Autor Wątek: czym się zajmujecie w pracy?  (Przeczytany 3381 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline limet
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2022
  • Ślub w: warszawwa
czym się zajmujecie w pracy?
« dnia: 15 Listopada 2019, 09:27 »
Ja już robilam mnóstwo różnych rzeczy: na zmywaku, kelnerka, obsługa kasy, wykładanie towaru... zdecydowana większość nie miała nic wspólnego z tym, czego się uczyłam w szkole i na studiach ??? Stąd moje przekonanie, że polski system edukacji jest kompletnie oderwany od rzeczywistości - liczą się numerki na egzaminach, a nie żeby uczniowie zdobywali PRZYDATNE UMIEJĘTNOŚCI.
Ale pojawiła się szansa pracy w wyuczonym zawodzie - trzymajcie kciuki!

Offline onlyy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2022
  • Ślub w: Śląskie
Odp: czym się zajmujecie w pracy?
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Listopada 2019, 13:38 »
Ja obecnie jestem zatrudniona w fabryce pojazdów wielkogabarytowych, w biurze, przy papierach :) czasami jednak mam kontakt z kolegami robotnikami, zwłaszcza jak powiedzą mi, że coś trzeba zamówić. Ostatnio potrzebowali nowych uchwytów transportowych i znów zamawianie padło na mnie. Oni chyba nie mają litości, bo mimo że dobrze mi idzie, to i tak naśmiewają się bezlitośnie z jedynej koleżanki w firmie...

Offline miodowa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Marca 2020, 15:26 »
Ja teraz jestem sprzedawcą i się super odnajduje, bo jestem ambiwertykiem, czyli trochę introwertykiem - umiem słuchać a trochę ekstrawertykiem, dzięki czemu dobrze sprzedaje :) Dziewczyny naprawdę polecam wam dobrać pracę do osobowości, całkiem inaczej się wtedy żyje.
« Ostatnia zmiana: 30 Marca 2020, 15:29 wysłana przez zibi »

Offline todarek12
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Grudnia 2020, 12:16 »
Zajmuję się sprzedażą opakowań i różnego rodzaju materiałów pokrewnych, takich jak  folia stretch  czy folie bąbelkowe. Bardzo lubię ten biznes.
« Ostatnia zmiana: 16 Grudnia 2020, 12:18 wysłana przez zibi »