Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127297 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
no no dziewczyno, ze jeszcze mialas sile pisac tu cokolwiek o tej porze i po imprezie!!  :skacza:

wyspij sie i wracaj ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia, Ty imprezowiczko...  :D

oj, w Twoim wieku to i ja szalałam...co za wspomnienia... :D :D :D

jutro biegniemy, to oczywiste  :D szykuj się na 12.30 pod moim garażem  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
oki bede! super ze jutro ci pasuje bo od wtorku zaczynam prace moja i bede miala mniej wolnych dni przez ok 2 tyg ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
to do jutra Kochana  :D 

ale Cię przegonię.... :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Wchodzenie na forum o godzinie 3 nad ranem nazywa się uzależnieniem :los:
Ale fajnie, że się tak dobrze bawiłaś i ja też jak się zaczynam rozkręcać to jest koniec imprezy :obrazony:  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
heheh aj zasze po imprezie tu wlase. ogolnie musze wejsc na poczte, fejsika i tutaj ehhe nie wazn w jakim stanie i o ktorej ;p nigdy nie klade sie od razu do wyra bo ja jeszcze nie ejstem zmeczona hyh

Monia lepiej nie bo dop dochodze do siebie po zakwasach i kaszlu..  ale zobaczymyco nam jutrzejszy dzien pokaze.. mam nauczke jedynie zeby nei biegac w deszcz bo od razu jestem chora ;/ ale teraz buty zaloze inne bo tamte juz do smieci poszly dziurawce ;p

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
Ja jutro też ruszam na biegi, tyle że musze mój karnet na siłowni wykorzystać. Tak to bym może z Wami się wybrała bo blisko mam na Głębokie :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
prosze, oto dla was fotka zrobione sylwusi ;D z Monia taty mojego ;p

Uploaded with ImageShack.us

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mialo byc ze sylwusia juz byla zrobiona czyli na lekkim rauszu ehhe

a tu macie jeszcz jedno na ktorym wiac moje delikatne rzeski ;D z mlodszym kuzynem ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
no jak pieknie !!!

p.s. jak czytam, ze tak narzekasz na swoja wage, i ze taka straszna jestes i wrecz mialam nie wiem jakie wyobrazenia przez to jakiegos monstrum poprostu to naprawde teraz Cię nie rozumiem, bo dobrze wygladasz - fajna dziewczyna !!! i o co Ci chodzi  z tym narzekaniem  ??? ??? ??? :o :o :o

Offline emm-a

• Chuck Norris
przyszlazono, ja jej to w kolko powtarzam...ale cieszę się że biega  :D

fotki bardzo fajne  :D rzęski jutro obejrzę na żywo  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
w 100% zgadzam się z dziewczynami!!!!!  I nie marudzić tu! :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
zonka tu mnie nie widac.. tylko buzie
ale wnerwie sie i znajde taka fote zebys nmnie poznala wirtualnie ze ja serio nie wymyslam ;]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ok tu fotka z poczatku stycznia, to chyba byly poprawiny sylwestra ;D mam tu 5 kg iwcej niz teraz ale duzej zmiany teraz nie ma ;p
widac to z boku moja sylwetke ;D ta w niebieskiej koszuli w kratke ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
tak jak emma mowi - fajnie, ze biegasz i niech tak zostanie, fajnie dla kondycji i na pewno schudniesz tak jak tego pragniesz i to tez dobre dla zdrowia, ale mi tak konkretnie to chodzi o to, ze kreujesz siebie jako monstrum jakies, a ja tu widze pol Ciebie, a nie tylko twarz i monstrum nie jestes ! kazda kobieta jest inna i po to mamy tyle mozliwosci, zeby moc dobrac do siebie ciuchy i w ogole tam wszystko inne i dobrze wygladac - jak to kiedys ktos mowil nie ma brzydkich kobiet tylko zaniedbane, nie mylic, bo nie uwazam Cie za zaniedbana tylko czemu tak strasznie mowisz o sobie? musisz w mozgu cos tam sobie przestawic i widziec swoje piekno !

