Autor Wątek: wesele w hotelu vacanza siemianoice? POMOCY jakies opinie?  (Przeczytany 3913 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pacynka83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.09.2o12
kochanie pomóżcie mi prosze.  w przyszlym roku biore slub i wesele zorganizowane bedzie w hotelu vacanza w siemianowicach slaskich.  ktos moze wystawic jakas opinie? moze ktos z Was bawil sie tam na weselu? niestety na dzien dzisiejszy nie moge w necie znalezc zadnej informacji :(

Offline berdi
  • nowicjusz
  • *
Odp: wesele w hotelu vacanza siemianoice? POMOCY jakies opinie?
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Marca 2012, 20:22 »
Ja tez bede miec wesele w tym hotelu, w sierpniu.  Tez niestety nie znalazlam zadnych opinii.  Ale jestem dobrej mysli:))

Offline osa987
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.06.2012
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Kwietnia 2012, 20:20 »
hej ta też mam tam wesele :) niestety też sale wybrałam w ciemno i nie miałąm żadnych opinii. miejmy nadzieje, że będzie super:) ślub będe miała w kościele św. antoniego padewskiego niedaleko sali, jesteśmy już po naukach i ogólnie polecam ten kościółek, z zewnątrz może nie prezentuje się za ciekawie ale w środku jest bardzo ładny:)
jak znajdziecie jakieś opinie o naszej sali dajcie znać:) ja mam weselicho w czerwcu :)

Offline berdi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Kwietnia 2012, 08:38 »
Moi znajomi beda bawic sie tam na weselu w maju.  Licze na opinie od nich;-)

Offline Aga i Bart
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.07.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Sierpnia 2012, 11:22 »
hej organizowałam tam swoje wesele w lipcu tego roku - wszystko było znakomite i wyjątkowe - polecam to miejsce w 100% udany i wyjątkowy dzień !!!