Autor Wątek: fryzjer/fryzjerka  (Przeczytany 89195 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline weronafoto

• forumowicz
  • data ślubu: czerwiec 2015
Odp: fryzjer/fryzjerka
« Odpowiedź #300 dnia: 19 Stycznia 2015, 14:48 »
violiza wielka pomyłka! Chodziło mi o p. Monikę Naidacas  :o

Przeraszam ale już jest tyle tych wątków że się pogubiłam  ;)

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #301 dnia: 19 Stycznia 2015, 14:50 »
Gdzie ją wygrzebałaś?:P ja o niej nie słyszałam, ale chętnie też zobaczę opinie, bo nawet pomysłu na fryzjera brak.... a skąd ona jest?
jestem forumową skrzypaczką,->
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=49937.new#new  zagram też na Waszym ślubie ;)
zapraszam do kontaktu :)

Offline weronafoto

• forumowicz
« Odpowiedź #302 dnia: 19 Stycznia 2015, 14:58 »
violiza właściwie to jakoś mi się rzucił jej salon w oko na facebooku: https: // www.facebook.com/StudioFryzjerskieMonikaNaidicas?fref=ts (bez spacji).
Fryzury fajne, salon też ładnie wygląda a sama Monika wygląda mi na sympatyczną osobę, ale nie wiadomo jak z jakością fryzur no i z utrzymaniem. Dzwoniłam do niej, ma salon na ul. Magnuszewskiej 3 i cena też nawet nawet - tylko (!) zgubiłam gdzieś kartkę na której sobie spisywałam ceny fryzjerek i nie mogę znaleźć (coś koło 80zł mi świta ale nie chcę skłamać)  :-\

Offline pyrkathebride
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17/10/2015
« Odpowiedź #303 dnia: 29 Czerwca 2015, 18:17 »
Hej dziewczyny.

Szukam opinii na temat Studia Stoppel na Starym Rynku.   Zapisałam się dzisiaj Ale dalej mam wątpliwości. 
Coś ktoś może napisać?

Offline magna

• uzależniony
  • data ślubu: 27 czerwiec 2015
« Odpowiedź #304 dnia: 30 Czerwca 2015, 18:36 »
Ja korzystałam z usług Adama Przyjemskiego. Po próbnym nie byłam zbyt zadowolona, bo zrobił mi coś ZUPEŁNIE innego niż chciałam, ale fryzura trzymała się świetnie. Na ślubny też zdecydowałam się pójść do niego tylko, że z fryzurą zrobioną rano własnoręcznie, żeby wiedział czego dokładnie chcę. Szczerze powiedziawszy nie bardzo mi się podobało, bo to wciąż nie było to, czego chciałam, choć goście mówili, że bardzo ładna fryzura. Na dzień dzisiejszy myślę, że spróbowałabym u kogoś innego. To był właściwie jedyny element całego ślubu, który wykonałabym inaczej.

Offline Milka89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.07.2015
« Odpowiedź #305 dnia: 30 Czerwca 2015, 21:30 »
Ja na próbnym byłam w salonie u Jacka Rybackiego na mostowej u Pani Partycji bardzo profesjonalna obsługa obgadała ze mną wszystko i myślę, że będzie w porządku, ale jak będzie to się okaże za miesiąc :)

Offline iwonaaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.06.2015
« Odpowiedź #306 dnia: 30 Czerwca 2015, 22:50 »
Ja też czesałam się u Adama Przyjemskiego i byłam bardzo zadowolona :) fryzura bardzo ładna i mimo, że bardzo wydziwiałam wszystko wyszło tak jak chciałam :) ja miałam koka hiszpańskiego i zależało mi aby grzywka nie była bardzo ściśnięta - fryzura wyszła ładnie, tak naturalnie i również się do końca trzymała :)

Offline azanna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: maj 2015r.
« Odpowiedź #307 dnia: 3 Sierpnia 2015, 21:13 »
Ja już po całym tym zamieszaniu ;) i z perspektywy czasu chcę podzielić się z Wami swoimi doświadczeniami.
Wiele osób tutaj polecało Panią Gosię z salonu Zaremby na Dworcowej i to do tej Pani umówiłam się na uczesanie próbne. I niestety nic dobrego o tej "fryzjerce" nie mogę powiedzieć. To jak ze mną współpracowała pokazało, że w ogóle się nie zna na włosach. Po 1 uznała że włosy mam tylko podatne na kręcenie, a ja mam kręcone włosy, Kręcone!! a miało to mieć znaczenie przy fryzurze, którą sobie wymyśliłam. Po 2 kompletnie nie zrealizowała tego o co ją prosiłam, nie było to nawet podobne i w trakcie robienia nic nie mówiła, że mojej wizji nie realizuje. Wydaje mi się, że wynikało to po prostu z braku umiejętności co potwierdza trzeci argument "na nie" dla tej Pani, a mianowicie fakt, że fryzura rozpadła mi się w 2 godziny, a wierzcie mi nie wyczyniałam nic nadzwyczajnego, nie machałam głową na prawo i lewo, tylko normalnie jak człowiek wróciłam do domu.
Na szczęście całą sytuację uratował Pan Adam Przyjemski. Zrobił dokładnie to o co prosiłam, fryzura była piękna i wszystko trzymało się przez kolejne dwa dni, aż szkoda było mi rozpinać to całe upięcie. Dziewczyny, jeśli tylko Pan Adam ma wolny termin to bez zastanowienia rezerwujcie. Zrobi to o co poprosicie w najlepszej jakości.

