Autor Wątek: Sandały nike rozmiar 38,5 i skórzane buty rozmiar 39-40  (Przeczytany 2196 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
Sprzedam sandały firmy Nike Sunrise,oryginalne kupione w Anglii. Niestety przeszłam się w nich dwa razy i są za ciasne. Rozmiar z metki to 38,5 (na sandałkach jest tabela z rozmiarami,gdzie według producenta długość wkładki to24cm;ja natomiast mierzyłam je centymetrem i długość wkładki wyszła mi 25cm i to by się zgadzało,bo za małe są na mnie minimalnie,a ja mam długość wkładki 25,5cm).Bardzo lekkie i wygodne

Buty są praktycznie nie noszone,niestety mają lekko zdarty jeden czubek (widać na zdjęciu),jednak podczas noszenia nie będzie to praktycznie widoczne). Cena  40zł. Przed wystawieniem porządnie wyszorowałam je szczoteczką,więc są czyściutkie :)

Sprzedam również  skórzane buty rozmiar na moje oko 39,5 (rozmiar wkładki 26cm). Kupiłam je,gdy byłam w ciąży i wszystkie buty były na mnie za małe,teraz niestety strasznie mi latają. Ich stan oceniam na ogólny dobry, na zdjęciu widać ,że mają lekko zdarte koturny (czego przy używaniu nie widać) i odchodzą fleki (trzeba podkleić-fleki nie są osobno jak w większości butów i nie są "wbijane"). Cena jaka mnie interesuje to jedyne 15zł  ;)

DO cen należy doliczyć ewentualne koszta wysyłki