Autor Wątek: zespół Savio - baaaaaardzooooo prosze o opinie!!!  (Przeczytany 3371 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline leeloom
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2009
zespół Savio - baaaaaardzooooo prosze o opinie!!!
« dnia: 18 Marca 2009, 10:53 »
Naprawdę bardzo bardzo bardzo prosze o opinie - na forum znalazłam tylko jedną wypowiedź, czy ktoś bawił się z zespołem Savio ze Szczecina?
Przesłuchałam ich demo ze strony i dziewczyna ma silny głos, jeden z mężczyzn w sumie też; ale trochę jak dla mnie jest za dużo podkładu a za mało tradycyjnego grania. . .  a jak prowadzą zabawę, integrują, mają ciekawe oczepiny??

muszę się szybko zdecydować bo niedługo już wszystko będzie pozajmowane. . . .  :/// ech, nie wiedziałam, że tyle nerwów i roboty z takim weselem jest.  na szczęście to tylko raz w życiu ;)

Offline MMzakochani
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.2014
Odp: zespół Savio - baaaaaardzooooo prosze o opinie!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Września 2013, 21:13 »
Witam:)
Chciałabym odświeżyć wątek na temat zespołu Savio.  Może grali u kogoś na weselu??? Jeśli tak to jak się sprawdzili??? Będę wdzięczna za wszelkie opinie na ich temat. 
Pozdrawiam;)

Offline wildtiger1
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Września 2013, 19:18 »
Witam, grali u mojej kolezanki na weselu, fajna zabawa, ona ich do tej pory chwali :) taki dym fajny mieli pamietam :)

Offline MMzakochani
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Września 2013, 23:05 »
Dzięki za odpowiedź:):* jakby jeszcze ktoś był chętny się podzielić info na ich temat również będę wdzięczna:)