Autor Wątek: kolorowa  (Przeczytany 4434 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AgniesiaM
  • nowicjusz
  • *
kolorowa
« dnia: 11 Października 2006, 14:27 »
witam wszystkich, ktorzy to przeczytaja
wlasnie przygotowuje sie do slubu, no i zaczelismy od szukania sali!!!!!
troche nas to przytloczylo, bo tyle lokali do wyboru, a po obejrzeniu kilku to wszystkie sie juz takie same wydaja.
najbardziej chyba podoba nam sie sala w restauracji Kolorowa, ale nie znamy nikogo kto by byl tam na weselu, wiec nie wiemy czy to dobry wybór.
no wiecie czy jedzenie dobre robi, jak obsluga w czasie wesela wyglda no i tak ogólnie, czy warto.
a moze jakas inna restauracje mozecie polecic (male wesele na ok. 50 osób).
za kazda rade bede bardzo wdzieczna

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
kolorowa
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Października 2006, 17:45 »
:hello:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
kolorowa
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Października 2006, 18:19 »
Agnieszko: jesli male wesele to polecam Zajazd u Leszka. Wprawdzie to poza granicami Olsztyna, ale nie jest daleko :wink:

Offline Adi
  • nowicjusz
  • *
kolorowa
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Października 2006, 15:14 »
Witaj Agniesia
Byłam na weselu w Kolorowej jako gość. Muszę przyznać, że niebardzo mi się podobało. Obsługa taka sobie, jedzenie też nienajciekawsze. Poza tym przeszklone okna od ulicy..  przechodzący widzą was "jak na dłoni" więc nie ma tam zbytnio kameralności.
Byłam w Zajeździe u Leszka , który poleca Carlunia i gdyby nie to, że u nas wychodzi ponad 90 osób-bardzo chętnie sami zrobilibysmy tam nasze wesele. Jest tam jakoś tak przytulnie. Zajazd ten połozony jest pod lasem ( w Bartągu). Bardzo blisko Olsztyna.  Przejedź się tam i sama oceń.

Offline Adi
  • nowicjusz
  • *
kolorowa
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Października 2006, 15:21 »
Przypomniało mi się jeszcze jedno ładne miejsce-ale to juz poza Olsztynem. Gospoda "Kamyki". Łatwo znajdziesz ich stronke w internecie. Jak nie-wyslę Ci na priv.Specjalizuja się raczej w konferencjach, ale z tego co pamiętam organizuja tez małe przyjęcia weselne

Offline carlunia

• maniak
kolorowa
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Października 2006, 20:47 »
Dodam jeszcze, ze wlascicielka "zajazdu u Leszka" jest baardzo mila kobietka :wink:

Offline deesse
  • użytkownik
  • **
kolorowa
« Odpowiedź #6 dnia: 2 Listopada 2006, 09:22 »
ja spokojnie moge polecic nasz osrodek elemis w starych jablonkach. z wlascicielem osrodka da sie dogadac co do  wszystkiego no i oferuje procz samego wesela noclegi dla wszystkich gosci i poprawiny nastepnego dnia, za naprawde przystepna cene (tyle co w wiekszosci restauracji za samo wesele).

Offline AgniesiaM
  • nowicjusz
  • *
kolorowa
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Listopada 2006, 17:49 »
dzięki wszystkim za rady.
niestety okazało się, że w naszym przypadku odpada wesele poza Olsztynem (rodzina się zbuntowała). No ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło- wybraliśmy już lokal w Olsztynie- Restauracja Różana. Co myślicie o tym wyborze? Czy ktoś był tam na weselu? Sala górna (bo to w niej będzie nasza impreza) zachwyciła mnie, no ale ciekawe jak to wszystko wyjdzie.
Jeśli ktoś może coś powiedzieć o tym lokalu, to będę wdzięczna

Offline carlunia

• maniak
kolorowa
« Odpowiedź #8 dnia: 21 Listopada 2006, 00:09 »
Aga:my tez mamy tam wesele miesiac przed Wami w tym lokalu. Narazie uwazam ze to trafny wybor :mrgreen: