Autor Wątek: Mam ją!  (Przeczytany 16065 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline azzurra
  • maniak
Mam ją!
« Odpowiedź #30 dnia: 21 Marca 2006, 11:51 »
Na tych ostatnich zdjęciach masz chyba ten sam gorset ale biały, prawda? Moim zdaniem w jaśniejszym wydaniu lepiej wygląda... Czy to po prostu wina zdjęcia i oświetlenia?
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline madziulek

• Chuck Norris
Mam ją!
« Odpowiedź #31 dnia: 21 Marca 2006, 12:43 »
BETH po obejrzeniu Cię w róznych modelach to jednak stwierdzam że jakbym była z toba w tymsalonie to przyłączyłabym się do twojego przyszłego i całej reszty z tym " oooooo"  :wink:  dobry wybór
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Mam ją!
« Odpowiedź #32 dnia: 21 Marca 2006, 13:31 »
Azzura - faktycznie jestem w białym. I on nawet pasuje do tej kawowej spódnicy, tyle tylko, że tak jak napisałam - nie można wziąć góry z tej sukni i dołu z tej. A ja wypożyczam. Także mogłam wziąć albo całą białą z tą pupą strusia, albo tą, na którą się w końcu zdecydowałam. Ale na żywo jednak korzystniej wyglądam w tym ciemniejszym gorsecie.

Offline groszek
  • maniak
Mam ją!
« Odpowiedź #33 dnia: 21 Marca 2006, 14:04 »
A co z włoskami??? Upierasz się przy rozpuszczonych??  :?
Może na chwile będą wyglądały ładnie, ale jak się spocisz, zaczniesz tańczyć to będzie ci goręcej niż w podpiętych no i zaczną ci się lepić do spoconych miejsc.
Wcale nie powiedziane, że podpięcie wydłuży ci buzię, wręcz przeciwnie, można podpiąć "w szerz". Aż się prosi ładne upięcie do tak wyszukanej sukni!

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Mam ją!
« Odpowiedź #34 dnia: 21 Marca 2006, 14:44 »
Groszek - wiesz jak to jest, gdy człowiek jest przyzwyczajony do jednej fryzury. Na codzień noszę zupełnie rozpuszczone, jedynie czasem jak jestem sama w domu to związuję, żeby było wygodnie. Także dla mnie to duże wyzwanie - spiąć je na ślub. Możliwe, że faktycznie będzie to lepiej wyglądać no i masz rację z tym spoceniem się itd. Na pewno popróbuję, ale myślę, że to spokojnie może poczekać :) W połowie kwietnia chcę sobie zrobić pewną fryzurkę, którą znalazłam w którejś "babskiej" gazecie - lekki balejaż, pod spodem brąz i bardzo ładne cieniowanie. Zobaczymy jak będę się w tym czuła i jak to będzie wyglądać z "moją" suknią. Same trudne decyzje ;)

Offline Moongirl

• zapaleniec
Mam ją!
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Marca 2006, 14:50 »
Ja podobnie jak Groszek przychylam się do wizji spiętych włosów!!! Suknia bardzo bogata i całkowicie rozpuszczone włosy moim zdaniem nie pasują. Suknia elegancka więc i szykownie musi być na głowie. A może pomyśl o jakimś częściowym upięciu włosów- taki mały kompromis...:)

