Autor Wątek: Gdzie kupić bieliznę ślubną w Słupsku lub Koszalinie?  (Przeczytany 5227 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline groszek
  • maniak
Czy wiecie może, gdzie w Słupsku można kupić ślubną bieliznę. Interesowałaby mnie bielizna firmy Goddess, bo mają kolekcję na duże biusty i dla puszystych.
A może jest jakiś dobrze zaopatrzony salon w Koszalinie?

Offline girlanda

• forumowicz
Gdzie kupić bieliznę ślubną w Słupsku lub Koszalinie?
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Marca 2006, 11:30 »
Poszukam jak coś znajdę to dam znać

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Marca 2006, 18:40 »
Schodziłam dziś wszystkie "ekskluzywniejsze" sklepy z bielizną i jestem załamana!!
Juz po raz n-ty przekonałam się, że nigdy przenigdy nie mają nic dla mnie w Triumphie. Nawet jak rozmiar dobry to piersi się rozłażą na boki, albo sa przypłaszczone.
Szukam stanika zbierającego piersi do środka i podnoszącego je. Żeby miał zabudowane boczki, co by nic nie "wypływało) i tak dalej.
Tylko w jednym sklepie mają kilka modeli Feliny- akurat nie w moim rozmiarze.
A ogólnie to najwięcej staników najwyżej na 80 B/C i na tym ciekawe modele się kończą. Oczywiście, że to najmniejszy problem zebrac i unieść cycki, które same stoją  :mrgreen:
Ja mam duży biust i nie mogę nic znaleźć.
Jedyne, co by jako tako się nadało to biustonosz za 40 zł w takim małym sklepiku, ale też mam do niego zastrzeżenia.

Wybieram sie do Koszalina. Proszę o namiary na dobre sklepy z bielizną!! ja wiem jedynie, gdzie jest galeria handlowa Emka. Poza tym nic nie wiem o Koszalinskich sklepach!!

Plis- pomocy!!

Offline girlanda

• forumowicz
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Marca 2006, 20:32 »
W Emce są dwa sklepy z bielizną. Zobacz też w centrum miasta obok McDonalda jest pasaż handlowy CEGIELSKI tam też mają bieliznę.
Jaki rozmiar stanika potrzebujesz? Jak będę w jakimś sklepie to zapytam

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Marca 2006, 16:04 »
90 D :) Zbierający i unoszący na fiszbinach. Ale nie push up, bardziej w rodzaju bardotki.

Offline mandzia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Marca 2006, 21:31 »
Ja tez bardzo poprosze o namiary na dobre sklepy z bielizna. Potrzebuje rozmiar 80D i to takiego prawdopodobnie zapinanego na karku. Widzialam ten model ostatnio w katalogu Bon Prix, ale nie wiem jak u nich z jakoscia.

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Marca 2006, 09:54 »
Mandzia, spróbuj poszukać na allegro. Mają takie specjalne "szelki" do zapinania na karku. Po prostu kupujesz jakiś stanik z odpinanymi ramiączkami, a potem dopinasz do niego to pojedyncze ramiączko na kark. To strona z tymi akcesoriami do biustonoszy. Poszperaj tylko

http://aukcja.onet.pl/showcat.php?id=10780&order=t&view=gtext

Offline mandzia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Marca 2006, 16:13 »
Dzieki Groszku. Wlasnie znalazlam taka szelke za niecale 5zl. Teraz tylko stanik...

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #8 dnia: 8 Maja 2006, 07:49 »
Kupiłam w końcu biustonosz w Koszalinie! A nawet dwa- jeden w Saturnie (czy Jowiszu- nie kojarzę tych planet- taka hala z ciuchami). Ten z "planety" to taki kompromis... leży w miarę dobrze. A drugi kupiłam w Emce na piętrze- jest dobrze zaopatrzony sklep z bielizną i mają nawet FELINE!! Cały duży wieszak. Dobrałam sobie ultrawygodny biustonosz. Nie jest to co prawda bardotka, ale wygodniejszego w życiu nie mialam. Zabiorę do krawcowej oba, niech pomoże mi się zdecydować.