Hej dziewczyny!!!
Zdecydowałam się na tą krawcową!!!! Zrezygnowałam z ,,Justyny", bo tam babeczka owszem proponowała mi fajną rzecz, ale było jedno ALE...
Otóż szelka z gorsecie- musiałaby być dopinana, bo nie każda następna klientka będzie chciała z szelką...a ja nie wyobrażam sobie, aby ten gorset miał dopinana szelkę!!
Byłam u tej krawcowej w lot zrozumiała o co mi chodzi, na spotkanie przyniosła próbki materiału i prosiła bym się na jakiś zdecydowała, bo ona na materiał czeka od2 do 6tygodni. Jak dostanie materiał to po 2tyg. pierwsza przymiarka..
Julio wydrukowałam obie kiecki- i mimo,że Sposabella nie jest tak bardzo wyraźna- to od razu widziała,że marszczeni idą od biustu a nie pod nim itp. rzeczy.
Mówię Wam super babka!!!
U niej w domu wisiały dwie kiecki i chwilę przede mną dziewczyna odbierała jedną z nich. No dla mnie to było cacko- i dopracowane w każdym szczególe:)

No i cena- suknia wraz z halką, napalcówkami (gdy będzie ciepło), bolerkiem (jak będzie chłodno bym miała co na siebie włożyć) i musznikiem dla mego lubego to koszt maximum 1100zł!!!!!!!!!!!!!!!! Zależy od koronki jaką wybiorę i od aplikacji...
A a zdecydowałam się na gorset Sposabelli a dół na Alexandra- ponieważ...gorset ma marszczenia a niestety w spódnicy Sposabelli zamiast marszczeń na spódnicy - są tzw.szczypania
I stwierdziłyśmy,że jak marszczenia na gorsecie to i na spódnicy....myślę, że będzie suuuuuuuuuuuuuuuuuuper