Jeszcze raz zapraszam

mam nadzieje , że teraz zdjęcia będą juz ok

Serdecznie zapraszam na "zakupy"
Moja Wiki już dawno wyrosła , więc w szafie trzeba zrobic troszkę miejsca :0
Ciuszki w stanie idealnym bądź bardzo dobrym - części nawet nie zdązyłam córci założyc. Za szybko rośnie:)
Ciuszki wyprane , ale nie wszytskie wyprasowane za co przepraszam .
postaram sie przy każdym napisac coś więcej;0
1. 1 SPIOCHY , Smyk -Sofija, 56cm. stan idealny - założone z 2 razy ( zapomniałam o nich:)) 7zł.

2. ŚPIOCHY, 56cm ,bardzo dobra gatunkowo bawełna ( troszeńke grubsza)stan idealny, 6zł

3. ŚPIOCHY, 56cm ,różowo- białe z misiem , stan idealny , 5zł

4. ŚPIOCHY , 56cm ,w różowe misie Stan idealny , 5zł

5. PAJACYK welurkowy H&M , nie założylam w ogóle zapinany z tyłu, stan idealny , 50 cm , 8zł

6. PAJACYK, Marcinkowski, lekko zmechacony od prania , stan dobry, 56cm , 3zł

7. SPODNIE , adams kids, nie załozone ani razu- za malutkie, fioletowe( na zdjeciu wyszły dziwne mazy) w haftowane kwiatuszki z kieszeniami , 56cm (3,5kg) 6zł

8. DRESIK, Smyk- babaluno , Założony może z 3 razy .Stan idealny Bluza z kapturkiem , rękawki i kieszonki wykonczone materiałowa falbanka, strona wewnętrzna w krateczkę, spodenki z aplikacja na nogawkach - serduszka, przy kieszonkach wykończone falbanką, 50cm - ale spokojnie na 56 cm , bluza nawet 62 cm , 15zł

9. BLUZECZKA welurkowa z kołnierzykiem , Smyk- coolclub , stan bardzo- dobry , 56cm, 6zł

10. BLUZECZKA , 5-10-15 , stan bardzo dobry, 62cm , 6zł

11. BLUZECZKA , Smyk Coolclub, różowa z lekkimi ażurkowymi dziureczkami( mam nadzieję , że wiecie o co chodzi) stan bardzo dobry - uwielbiałam ja !! zakładałam zawsze jak nie wiedziałam czy krótki rękaw to nie za mało , bardzo cieniuteńka i super przewiewna, 56cm , 6zł

12. ŚPIOCHY , Koala, grubsza bawełna , stan bardzo dobry , 62cm , 8zł

13. KAFTANIK , Koala, dostalismy w komplecie ze śpioszkami,z aplikacja na rękawku stan idealny , 62 cm , 5zł

14. ŚPIOCHY , Smyk disney , aplikacje z kubusiem , stan idealny , duże 56cm gdzieś jeszcze mam do tego identyczny kaftanik stan idealny 8zł

15. KAFTANICZEK , rewelacyjna gatunkowo bawełenka, zapinany na krzyz- tzw kopertka ( super dla najmniejszych maluszków i mamusiek które boja się wkładac coś przez główkę) )stan idealny, 56 cm , 5zł

16. KAFTANICZEK, zapinany na kopertkę , z misiaczkiem i w kropeczki , stan bardzo - dobry , 56cm , 5zł

17. KAFTANICZEK , w paseczki , rewelacyjna bawełenka, super kolorki , zapinany kopertowo stan idealny , 62 cm , 5 zł