Offline abeba
  • nowicjusz
  • *
Mam ją!
« Odpowiedź #36 dnia: 21 Marca 2006, 16:40 »
ja również jestem za:
- upięciem włosów (naprawdę rozpuszczone po kilku godzinach nie będą efektowne, a upiętę do góry wydłużą twarz)
- efektownym kwiatem
- zostawieniem tych koronkowych wypustek z gorsetu w dół - powstaje piękna całość, a przecież od początku nie chciałaś sukni spódnica=gorset
- mam pomysł na tatuaż (sama mam, i nawet wyglądało to fajnie z suknią, taka "niegrzeczna dziewczynka"): na manekinie jest do tej sukni taka koronkowa ozdoba na szyję spływająca po dekolcie - przecież to idealnie dla Ciebie i Twojego żółwika(?)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Mam ją!
« Odpowiedź #37 dnia: 21 Marca 2006, 17:15 »
Nie zakryje. Jest za krótka, poza tym niedobrze się w niej czułam. No i mogłaby się przesuwać. Nie będę specjalnie kombinować - mnie ten tatuaż specjalnie nie razi. To nie żółwik, ale chińska literka. Wzbudzam sensację na plaży i na imprezach, ludzie mają jeszcze dość pejoratywne podejście do tatuaży i wielu myśli, że jednynie margines społeczny się tatuuje. A na kostce mam diabelskie oko :) Więcej nie przewiduję :)

Offline AniaX
  • forumowicz
Mam ją!
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Marca 2006, 18:35 »
wow! mnie tez się suknia podoba chociaż tez nie jest w moim stylu. . śliczny dół i wcale nie bezowaty. pierwsze moje wrażenie - suknia ksieżniczki. co do włosów, to myślę, że jak dobrze czujesz się w rozpuszczonych to musisz takie mieć. mozna przecież ładnie z tyłu włosy podnieść na czubku głowy, a reszta bedzie luźno i naturalnie opadać na ramiona (sama mam zamiar taka fryzurkę mieć). rozpuszczone włosy nabieraja wtedy zupelnie innego wygladu a fryzurka jest elegancka i na topie, a najważniejsze, żebys czuła sie dobrze.
Buziaczki  :)

Offline Violka

• bywalec
  • data ślubu: 27.08.2005
Mam ją!
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Marca 2006, 23:21 »
Beth zdecydowanie trafiony wybór.
Suknia mimo swej strojności lub za jej sprawą (jak kto woli) piękna.
Dzieląc ją na części: spódnica aż brak mi słów, jest zachwycająca. To coś w moi  typie.
Zestawienie tego gorsetu z gładką spódnicą w moim odczuciu nie pasuje.

Popieram AniaX
spróbuj podpiąć tylko górę a dół mieć rpzpuszczony skoro nie lubisz mieć uczesania do góry. Może tak będzie ci odpowiadało, chociaż ja jestem zwolenniczka podpiętych włosów.

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Mam ją!
« Odpowiedź #40 dnia: 26 Marca 2006, 18:20 »
Serwer z fotkami sukienki został przeniesiony, także jeszcze raz zamieszczam adres, gdyby ktoś miał ochotę zobaczyć i powiedzieć co myśli :)
http://www.betty.klarpsp.pnet.pl/moja/

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Mam ją!
« Odpowiedź #41 dnia: 27 Marca 2006, 12:01 »
Beth, suknia bardzo ładnie w talii się układa. Szkoda, ze nie masz zdjeć w innych fasonach sukienek, wtedy łatwiej prównywać. To samo dotyczy fryzury. I tak prawdę mówiąc, cokolwiek Ci będą radzić, to będzieTwój dzień  i najważniejsze, żebyś miała swoją wymarzoną suknie i czuła się wyjątkowo tego dnia.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Mam ją!
« Odpowiedź #42 dnia: 27 Marca 2006, 14:22 »
Cytat: "oosta"
Szkoda, ze nie masz zdjeć w innych fasonach sukienek

Wczesniej na forum byly takowe wiec jak ktos zdazyl zobaczyc to widzial,ze Beth zdecydowanie najlepiej prezentuje sie w sukni, ktora wybrala.
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Julka
  • użytkownik
  • **
Mam ją!
« Odpowiedź #43 dnia: 29 Marca 2006, 09:28 »
Ja tez uwazam, ze w sukni, ktora wybralas wygladasz najlepiej. Gorset fajnie na Tobie lezy. Tak ogolnie -ladnie.
A co do wlosow, ja tez na codzien mam rozpuszczone. W ten jeden dzien postanowilam miec jednak koka.
Ja tez mysle, ze do Twojej sukni, jakis koczek fajnie by wygladal. Mozna zrobic koczka np z czesci wlosow, a reszte miec ropzuszczone- to tez fajnie wyglada i jest wygodnie  :D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Mam ją!
« Odpowiedź #44 dnia: 29 Marca 2006, 11:27 »
Ja również jestem za podpięciem włosków; co do sukni nie będę się wypowiadać bo to kompletnie nie mój styl - te koronki, kwiatki itp.
Za to fryzurkę proponowałabym w tym stylu

