Ja już po całym tym zamieszaniu

i z perspektywy czasu chcę podzielić się z Wami swoimi doświadczeniami.
Wiele osób tutaj polecało Panią Gosię z salonu Zaremby na Dworcowej i to do tej Pani umówiłam się na uczesanie próbne. I niestety nic dobrego o tej "fryzjerce" nie mogę powiedzieć. To jak ze mną współpracowała pokazało, że w ogóle się nie zna na włosach. Po 1 uznała że włosy mam tylko podatne na kręcenie, a ja mam kręcone włosy, Kręcone!! a miało to mieć znaczenie przy fryzurze, którą sobie wymyśliłam. Po 2 kompletnie nie zrealizowała tego o co ją prosiłam, nie było to nawet podobne i w trakcie robienia nic nie mówiła, że mojej wizji nie realizuje. Wydaje mi się, że wynikało to po prostu z braku umiejętności co potwierdza trzeci argument "na nie" dla tej Pani, a mianowicie fakt, że fryzura rozpadła mi się w 2 godziny, a wierzcie mi nie wyczyniałam nic nadzwyczajnego, nie machałam głową na prawo i lewo, tylko normalnie jak człowiek wróciłam do domu.
Na szczęście całą sytuację uratował Pan Adam Przyjemski. Zrobił dokładnie to o co prosiłam, fryzura była piękna i wszystko trzymało się przez kolejne dwa dni, aż szkoda było mi rozpinać to całe upięcie. Dziewczyny, jeśli tylko Pan Adam ma wolny termin to bez zastanowienia rezerwujcie. Zrobi to o co poprosicie w najlepszej jakości.