Autor Wątek: zespół muzyczny 4band proszę o opinie :)  (Przeczytany 4312 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anna1987
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2012
zespół muzyczny 4band proszę o opinie :)
« dnia: 29 Listopada 2011, 08:05 »
u mnie na weselu będzie grał zespół 4band jakie macie zdanie o nich

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: zespół muzyczny 4band proszę o opinie :)
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Listopada 2011, 15:01 »
Odpowiedź krótka: JAK NAJLEPSZE.  :)

Offline smyk
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Listopada 2011, 15:23 »
obserwator proszę uzasadnij swoją wypowiedz...

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Listopada 2011, 07:17 »
Zespół składa się z czterech osób, w tym: wokalistka (bardzo miła i ładna dziewczyna :)) klawiszowiec (dobrze gra), gitarzysta (świetny wymiatacz :)) i saksofonista (również śpiewa :)). Wszyscy tworzą zgraną paczkę. Repertuar i jakość jego wykonania na wysokim poziomie. Świetnie bawią gości.  Nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, no chyba, że jedno. Za szybko przy nich leci czas :). Reasumując , można ich polecać z pełną świadomością, że nie zawiodą  i wszyscy będą zadowoleni.

Offline anna1987
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Listopada 2011, 08:17 »
dzięki za opinie:) mam juz ich zarezerwowanych, a po Twojej wypowiedzi będę mieć spokojniejszą głowę :)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Grudnia 2011, 01:05 »
Jeśli chodzi o zespół 4band powtórzę się mówiąc że są świetni, ale takie opnie mogą się powtarzać ;)
grają muzykę na żywo, z bardzo dobrymi wokalami, śpiewają na głosy, instrumentalnie bardzo dobrzy, ciężko się do czegokolwiek doczepić!
Gdybyśmy się nie zdecydowali na zespół który grał na naszym weselu, to 4band byłby pierwszy na liście!
Polecam, oj polecam! ;)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Października 2012, 10:27 »
Ostatni wpis o zespole: 29 grudzień 2011 - warto sobie o nich przypomnieć :ekxpert:

Offline siuleek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Marca 2013, 10:11 »
Witam,

też chętnie bym poczytała nowe opinie o zespole. . . ?

My się nad nimi zastanawiamy ;)

Offline patipati1717
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015-12-31
« Odpowiedź #8 dnia: 29 Maja 2015, 16:13 »
Byłam ostatnimi czasy na weselu prowadzonym przez zepsół 4Band z Łazów/Zawiercia.  I szczerze, szczerze nie polecam. . .  Abstrahując od tego, że nie lubię generalnie zespołów na weselach, ale jestem gościem, który nie patrzy, co grają, ale niech w ogóle grają, natomiast w tym zespole to granie było największym problemem.  Zespół niestety od świadka dostał wódkę i mieli mnóstwo jedzenia, więc wolał czas spędzać przy stole.  Owszem, na początku było fajnie, ale to jedynie pierwsze dwa cykle wystąpień.  Potem było 20 minut grania i 20 minut albo i więcej przerwy, a metodę mieli następującą: zagrać ze dwa wolniaczki, potem jakieś szybsze, na koniec zagrać cygańską nutę lub zrobić konkurs, uznać, że goście się zmęczyli i "idziemy na jednego".  Tragedia, potem z racji przedłużających się przerw a to świadkowie, a to Para Młoda, a to ktoś z gości w końcu chodził do szanownych grajków i przypominał, że może by tak znowu zacząć grać. . .  Dodatkowo były dwie takie sytuacje, gdzie chyba w ogóle się zapomnieli, gdzie są i co robią. . .  O oczepinach też musiano im przypomnieć, bo po torcie i długiej znowu przerwie była już 0:20, a oni nawet nie zareagowali, żeby zacząć oczepiny.  No i zaczęcie zabawy "kto urodzony" bez Pary Młodej, której zupełnie nie było na sali.  Dobrze, że ich daty urodzenia to maj i październik to zdążyli dotrzeć. 
No chyba nie bardzo to wszystko, i szczerze NIE POLECAM.

Offline Candy.l
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17 października 2016
« Odpowiedź #9 dnia: 30 Maja 2015, 09:39 »
Ja również byłam ostatnio na weselu, na którym grał zespół 4band.  Jak dla mnie super.  Nie zauważyłam żeby muzycy zajmowali się stołem z jedzeniem i piciem.  Świetnie grają, super wokal.  Stanowczo NIE zgadzam się, z wypowiedzią wyżej, że robią częste i długie przerwy.
Z czystym sumieniem mogę polecić zespół.

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Czerwca 2015, 14:33 »
 patipati1717 chyba każdy z nas pisze o innym zespole, bo to co piszesz w ogóle nie pasuje do 4band.