Autor Wątek: Corollka odlicza  (Przeczytany 5284 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madziulek

• Chuck Norris
Corollka odlicza
« Odpowiedź #30 dnia: 1 Marca 2006, 15:13 »
wow jaka oryginalna ale ładniusia i podoba mi sie tez ta co twojej mamie :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
Corollka odlicza
« Odpowiedź #31 dnia: 1 Marca 2006, 15:28 »
mam dylemat  :roll:
ta co podoba się mojej Mamie ma ładny gorset i ta babeczka powiedziała,ze ładnie się piersi układają ,no i jest biała,a Misiek nie chce słyszeć o innym kolorze  :lol:
a tamta baaaaaaaardzo mi się podoba,dobrze się w niej czuje,jest taka ciepło i dobrze się czuje w tym kolorze  :D
ehhh,nie wiem co zrobić  :D
może nic mu nie powiem i zrobie mu niespodziankę  :lol:

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
Corollka odlicza
« Odpowiedź #32 dnia: 1 Marca 2006, 15:32 »
faceci zawsze mają problem z nazywaniem i odróżnianiem kolorów"podobnych" do siebie....Moze jak pójdziesz w wanilii, to nie załapie, ze to nie jest biel  :P  :)  :wink:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Corollka odlicza
« Odpowiedź #33 dnia: 1 Marca 2006, 16:06 »
Bardzo ładne te suknie! Wszystkie  :D
Ta ostatnia jest jak dla mnie najciekawsza - takiej jeszcze nie widziałam. I kolorek ma fajny.
Ale to Twój wybór - musisz wybrać tę, w której czujesz się najlepiej i która się Tobie najbardziej podoba. Życzę powodzenia w wyborze i jak najmniej "zwątpienia" w trafnosci decyzji  :D

Offline groszek
  • maniak
Corollka odlicza
« Odpowiedź #34 dnia: 1 Marca 2006, 22:33 »
Corrolka!! Prawie nigdy nie zaglądam na to forum z odliczaniem, ale tym razem zajrzałam i radzę BIERZ WANILIOWĄ!!! Wspaniale w niej wyglądasz!
Poprzednie wielkie bezy cię przytłaczały- w tej wyglądasz cuknie, a dzięki nietypowemu przodowi jest ORYGINALNA i lżejsza od pozostałych. Takich całym 'bez" jest na pęczki. VALILIA RULEZZZ!

ps. ja też miałam swoje dziwne wizje, a tym czasem wybrałam suknię całkiem inną niż zamierzałam i jestem happy, bo się zaczyna szyć. jesli w wanilii się zakochałas to nie zastanawiaj się. Panu Młodemu szczęka opadnie z wrażenia :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Corollka odlicza
« Odpowiedź #35 dnia: 2 Marca 2006, 08:57 »
Carollka we wszystkich suniach wyglądasz super!! Mi najbardziej podoba się ta co Twojej mamie (gorset i spudnica świetnie się układają!) no i Twoja ukochana- bardzo orginalna!!!  Widać, że w niej się bardzo dobrze czujesz!!
Mój Tomek tez uparł się na biel, więc ja wolałam nie ryzykowac z innymi kolorami, bo bałabym sie go zawieźć tego dnia... :?

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Corollka odlicza
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Marca 2006, 09:48 »
ostatnia suknia rewelacja!!!! nawet nie zastanawiaj się tylko ją bierz. jest prześliczna, bardzo pasuje do Twojej urody , cudna jest po prostu!!!!
Lena25

Offline okruszek

• maniak
Corollka odlicza
« Odpowiedź #37 dnia: 2 Marca 2006, 10:01 »
ostatnia jest rewelacyjna !!!! Piekna!!!! Carolka, ja bym sie nie wahała ani troche ! Bierz tę waniliową! jest baaaardzo oryginalna i taka ... królewska ! :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline madziulek