ewentualnie taki stylowy kok, nie wiem tylko jak się czujesz w koku (bo ja wcale  :| )

Offline balbina40
  • nowicjusz
  • *
Mam ją!
« Odpowiedź #45 dnia: 29 Marca 2006, 12:00 »
Co do upięcia włosów jestem zdecydowanie za!! Ale może jakieś loki były by rozwiązaniem pośrednim i np częściowe ich upięcie? Wszystko zależy od tego jak się w lokach czujesz! Ja np bardzo lubię tego typu fryzurki. Radze tylko nie wpinać we włosy zbyt dużo dodatków ażebyś nie okazała się aż nazbyt krzykliwa!!!!! :D

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Mam ją!
« Odpowiedź #46 dnia: 29 Marca 2006, 13:52 »
Oj - Maja. Te powyżej koki wyglądają okropnie. Ten pierwszy właściwie jak dla starej baby. Absolutnie nie zrobię sobie czegoś takiego. Generalnie jestem strasznie przeciwko kokom, kręceniu włosów i robienie z siebie kogoś kim naprawdę nie jestem. Możliwe, że upnę sobie część włosów z tyłu, ale na pewno nie upnę wszystkich. I zostaną proste, tak jak są. Bałabym się, że będę przestylizowana i że źle się będę czuła. A to przecież nie o to chodzi.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
Mam ją!
« Odpowiedź #47 dnia: 29 Marca 2006, 14:04 »
To pierwsze to nie jest kok tylko takie upięcie-zdjęcie trochę nie za bardzo (przyznaję) ale mnie chodziło tylko o typ fryzury a nie o idealną kopię
A jeśli nie mają być kręcone to może takie coś (tego typu), chociaż w tych też coś niecoś trzeba podwinąć  :roll:

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Mam ją!
« Odpowiedź #48 dnia: 29 Marca 2006, 15:01 »
To zdjęcie 3 na dole po lewej całkiem, całkiem.. Jak już to może coś w tym stylu :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
Mam ją!
« Odpowiedź #49 dnia: 29 Marca 2006, 15:05 »
Ooo, już lepiej- to ja wiem na czym stoimy-poszukam jeszcze czegoś na ten styl, może akurat coś ci się spodoba  :)

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
Mam ją!
« Odpowiedź #50 dnia: 29 Marca 2006, 15:11 »
śliczne te fryzurki, jaka szkoda że nie moge doradzic bo nie widzę zdjęć sukni  :(
czekam aż szczęście powróci...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Mam ją!
« Odpowiedź #51 dnia: 29 Marca 2006, 21:04 »
AnetaM - jest link na poprzedniej stronie :) Sukienki były widoczne, ale serwer został przeniesiony na inny adres.

Offline merkunek

• Chuck Norris
Mam ją!
« Odpowiedź #52 dnia: 29 Marca 2006, 21:20 »
Cytat: "Beth"
Oj - Maja. Te powyżej koki wyglądają okropnie. Ten pierwszy właściwie jak dla starej baby. Absolutnie nie zrobię sobie czegoś takiego. Generalnie jestem strasznie przeciwko kokom, kręceniu włosów i robienie z siebie kogoś kim naprawdę nie jestem. Możliwe, że upnę sobie część włosów z tyłu, ale na pewno nie upnę wszystkich. I zostaną proste, tak jak są. Bałabym się, że będę przestylizowana i że źle się będę czuła. A to przecież nie o to chodzi.

