Autor Wątek: Ja już wybrałam!  (Przeczytany 10285 razy)

rybkawiedenka
  • Gość
Ja już wybrałam!
« Odpowiedź #30 dnia: 2 Kwietnia 2006, 11:13 »
No właśnie to mój dzien a urzędnik koniecznie chce mi go zepsuć. No ale trudno, goście przyjadą na ślub do USc potem wrócą do domów a wieczorem ponownie dojadą na impreze. Inaczej się chyba nie da.....

Offline donia

• entuzjasta
Ja już wybrałam!
« Odpowiedź #31 dnia: 2 Kwietnia 2006, 12:03 »
To będzie najpiękniejszy dzień waszego życia i nic go nie popsuje!!!

:D
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Ja już wybrałam!
« Odpowiedź #32 dnia: 3 Kwietnia 2006, 08:59 »
rybkawiedenka, przeciez teraz nie ma zbyt wiele slubów cywilnych (przynajmniej nie tak jak kiedyś)..nie powinno byc to dla niego problemem..spróbuj z nim porozmawiać jeszcze..gdyby takie sytacje zdarzały się często, to nie byłoby sie co dziwić, że nie chce przyjeżdżać specjalnie, bo musiałby jeździć z domu do pracy, z pracy do domu kilka razy dziennie..rybko, to bedziecie mieć dwie imprezy? po cywilnym i kościelnym?

rybkawiedenka
  • Gość
Ja już wybrałam!
« Odpowiedź #33 dnia: 3 Kwietnia 2006, 10:29 »
WIesz co sprobuje z nim porozmawiac na spokojnie. Może pojdzie nam na rękę, ale jakoś nie wierze w to.
Co do imprez to będziemy mieli po cywilnym impreze w klubie, dla znajomych. NIe wesele ale klasyczną impreze. Bez rodzin, ciotek i innych krecących nosem gości. Tylko młodzi, alkohol, pizza i dobra muzyka. A po kościelnym robimy przyjęcie w ogrodzie tyl ko dla rodziny i świadkó. Taka kameralna impreza obiadowo - koktailowa na nie więcej niż 20 osób. Kameralnie.