Autor Wątek: Villa Park Goleniów - czy ktoś miał już wesele i może mi poradzić?  (Przeczytany 6187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AgnieszkaP
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.05.2011
Witam

Planujemy z Narzeczonym wesele na rok 2011 i szukamy sali.  Zainteresowała nas oferta Restauracji Villa Park ale ze względu na krótki czas funkcjonowania tego miejsca nie znalazłam żadnej opini na ich temat. 
Byłabym wdzięczna jeśli ktoś z was (kto bawił się właśnie w VILLA PARK w Goleniowie) napisał mi swoją opinie o tym miejscu.  Może też już po czasie ma swoje przemyślenia - na co zwrócić uwagę przy wyborze tego miejsca na zabawę weselną?

Pozdrawiam

Agnieszka

Offline luana
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31,07,2010
Już mija tydzień od naszego wesela, ktore sie własnie odbylo w Villa Park w Goleniowie.  I powiem szczerze, ze ze strony restauracji i hotelu (u nasz wszyscy goscie byli przyjezdni) mozecie byc spokojni.  Jedzenie swietne (do tej pory dzwonia i wspominaja), obsługa wymarzona.  Jesli cos konkretnie chcecie wiedziec z checia podziele sie wiedza.  Ale wybraliscie bardzo dobrze.  I spac mozecie spokojnie.  My postanowilismy nawet na forum zarekomendowac to miejsce zatem poszukam odpowiedniego ku temu watku.  Pozdrawiam. . też Agnieszka

Offline AgnieszkaP
  • nowicjusz
  • *
Odp: Villa Park Goleniów - czy ktoś miał już wesele i może mi poradzić?
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Października 2010, 10:03 »
Witaj Agnieszko nr2 ;)
Wiekie dzięki za odpowiedź.  Jest jeszcze torchę czasu do wesela więc pytań będę miała trochę ale w późniejszym terminie. 

Pozdrawiam

Offline luana
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31,07,2010
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Października 2010, 16:45 »
Dobrze. . . Ja zagladam tu rzadko, ale zagladam :-) Do hotelu nie mam zadnych uwag a jesli masz jakies pytania z checia odpowiem.  Monitoruje na forum sprawe sukni ślubnej a wlasciwie salonu slubnego w Szczecinie, ktory mial mi szyc suknie.  Tu musze przestrzec dziewczyny przed salonem Ashley.  Pozdrawiam Agnieszka

Offline AgnieszkaP
  • nowicjusz
  • *
I już po :) Nie żałuję że wybraliśmy Villa Park na wesele.  Wszystko było przygotowane profesjonalnie.  Nie mieliśmy się czym martwić.  No może tylko ilością soków jakie były na stołach - wydawało nam się że jest ich za mało jak na takie gorąco.  Zwróćcie na to uwagę - 1 litr na głowę to zdecydowanie za mało jeśli wesele jest wiosną lub latem. 

Bardzo miło wspominamy całą imprezę.  Miejsce ma swój klimat i na niewielkie wesele - do 60 osób - jest wymarzone.  Park obok - można się przespacerować jeśli chcesz chwilę odpocząć.  Pani Edyta to bardzo miła i kontaktowa osoba.  Ze wszystkim doszłyśmy do porozumienia i wszystko było tak jak chcieliśmy. 

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Juz po? To chyba datę w profilu pomyliłaś.

Offline lena85
  • nowicjusz
  • *
Zarejestrowałąm się na forum wyłącznie, by przedstawić swoją opinię z pozycji gościa hotelu i gościa weselnego. 
Hotel sam w sobie: Ładny, nowy hotel.  Pokoje dosyć małe, ale gustownie urządzone.  Brak krzesła i stoliczka, nawet jednego.  Siedzi sie na łózku cały czas.  Brak takich podstawowych rzeczy jak np szklanka.  Łazienki czyste.  Brak wi-fi podczas całego 3-dniowego pobytu.  Hałas z ulicy (ciężarówki non stop).  Recepcja miła, ale z wszelkimi reklamacjami odsyła do "szefowej" (mało przydatne przy wyjezdzie). 
Odnosnie orgaznizacji wesela: bardzo kiepska klimatyzacja, wesele na ponad 40 osob obslugiwane przez 2 kelnerki, w czym jedna doswiadczona, druga chyba była pierwszy dzień w pracy.  Jedzenie dobre.  Uwaga! Za wesele całość kwoty należy wpłacić przed imprezą, kierowniczka obciąża kwotami dodatkowymi bez cennika i wydanej faktury po imprezie.  Koszt obsługi gościa weselnego wysoki, ale widocznie niewystarczajacy.  Pilnujcie swoich gości ;) Nie zwracane sa wpłaty za pokoje, które nie zostały wykorzystane (nawet część kwoty).  Jeśli ktoś planuje współpracę, proszę o ostrożność i dokładne czytanie umowy.

Offline karolina
  • nowicjusz
  • *
witam serdecznie chcialam zapytac jakie macie zdanie na temat willi park i tak miej wiecej ile biora za osobe jak bym chciala miej wiecej na 70 lub 80 osob wziasc tam wesele ile by mnie to kosztowalo Pozdrawiam

Offline _patka_

• Chuck Norris
karolino - nie wybieraj sie tam nawet bo na 70 80 osob ta sala jest za mala, moja kolezanka miala 50 osob na weselu i byl scisk a co dopiero na 70! ja sama zrezygnowalam z tej sali na rzecz Atrii w Goleniowie.

Offline Magdalena89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.09.2011
« Odpowiedź #9 dnia: 12 Listopada 2011, 03:42 »
Byłam uczestniczką wesela w Villi Park we wrześniu tego roku.  Wesele było zorganizowane na około 80 osób i wszyscy goście spokojnie się zmieścili zarówno przy stołach jak i na parkiecie.  Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła i profesjonalna.  Polecam to miejsce na organizacje wesela, moje odczucia ze strony gościa weselnego są jak najbardziej pozytywne:)

Offline panda12031989
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2012
« Odpowiedź #10 dnia: 15 Listopada 2011, 11:53 »
Ja byłam już na weselu w Villa Park i wszystko było ok.  Nie rozumiem niektórych opinii.  Impreza byla na 90 osób i żadnego ścisku na parkiecie nie było chicaż w niektórych momentach to i 80 osób mogło się jednocześnie bawić.  Jedzenie super.  Było trochę gorąco, ale jak zimą bawimy się na śniegu to też się człowiek spoci.  Bawiłam się na tyle dobrze, że sama planuję swoje wesele w tym lokalu.  Jest bardzo czysto, elegancko, a do tego zamierzam skorzystać z sauny.  Chyba zrobię niespodziankę mojemu facetowi i zamówię pobyt w Villa Park - tak na próbę:)