Autor Wątek: 30 urodziny  (Przeczytany 3164 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline banny

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2008 i sierpień 2015
30 urodziny
« dnia: 8 Marca 2012, 14:08 »
Dziewczyny pomozcie!!! moja siostra w tym roku konczy 30-stke. Chce jej zrobic niespodzianke, ale jakos nie mam pomyslu. Myslalam o przyjezdzie do niej (mieszka w Londynie). W kilku miejscach umiescilibysmy wskazowki co do miejsca, do ktorego powinna sie udac, aby dorzec do miejsca docelowego, a u celu wszyscy bysy na nia czekali. Co Wy na to? Macie jakies inne pomysly?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Odp: 30 urodziny
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Marca 2012, 15:30 »
A jak nie rozwiąże wskazówek to co?  ;) Dla mnie to trochę dziwny pomysł z tymi wskazówkami.... sprawy mogą się skomplikować i wcale tego dnia może nie mieć ochoty na bycie Sherlockiem ;) Natomiast przyjęcie urodzinowe - niespodzianka jak najbardziej! Najlepiej dzień, dwa przed urodzinami, macie wtedy 100% pewności, że będzie zaskoczona jak nigdy :)

Offline RiT
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.04.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Czerwca 2012, 14:25 »
to chyba nie jest najlepszy pomysł
Podział majątku nie zawsze musi być koszmarem.   Wystarczy obopólne zrozumienie.

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #3 dnia: 7 Czerwca 2015, 12:55 »
A może kup coś jej z biżuterii. Wiele ciekawych propozycji widziałam w sklepie internetowym na: http://www.anellosilver.com/pl/ . Takie drobiazgi w postaci bransoletki, kolczyków dużo kosztować nie będzie a na pewno spodoba się siostrze. Wiele propozycji także wisiorków i kompletów biżuterii.

Ale to już chyba na 35  urodziny ::)
beznadziejne reklamy wszędzie wciskasz, a za reklamę się płaci. Zgłoś się do moderatora. I patrz łaskawie, gdzie wciskasz te swoje idiotyzmy.