Sorki, ale wydaje mi się, że już poprzez samo ubranie takiej kiecki robisz z siebie kogoś kim nie jesteś; a idąc za tym co napisałaś, to chyba równie nie dobrze  bedzie wyglądało jeśli będziesz "niedostylizowana" czyt. suknia z innej bajki, a reszta z innej...

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
Mam ją!
« Odpowiedź #53 dnia: 30 Marca 2006, 00:13 »
Dzięki Beth gapa ze mnie  :oops: jak dla mnie kiecka jest pierwsza klasa i bardzo ci w niej ładnie, odważna jesteś, podziwiam  :mrgreen: to sznurowanie na plecach jest super!!! także dlatego żeby je pokazać właśnie upięła bym włosy do góry a nie pozostawiła w nieładzie tak jak masz na przymiarce, bo według mnie cały efkt się traci, zrób na próbę, zobacz, jak to będzie wyglłdało, jak się będziesz czuła, wcale nie musisz kręcić włosów wystarczy prosty ładny i skromny koczek, a jak dla mnie ten tył sukni jest świetny i należałoby go zaakcentować przez odkryte ramiona  :mrgreen:
czekam aż szczęście powróci...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Mam ją!
« Odpowiedź #54 dnia: 30 Marca 2006, 09:24 »
Merkunek - w kiecce dobrze się czuję. To, że inaczej ją sobie wyobrażałam to już inna sprawa. W kokach ŹLE się czuję. Wg Ciebie niedostylizowana będę jak sobie nie walnę koka, berła i korony? Nie sądzę..
Z włosami faktycznie pomyślę, nie mam ich w końcu tak długich, żeby zakryć całą suknię ;) Za dwa tygodnie idę do fryzjera, zaniosę zdjęcia, zobaczymy co powiedzą.

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Mam ją!
« Odpowiedź #55 dnia: 30 Marca 2006, 12:16 »
Beth ja w 100% zgadzam się z AnetąM. Ja posłuchałabym jej rady. W takiej sukni warto pokazać ramiona. Nie bedziesz żałowała.

Offline aniata
  • użytkownik
  • **
Mam ją!
« Odpowiedź #56 dnia: 30 Marca 2006, 12:31 »
No ale ramiona mozna pokazac takze bez KOKa. Wystarczy ładnie podpiać włosy.
Ja jestem przeciwniczką koków więc sie zgadzam z Beth.

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Mam ją!
« Odpowiedź #57 dnia: 30 Marca 2006, 12:40 »
ale sporóbowac zawsze można pokombionowac z włosami. To tak jak z suknią. Co innego się podoba a co innego najczęściej się wybiera do ślubu.

Offline merkunek

• Chuck Norris
Mam ją!
« Odpowiedź #58 dnia: 30 Marca 2006, 22:01 »
Cytat: "Beth"
Merkunek - w kiecce dobrze się czuję. To, że inaczej ją sobie wyobrażałam to już inna sprawa. W kokach ŹLE się czuję. Wg Ciebie niedostylizowana będę jak sobie nie walnę koka, berła i korony? Nie sądzę..
Z włosami faktycznie pomyślę, nie mam ich w końcu tak długich, żeby zakryć całą suknię ;) Za dwa tygodnie idę do fryzjera, zaniosę zdjęcia, zobaczymy co powiedzą.

Od kiedy hrabina ma berło i koronę?!!! :twisted:

A tak poważnie to różnych upieć włosów "a la kok" jest mnóstwo, więc myślę, że coś Ci się uda dobrać nie tylko do sukni, ale i do twarzy, tak że będziesz zadowolona... natomiast dalej twierdzę, że z rozpuszczonymi włosami bedziesz wyglądać jak nie od kompletu.

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Mam ją!
« Odpowiedź #59 dnia: 30 Marca 2006, 22:17 »
Hrabina może wychodzi za mąż za księcia? ;) I zostanie księżniczką? ;)
Ale dobra - wezmę wszelkie rady pod uwagę. I postaram się wyglądać "do kompletu" :)