Autor Wątek: Sala weselna - Śląsk - KATOWICE - Belcanto  (Przeczytany 2573 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ania87
  • nowicjusz
  • *
Sala weselna - Śląsk - KATOWICE - Belcanto
« dnia: 30 Grudnia 2011, 11:55 »
Witam serdecznie,
w tym całym zamieszaniu świątecznym i sylwestrowym w pierwszej wolnej chwili postanowiłam pochwalić się Naszą wspólną decyzją a jednocześnie raproponować wszytskim innym parom wspaniałe miejsce na ślób :) Nie robię żadnej reklamy, po prostu w okresie zimowym szukaliśmy sali na Nasze wesele i z dnia na dzień moje nadzieję na znalezienie pięknego miejsca na ten wyjątkowy czas malały :( :( :( Poszukiwałam sal, restauracji na internecie, w końcu to jedyne miejsce gdzie można znaleść coś z pośród licznych propozycji ale nie było nic szczególnego :( aż pewnego dnia znalazłam stronę na której reklamowała się Restauracja nie pisało o niej dużo ale na szczeście było odniesienie do jej strony www.  a tam znalazłam piękne zdjęcia ale pierwsza myśl - będzie drogo - jednak tak zdjęcia mnie zauroczyły że postanowiłam jechać tam z moim narzeczonym i co się okazało - wcale nie ma tam tak drogo :)) jest to restauracja BELCANTO w Katowicach na Ligockiej po prostu cudownie tam jest.  Menu można dopasować pod gusta i cenę, można powiedzieć że jedzonko to podstawa dobrego wesela (no i parę innych rzeczy jeszcze) w każdym bądż razie kto szuka niech zaglądnie :))) ja jestem szczęśliwa że wreszcie znalazłam takie miejsce ;] ;] ;]