Autor Wątek: Firmy zajmujące się organizacją ślubów  (Przeczytany 2498 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline joasianowakowska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2012
Firmy zajmujące się organizacją ślubów
« dnia: 27 Października 2011, 20:56 »
Witam Was,

Jestem tutaj nowa i szukam pomocy.  Termin ślubu mam na 30 czerwca 2012 a w ogole nie wiem za co mam sie brac :( nie mam jeszcze nic załatwione, nawet nie mam wybranej sali, jedynie mam termin ustalony w kosciele.  Wiem, ze najpierw powinno sie zarezerwowac sale a dopiero pozniej zajmowac sie reszta, ale w moim przypadku tylko ost tydzien czerwca wchodzi w gre, rodzina za granica.  Na dodatek moj narzeczony tez mieszka w Anglii i zostałam z tym sama :( dlatego zaczelam sie zastanawiac nad firma ktora zajmuje sie calymi przygotowaniami do slubu.  Czy ktos moze korzystal z takiej firmy i moze kogos polecic? Bardzo prosze o pomoc!!!

Offline malwa85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
Odp: Firmy zajmujące się organizacją ślubów
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Października 2011, 00:30 »
No to śpiesz się bo co lepsze sale sa już pozajmowane, a zostało ci nieco ponad pół roku,więc zabieraj się do roboty :) Nie wiem o co ci dokładnie chodzi ale moge polecic Firme Absurd z Czeladzi, która zajmuje się weselem od strony kulinarnej-zajmują się zakupami,przygotowują posiłki oraz obsługują gości, współpracują też z firmą dekoratorską, ale nie wiem czy mają wolne terminy,a są rewelacyjni i godni polecenia (byli na moim weselu).

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Listopada 2011, 18:16 »
Trochę późno... Ale ja też polecam Absurd :)
Dekoratorka od nich jest świetna :)

Zespół mogę polecić, kwiaciarnię również, salon z sukniami również  ;D

Offline agunia89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.08.2012
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Listopada 2011, 18:41 »
Nie wiem z jakiej jesteś miejscowości, ale w Tychach jest firma Linford która zajmuje się organizacją ślubów, wesel i innych imprez.  Zajmują się organizacją wesela od A do Z jeżeli takiej organizacji sobie życzysz, ale jeżeli interesuje Cie tylko znalezienie sali przez taką firmę też jest to możliwe. 
Pozdrawiam, powodzenia :)

Offline joasianowakowska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Listopada 2011, 14:36 »
ja słyszałam o firmach: perfect moment, event in style, platanica, wiecie cos moze o nich?
pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

Offline anka1983
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.07.2013
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Listopada 2011, 16:41 »
Witam,

Nie iwm czy juz znalazlas taka firme poniewaz widze wpis z czerwca.   :) Fajnym rozwiazaniem jest rozwazenie opcji skorzystania z hotelu.  Oni tam tez moga pomoc Ci z kompleksowa organizacja.  Do tej pory mialam mozliwosc wspolpracy z angelo Hotel w Kato.  Mozna podejsc i sie dopytac.

Pozdrawiam
Anka