Offline weronafoto

• forumowicz
« Odpowiedź #308 dnia: 7 Sierpnia 2015, 14:08 »
Cześć dziewczyny. Co prawda do ślubu czesałam się w Herrisonie na ul. Długiej (bardzo polecam Panią Asię, która ma wyczucie i talent!), ale idąc na wesele znajomych umówiłam się do nowo otwartego salonu fryzjerskiego na mojej ulicy (oś. Czyżkówko ul. Karolewska), męża na strzyżenie również (!)  ;D ;D ;D

Szczerze? Polecam z czystym sercem!
Pani Iza Wójcik zna się na rzeczy, ma wspaniałe podejście do klienta i co ważne.... zawsze szuka czasu żeby się z kimś umówić na wizytę. Mnie wcisnęła na koniec dnia w sobotę (chociaż chciała zamknąć wcześniej salon z powodu spraw rodzinnych). Męża też umówiłam - wrócił zadowolony chłop z swojej nowej fryzury do domu i zakomunikował że Pani uratowała jego czupryne :P

Podsumowując, znaleźliśmy bardzo dobrą fryzjerkę dla naszej małej rodzinki, 5min od domu! Bardzo polecam ten salon, atrakcyjne ceny i talent Pani Izy przekonują!  :D

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #309 dnia: 7 Sierpnia 2015, 15:35 »
fryzura się trzymała na weselu?:P Jaka cena ? ;)
jestem forumową skrzypaczką,->
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=49937.new#new  zagram też na Waszym ślubie ;)
zapraszam do kontaktu :)

Offline weronafoto

• forumowicz
« Odpowiedź #310 dnia: 7 Sierpnia 2015, 15:47 »
fryzura się trzymała na weselu?:P Jaka cena ? ;)

Chciałam lekkie fale, więc włoski podniosła na szczotkę i pofalowała prostownią, uznała że to tylko modelowanie więc zapłaciłam 30zł  ;D ;D ;D ;D
Wytrzymały do końca wesela, a następnego dnia nadal były piękne, choć lekko wyprostowane.

Dodam że naturalnie mam proste włosy  8)

Offline Nodi
  • Moderator
  • forumowicz
  • data ślubu: 26.09.2015
« Odpowiedź #311 dnia: 11 Sierpnia 2015, 07:45 »
Drogie Panny przyszłe i nie tylko ;) w imieniu narzeczonej zapytanie o fryzjera godnego polecenia na Osowej Górze lub gdzieś naprawdę w pobliżu? Chodzi oczywiście o fachową obsługę przedślubną :)
Żonki suknia na sprzedaż: suknia ślubna na sprzedaż: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=55372.0

Koleżanka odstąpi termin 15.07.2017: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=56064.0

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #312 dnia: 11 Sierpnia 2015, 08:49 »
ja byłam u Eweliny Szpakowskiej na ul. Gawroniej 80
https://www.facebook.com/fryzjerszpakowska?fref=ts

właśnie u niej będę się czesać na wesele

Offline agnieszka91
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 26.09.2015r.
« Odpowiedź #313 dnia: 12 Sierpnia 2015, 11:41 »
Ja dzisiaj idę do "Efekt Matrix" ... ciekawa jestem jak sobie poradzą ... jeszcze pod koniec sierpnia wybieram się na ks. Schulza tam gdzie jest salon Malena nad biedronką, tak dla porównania ;)

Offline weronafoto

• forumowicz
« Odpowiedź #314 dnia: 12 Sierpnia 2015, 13:23 »
Nodi pisałam wyżej, fryzjerka Iza na ul. Karolewskiej (od osowej jakieś 10-15min drogi)

Offline Kara-90

• entuzjasta
  • data ślubu: 09.09.2016
« Odpowiedź #315 dnia: 12 Sierpnia 2015, 13:26 »
Polecam serdecznie pania Asie która ma salon na Dworcowej 71 (podwórze budynku na rogu Dworcowej i Kr. Jadwigi) z moich cieniutkich i nie za długich włosów wyczarowala przesliczną fryzurę

Offline Kara-90

• entuzjasta
  • data ślubu: 09.09.2016
« Odpowiedź #316 dnia: 12 Sierpnia 2015, 13:28 »
Zdjęcie robione juz po weselu, fryzura dala rade cala noc

Offline indianred
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #317 dnia: 28 Września 2015, 09:57 »
Hej dziewczyny. Szukam fryzjera/fryzjerki na przyszły rok. Polecicie mi kogoś w Bydgoszczy (może być też Fordon).

Offline Kasia_S
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 19.08.2017
« Odpowiedź #318 dnia: 25 Sierpnia 2016, 22:45 »
A czy jakakolwiek fryzjerka dojezdza do domu PM?