Autor Wątek: Uroda  (Przeczytany 3337 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline g0siacz3k

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27 październik 2007
Uroda
« dnia: 19 Kwietnia 2006, 22:44 »
chcialam sie zapytac czy znacie moze jakies dobre i sprawdzone kosmetyczki ktore nie biora za duzo za makijaz slubny?
i tak samo fryzjera? niedrogi dobry i zprawdzony :)

[/url]

Offline ancik

• bywalec
Uroda
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Kwietnia 2006, 10:34 »
g0siacz3k  :):):) samo stwierdzenie nie dorogie dobre i sprawdzone juz do siebie nie pasuje!!! ja mam makijarzystke ktora bierze 120zl za makijarz ale to znajoma normalnie bierze 180zl wiec nie jest to tanie! jak pojdziesz do niedrogiej makijarzystki znaczy ze na bank nie pracuje na "profesjionalnych" produktach jak DECORe i innych tylko na kosmetykach dostepnych w zwyklych drogeriach a taki makijarz mozesz sobie zrobic sama!!! kupic odpowiedni cien do powiek i podklad nie jest trudno ale wydaje mi sie ze ten makijarz powinien przetrwac caly dzien i noc wiec powinien swoje kosztowac bo profesionalne kosmetyki nie sa tanie.
jesli chodzi o fryzjera to tutaj mozna znalesc dobrych za nie duza cene ale prawda jest taka ze jak ktos slyszy slowo slub to odrazu podnosi cene o 30 40 czy 50zl. ja mam sprawdzona fryzjerke - rowniez znajoma co mi zawsze wlosy robi i czesala mi wlosy na studniowke i fryz wytrzylam cala noc i jak rano sie obudzilam to tez duzo mu nie brakowalo do fryzury z dnia poprzedniego. ale ona jezdzi po domach i mieszka w gdansku za slubne uczesanie bierze chyba 120zl mowie chyba bo ja mam ulowe ceny :) do ciebie doszla by cena dojazdu. jak bys byla zainteresowana moge ci podac namiary na pr ale nie wiem czy taniej by cie nie wyszlo u siebie w gdynii kogos wziac! pozdrawiam

POZDRAWIAM i bardzo gorąca sciskam: ~monika~ ; dorota77 ; martinii ; madziulek

juz sie nie usmiecham...:( buu...