hej:)
Sprzedam kilka zabawek do ogrodu po mojej Oli. Wszystkie były używane i każda nosi normalne ślady użytkowania. Żadna nie jest połamana, uszczerbiona itp . Choć dzisiaj były myte, to i tak wymagają
wyszorowania - obecnie zabawki "siedzą" sobie na ogródku i co chwilę albo pada, albo pies przyniesie błotko

W najlepszej kondycji jest Dino - od dwóch lat niewiele użytkowany. Niestety Dino i zjeżdżalnia zostały pobrudzone przez moją Babcię impregnatem do drewna, którym malując płot chlapała na lewo i prawo

. Dino posiada kilka praktycznie niewidocznych plamek, bo udało mi się je doszorować rozpuszczalnikiem. Zjeżdżalnię również szorowałam, ale np. na podstawie plam nie udało mi się usunąć, jedynie drobno przejaśnić. Starałam się uchwycić to na zdjęciach, ale pewnie niewiele będzie widać.
Długość ślizgu to około 120cmZjeżdżalnia miała naklejki - oczy pióra, ale zeszły po kilku dniach; w założeniu zjeżdżalnia była chyba jakimś ptakiem - tak wnioskuję po jej nogach

Zresztą znalazłam właśnie oryginalne zdjęcie w internecie, także wkleję

tutaj widać te małe plamki ( takie rdzawo-brązowe ). Wiem, że jest to mało widoczne, ale musiałam zmniejszać zdjęcia i wyszły niestety marnie

Zjeżdżalnia:

plamki ( część to zabrudzenia do doszorowania ):

i te plamy, które nie chcą zejść ( choć na pewno da rade je jeszcze przejaśnić ) i są najbardziej widoczne:

Huśtawka w kolorze różowym ma przybrudzone sznurki - nie chciało mi się już tego szorować, ale na bank sznurki po wypraniu będą białe

Jeśli dobrze pamiętam, to jest do 15kg. Moja Ola wazy 14, ale moim zdaniem jest już do niej zdecydowanie za duża. Wklejam zdjęcie z internetu, na życzenie mogę zrobić zdjęcie. Teraz nie zrobiłam, bo nie miałam jak się do niej dostać.
Całość chcę sprzedać wyłącznie jako komplet. Cenę, jaką proponuję, to 130zł.Serdecznie zapraszam do zakupu

Gratis dorzucam pomarańczową taczkę