teraz widze to kolejne zdjecie i normalnie o co Ci come on ??!! Ty chyba grubasa nie widzilalas ? biegaj dla siebie i swojego zdrowia, ale w koncu nie mow o sobie jak o jakiejs orce czy nie wiem co  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
;* dzieki zonka ;D
mowilam kiedyts tutaj ze mam mega kompleksy ktore mi czasem przeszkadzaja w normalnym funckjonowaniu.. ::)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Dziewczyny mają rację, kreujesz się na nie wiadomo jaką grubaskę i przesadzasz no!
Emm-a Cię przecież widzi na żywo i ciągle powtarza, że przesadzasz, więc ja tam jej wierzę :P
Ale z drugiej strony z kompleksami Cię rozumiem, bo ja na swoim punkcie też mam, tyle, że na forum tego nie pisze ;)
No i chyba najważniejsze to zaakceptować siebie, a wiem, że to trudne :przytul:
A tak w ogóle przystojny ten kuzyn ;D

Offline Pandi
  • maniak
 :boks_4: :boks_4: :boks_4: za glupie gadanie, a raczej pisanie.. pieknie na tych zdjeciach wygladasz :O

Offline _patka_

• Chuck Norris
sylwusia swietne fotki! ja nie wiem co ty chcesz od siebie, slicznie na nich wygladasz  :brewki: :brewki: :brewki: ale jesli zle sie czujesz w swoim ciele, z reszta jak ja mimo ze jestem szczupla, to rzeczywiscie zeby psychicznie sie lepiej poczuc, ze cos robisz dla siebie to biegaj i utrzymuj dietke. A kiedy zobaczysz efekty to dopiero bedziesz z siebie dumna ;D  :skacza:

Offline emm-a

• Chuck Norris
dziś to chyba sylwusia jestes zadowlona z siebie? ładnie śmigałaś... :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
jestem juz po zupie i ppo kapieli i.. jestem z siebie bardzo dumna ;D serio ;p
ogldalam moje nogi z karolkiem i dolszimy ze mi sie zaczynaja zbijac a tu dieta tak srednio a bieglam dop 3 raz ;p ale jak on sam od siebie powiedzial ze moja dupcia nabiera ksztaltow co mu sie bardzo podoba to jzu cos w tym byc musi  ;D

ogolnie wyciagnelam ta kurtke cio w niej biegam i dotykamy ja z karolem a ona tak mokra jak bym z wody wyszla ;D czyli wysilek mialam mega ;D

na na na.. czuje sie wspaniale ;D szkoda ze nogi mnei bpola ale juz marze o tym aby dac rade przebiec calusie kolko i 1/3 ;D to moj new cel ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ale fajnie, że udaje Ci się coraz większe dystanse pokonywać ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
superaście, szykuj się na środę  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
:] ja chodze na platforme wibracyjna i jestem w szoku .. 10 min codziennie, a skora wyglada inaczej i czlowiek czuje sie lzej

Offline sylwiq

• Chuck Norris
DZIEWCZYNY dostalam sie na staz w przedszkolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juhhuuuuuuu ;D ;D
i to na maksymalny okres czyli na 6 miesiecy ;D
ale jestem szczesliwa ;D

moja skura dop po 3 biegu a cellu o wiele wiele mmniejszy? dziwne

emma jedyne co mnei nei pokoi to to ze w miare trzymam diete nie jest to na maksa dieta ale ejdnak jest biegam a moja waga nie spada, ba! sa takie dni ze podskakuje o kg lub pol kg .. o co kaman? widsze ze ciala sie zmienia a jednak te kilosy przy takiej masie powinny spadac chyba  ???

