SUKNIA PREZENTUJE SIĘ BAJECZNIE, JEŚLI CHCESZ WYGLĄDAĆ JAK KSIĘŻNICZKA TO TA SUKNIA JEST DLA CIEBIE!!!
Piękna, wyjątkowa i oryginalna suknia ślubna w kolorze śnieżnobiałym (rozmiar 38/40 na wzrost 166 + 6 cm obcas, dół sukni można bez problemu skrócić).
Suknia jest jednoczęściowa sznurowana z tyłu ( możliwość regulacji rozmiaru). Góra sukni jest gorsetowa z seksownym rozcięciem między biustem ozdobiona oryginalnymi małymi kwiatkami oraz kryształkami swarovskiego, które mieniąc się dają niesamowity efekt wizualny. Dół sukni uszyty jest z kilku warstw tiulu (plus halka z dwiema warstwami), które dają sukni lekkości i niepowtarzalnego uroku. Suknia jest bardzo lekka i wygodna.
Suknia uwydatnia biust, jest dobrze dopasowana, modeluje sylwetkę i podkreśla talię.
Do sukni mogę dodać dwa welony, krótki- zdobiony malutkimi kryształkami i bardzo długi (do kościoła), stroik na głowę oraz parasolkę koronkową, biały wachlarz i szal boa z piór (idealna na sesję plenerową).
Na wszystkie inne pytania chętnie odpowiem, zdjęcia bez problemu wyślę na maila, tu niestety nie mogłam dołączyć bo jakiś komunikat mi wyskakuje, że nie ma miejsca.
Mój mail to : aga_byd@gazeta.pl