Autor Wątek: BUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (Przeczytany 3045 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
BUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« dnia: 20 Kwietnia 2006, 22:33 »
KUPIĘ BIAŁE BUTY ROZMIAR 40, NA OBCASIE DO 4,5 CM!!!!!!

Offline anulau
  • nowicjusz
  • *
BUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Kwietnia 2006, 07:44 »
Na Turzynie mozna kupic fajne biale butki i to za niecale 100 zl. Ja kupowalam 40 i bez problemu pasowala. Na jeden raz nie warto przeplacac, a sa na prawde sliczne.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
BUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Kwietnia 2006, 11:25 »
A czy one wew są wyścielone skórką? Strasznie się boję,że mi się noga zapoci  w pantoflach, które są z syntetyku. Wszystkie ślubne buty (no, większość) są z tzw ekoskóry. Czy stopa w nich nie drętwieje od potu?

Offline anulau
  • nowicjusz
  • *
BUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Kwietnia 2006, 19:34 »
Nie sa ze  skorki, ale mialam podobny fason zeszlego lata tez z jakiegos sztucznego materialu i calkiem fajnie przechodzilam. Skore to na prawde ciezko dostac w slubnych butach, graniczy z cudem, by fason i rozmiar pasowal. Zeszlam caly Szczecin i wszedzie prawie to samo a zazwyzcaj na zamowienie i tez nie sokra. Ja jestem bardzo zadowolona, bo kryte mam tylko palce i piete, boki odkryte wiec bedzie wietrzenie:)

Offline anulau
  • nowicjusz
  • *
BUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Kwietnia 2006, 19:37 »
Aha i te co kupilam maja obcas 6 cm. Stabilny. Poowdzneia w szukaniu, ja sie strasznie martwilam o buty.

Offline groszek
  • maniak
BUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Kwietnia 2006, 18:30 »
Ja radzę zamówić sobie w pracowni obuwia tanecznego. Sama tak zamierzam zrobić. Zrobia idealnie na wymiar (przy takich dokładnych pomiarach nie ma możliwości pomyłki, a poza tym usuwają ewentualne usterki gratis). Pytałam zawodowych tancerzy z mojego kursu tańca i wyobraź sobie, że jedna babeczka używa swoich butów już ponad 10 lat!! I naprawdę wyglądają świetnie. Polecam firmy Akces z Krakowa i Kozdra z Wrocławia. Nie ma problemu z przesyłką. Jakby co, to więcej informacji na prv.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
BUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Kwietnia 2006, 02:47 »
Haha Groszku :!: To ja Cię tam wysłałam (do Akcesu) i fakt butki są super :) ale zamówiłam z odkytymi palcami, a potrzebuję mieć zakryte do sukni, którą szyję.