• Chuck Norris
Corollka odlicza
« Odpowiedź #38 dnia: 2 Marca 2006, 10:35 »
carolka ja też mam suknie taka mleczną - ani białą ani ecru i podejrzewam że tamta suknia co Ci się podoba jest taka sama. Powiem Ci ze nawet ja bym sie nie zorientowała że to nie biel ale jak zobaczyłam obok biała to dopiero widziaŁAM RÓŻNICĘ. Podejrzewam że twój luby nawet się nie zorientuje że to nie taka czysta biel  :wink:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
Corollka odlicza
« Odpowiedź #39 dnia: 2 Marca 2006, 12:15 »
chyba wyrusze jeszcze na jakieś poszukiwania,a nóż znajdę jeszcze coś co zwali mnie z nóg  :lol:

Offline monia_piotr
  • bywalec
Corollka odlicza
« Odpowiedź #40 dnia: 2 Marca 2006, 20:50 »
Ta ostatnia jest śliczna. Bierz ją i się nie zastanawiaj! :D

Offline natusia999

• bywalec
  • data ślubu: 22-07-2006
Corollka odlicza
« Odpowiedź #41 dnia: 2 Marca 2006, 21:16 »
:D ehh ale slicznie w nich wygladasz:)  ta ostatnia jest boooska :):):)

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
Corollka odlicza
« Odpowiedź #42 dnia: 10 Marca 2006, 18:30 »
ufffff,już jestem   :Olaboga:  
ostatnio na nic nie mam czasu,choroba no   :Kwasny:  
ale już jestem  :D
jeszcze 5 dni i niecałe 4 miesiące   :skacza:    :skacza:    :skacza:    :skacza:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Corollka odlicza
« Odpowiedź #43 dnia: 10 Marca 2006, 22:59 »
Jak juz znajdziesz TA sukienke, to bedziesz wiedziała, że to wlasnie TA.....i ne zastanawiaj sie wtedy, że to nie biel, tylko wanilia albo jakis inny subtelny odcień...masz sie w niej czuc wyjątkowo, bo jesli tak bedzie, to dla innych, a przede wszystkim dla Twojego Narzeczonego tez bedziesz wyglądała wyjatkowo...juz taki urok tego dnia- kobieta jest cudowna, jeśli taka się czuje :)

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
Corollka odlicza
« Odpowiedź #44 dnia: 11 Marca 2006, 11:23 »
Agnieszka32, też tak uważam,tylko właśnie to był jedyny salon z sukniami,w którym coś przymierzałam,może powinnam jeszcze pochodzić,bo się zauroczyłam na samym początku  :roll:
hmmm,sama nie wiem  :roll:
ciekawa jestem jak wygladała by ta waniliowa suknia w bieli,choć wydaje mi się,ze nie miała by uroku już takiego  :D
kręćka już dostałam  :lol:

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Corollka odlicza
« Odpowiedź #45 dnia: 11 Kwietnia 2006, 14:50 »
Cytat: "madziulek"
carolka ja też mam suknie taka mleczną - ani białą ani ecru i podejrzewam że tamta suknia co Ci się podoba jest taka sama. Powiem Ci ze nawet ja bym sie nie zorientowała że to nie biel ale jak zobaczyłam obok biała to dopiero widziaŁAM RÓŻNICĘ.

Ja też chciałam białą i tylko białą, mój misiek też (ale tak mówią chyba wszyscy mężczyżni). Tylko, że chciane zostało wyparte przez to w czym mi jest lepiej. W białej sukni wyglądałam "szaro". I zdecydowałam się na WANILJOWĄ . Początkowo, to nawet z panią z salonu kłuciłam się, że to nie jest suknia eciu (tak nazywa to firma zktórej pochodzi suknia), tylko biała. A teraz nie mogę doczekać się połowy maja (pierwsza przymiarka).

A na zdjęciu waniliowa suknia wygląda jak biała.

poszukaj coś jeszcze, a jak nie to wróć do tej, któraa Tbie najbardziej się podoba, w której najlepiej się czujesz i najlepiej wyglądasz.

Bardzo lubię drapania. Też chciałam taka suknię ale niestety jestem za drobna i drapania mnie "przygniatają".

powodzenia