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
Sylwusia, gratki! Fajnie,że udało Ci się dostać na staż!  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Kiedyś słyszałam,że jak się ćwiczy waga może nie spadać, bo tłuszczyk zamienia się na mięśnie. Obserwuj swoje ciało nie wagę :) Jak się ciałko zbija do kupy to dobrze :)

Ostatnio kupiłam pilling cukrowy do ciała firmy Dax, taki anty celulitowy, a do tego krem tołpa. Świetna sprawa :) Nóżki lepiej wygladaja :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no po ciele widac ewidentnie ze sie zmienia na lepsze ale wiesz.. wnerwia mnei to bo staram sien w miare diete trzymac chociaz 5 dni w tygodniu hehe
bo weekendy zawsze sa mega straszne  dla sylwusi ;D
k. zawsze mi mowi ze neiw azne jaka waga wazne zeby cialko zbite bylo

a ile te kosmetyki kosztuja? no i pytanmie czy bez tego tylko podczas cwiczen mi ten cellu ktorym mam okrtopny jak stara baba serio sie zbija czy warto inwetsowac dodatkowo w kosmetyki? ;D
wiem ze glupie pytanie ale ja to nie obeznana w tych kosmetykach na rynku ;p

moja swiadkowa zobaczyla mnei wczoraj w swietle dziennym i powiedziala ze jestem piekna i sie zakochala w moich oczach

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Sylwusia warto inwestować w preparaty antycellulitowe, wyszczuplające i ujędrniające, ale jako dodatek bo same (bez diety i ćwiczeń) cudów nie czynią. Skórka pomarańczowa, nie jest problemem tylko osób z większa waga, bo dotyka także szczupłe osoby:), a przyczyną powstawania skórki pomarańczowej są zazwyczaj toksyny w organizmie:), dlatego polecam zieloną, czerwoną i białą herbatę, duuuużo wody:)
Z kosmetyków mogę polecić:
- z Erisa (pomarańczowe opakowanie) - balsam, serum i co tam tylko mają;)
- Farmona, zielone opakowanie, one sa chyba wyszczuplające, ale mają fajny skład, bo jest tam chyba bluszcz...a bluszcz to super sprawa, bo udrażnia i uelastycznia;D
- Dax Cosmetics też, ale uważaj bo jest tam serum,które rozgrzewa i drugie które chłodzi;D, ja np kupiłam niechcący to które chłodzi i teraz stoi nieruszane w szafce (kiedyś miałam i mnie po nim mocno telepało hehe)

peelingi, fajna sprawa...ja jednak wolę domowe z cukru albo soli z dodatkiem oliwy z oliwek;D, te to dopiero ścierają;).
Polecam tez rękawicę do masażu, albo gąbkę taką antycellulit:)

Półka cenowa: najlepsze są promocje w rossmanie i superpharm:), te które podałam nie należą do drogich:)

Acha, zapomniałabym o serii Eveline:D też mają super działanie ich produkty, ale w większości właśnie jest ten efekt delikatnego chłodzenia, no ja się nie mogę tym smarować, bo jak pisałam wyżej, telepie mnie:P

Domowy peeling ujędrniający dla kawoszy:P: fuski które zostają po sypanej kawie, zmieszać z cukrem i odrobiną oliwy;D
Ja dawałam kawę taką z pudełka (kawy nie pijemy, więc fusów nie mamy;P).

[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dzieki nusiak za rady! to z eveline kupowalam kiedys chlodzace bo ja nie moge rozgrzewajacych bo mnie piecze bardziej cialo ehhe
ja ogolnie naleze do osob ktore zadko sie balsamuja.. ;p nie chce mi sie  hyhy ale musze zaczac.. a od dzis zcazynam cwiczyc hanteklkami 3kg moje nietoperki ;D muszes ie tego pozbyc hcoiaz ciutke ;p

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Gratuluję dostania stażu :D ja się starałam o staż w wojsku i du.. :(

a co do wagi to tak jak dziewczyny piszą ciało się zmiania a waga tak szybko może nie spaść :)