyle słońca w całym mieście, później szybko do Trzęsacza na klip MORZE (w dzień) spacer po tej skarpie z widokiem na morze, niebo itp do piosenki Bryana Adamsa Everything I do, później jazda do Pobierowa i klip ZACHÓD SŁOŃCA do piosenki Stinga Fields of gold spacer brzegiem morza o zachodzie słońca, a w środę zrobilismy klip WIOSNA do piosenki Kukulskiej Zakochani na tle magnolii, forsycji, trawy i mleczy itp plus sesja w studio. Pan jarek to profesjonalista więc wszystko poszło super sprawnie i widziałam już wstępny montaz, póki co rewelacja, podobnie zdjęcia, widzielismy je w kompie bez obróbki i jesteśmy zachwyceni!!!!!!!!!!!!! Zobaczymy w środę, boi jetsesmy umówieni na wybór zdjęć i odbiór filmu. Przychodzimy z szampanem

Agulko zapraszam na mój wątek, jeszcze zdjęc nie mam, ale wkrótce....