Autor Wątek: SZAFRANOWY DWÓR  (Przeczytany 3621 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mojave86
  • nowicjusz
  • *
SZAFRANOWY DWÓR
« dnia: 3 Listopada 2009, 21:26 »
Dziewczyny jeśli byłyście na weselu lub robiłyście wesele w Szafranowym lub cokolwiek słyszałyście jak tam jest o PROSZĘ piszcie. . 

Offline Meo
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.07.2010
Odp: SZAFRANOWY DWÓR
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Września 2010, 08:21 »
Robiłam wesele w Szafranowym Dworze i jestem zadowolona.  Obsługa jest profesjonalna, pyszne jedzenie i bardzo dużo.  Sala jest piękna.  Minusem jest dzielona sala, ale moi goście i tak się dobrze bawili.

Offline karla1985
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Października 2010, 18:13 »
Mam zarezerwowany termin w Szafranowym Dworze na lipiec 2011  :)
Razem z narzeczonym obejrzeliśmy kilka sal (hotel Cumulus w Będzinie, Winiarnię u Renarda w Sosnowcu).  Niestety nie ma ich dużo na niewielkie wesele (ok 40 osób).  Zdecydowaliśmy się na Szafranowy Dwór ze względu na piękną jasną salę oraz brak dodatkowych kosztów (w cenie mamy dekoracje, odgrodzoną połowę patio do dyspozycji naszych gości).  W pozostałych dwóch salach część do tańczenia jest oddzielona, a my chcieliśmy, aby goście siedzący przy stołach mogli patrzeć jak pozostali się bawią  :)

Offline MAŃKA100
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.07.2010r
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Listopada 2010, 19:57 »
No to będziecie na sali na górze czy na dole?

Offline lea.k

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.10.2011
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Listopada 2010, 10:21 »
Mój narzeczony grał tam niedawno na dyplomatorium studentów medycyny.  Sala bardzo mu się podobała (wystrój, przestrzeń), a posiłek, który mu podano też mu smakował (niestety, nie wiem co to było).

Offline vince31
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 8 Listopada 2010, 18:19 »
super wybór- sala świetna

Offline karla1985
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Listopada 2010, 19:22 »
Mamy zarezerwowaną dolną salę  :)

Offline tosia85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.09.2012
« Odpowiedź #7 dnia: 12 Stycznia 2011, 22:28 »
Super piękna sala, byłam tam u koleżanki na weselu.  Mówię o tej na dole dużej sali.  Świetny klimat z kominkem i innymi cudami w części jadalnej i super jasna piękna sala taneczna.  Faktycznie dość dobrze oświetlona, jasna i zdjęcia wyszły tam rewelacyjne, no chyba, że fotograf jakiś magik ;)

Z tego co pamiętam to jest tam jeszcze kilka sal.  Jedna z boku, i ze 2 na górze.  Wtedy na górze była chyba impreza komunijna, ale zupełnie niezależna.  Zorientowałam się o tej imprezie przez to że druga sala na piętrze była pusta i można było sobie tam odpocząć.  Przez przypadek stamtąd zobaczyłam że się kelnerzy kręcą do tej drugiej sali.

Offline mistras
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: xx.xx.xxxx
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Stycznia 2012, 17:54 »
Witam.  Odsprzedam termin 04. 08. 2012 w restauracji Club 99 (sala afrykańska) za zaliczkę w wysokości 500zł.