Autor Wątek: Zespół Ragtime 100%live  (Przeczytany 2205 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline packa_j

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.09.2007r
Zespół Ragtime 100%live
« dnia: 27 Kwietnia 2007, 14:03 »
:drapanie: Witam serdecznie jeżeli ich znacie napiszcie co sądzicie o nich :na_ucho:
Pozdrawiam. :hello:
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sama ;)
Nadchodzi wiekopomna chwila, czyli czas odliczać 29.09.07[

Offline Wioleta

• forumowicz
  • data ślubu: 14 czerwca 2008
Zespół Ragtime 100%live
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Kwietnia 2007, 21:57 »
Niestety nie znam choć prowadzona przez nich kampania reklamowa na tym forum również mnie dosięgła :skacza:
My już wybraliśmy zespół więc problem mam już z głowy, a Tobie życzę owocnych poszukiwań :uscisk:

Offline asiag
  • nowicjusz
  • *
Zespół Ragtime 100%live
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Maja 2007, 14:12 »
Grali u mnie w kwietniu i impreza jak najbardziej sie udała. Grali naprawde na zywo i fajnie rozkrecili impreze. Goscie byli zadowoleni i wybawili sie na maxa, a to chyba najwazniejsze. Nie zaluję tego wyboru, wiec szczerze mogę polecić.

Offline kattis

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.09.2008r.
asiag-z pewnoscia:)))
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Maja 2007, 16:59 »
wydaje mi sie,ze nikt nie skorzysta z waszych uslug jesli bedziecie sie tak nachalnie reklamowac!!!

Offline ajako
  • forumowicz
Zespół Ragtime 100%live
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Maja 2007, 11:35 »
Cytat: "kattis"
wydaje mi sie,ze nikt nie skorzysta z waszych uslug jesli bedziecie sie tak nachalnie reklamowac!!!

Dokladnie, zgadzam sie w 100 procentach!!!
A jesli ktos jest naprawde dobry, nie potrzebuje czynic wokół siebie takiego zamieszania............Najlepsza reklama rozchodzi sie zawsze droga PANTOFLOWA!!!!!!

Offline Bunny
  • nowicjusz
  • *
Zespół Ragtime 100%live
« Odpowiedź #5 dnia: 7 Maja 2007, 10:06 »
Witam...
Czy to, że daję reklamuję swój zespół często, to znaczy, że jestem nachalny? Przecież nikogo nie spamuję.... Jeżeli nie graliśmy jeszcze w owym rejonie (w tym przypadku na Śląsku), to trudno, żeby namiary na zespół rozchodziły sie drogą pantoflową.... Na koniec przepraszam tych, którzy są zniesmaczeni moim "nachalnym" wizerunkiem... Wezmę, to pod uwagę i postaram się go zmienić...
Pozdrawiam...