Autor Wątek: Muzykanci ze Szczecina  (Przeczytany 10527 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusia_118

• użytkownik
  • **
  • ...mała czarna budzi mnie każdego ranka:-)
  • data ślubu: 18.05.2013
Odp: Muzykanci ze Szczecina
« Odpowiedź #60 dnia: 30 Stycznia 2014, 17:37 »
W końcu mogę podzielić się opinią na temat Muzykantów i z czystym sumieniem mogę powiedzieć/ napisać , że zespół jest FANTASTYCZNY, ZNAKOMITY, itd. Jest to zespół taki o jakim mogłam zamarzyć na własnym weselu i spełniło się. Goście byli i do dziś są zachwyceni wspaniałą zabawą  ::) Na pewno warto jest zapłacić za taką jakość. Zespół gra na żywo, nie robi wielkich przerw (nie którzy z gości twierdzą nawet, że repertuar się nie powtarzał  ;D jednak tego nie potwierdzę, bo nie zwracałam na to uwagi  ;)  ).
Dodam, że grali u nas na weselu jak i na poprawinach i doskonale się spisali.

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.       
                                                Antoine de Saint-Exupéry

Offline michuuuu86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12345
« Odpowiedź #61 dnia: 16 Czerwca 2014, 11:08 »
Witam ;D
Właśnie jestem po Swoim weselu gdzie Grali Muzykanci na Czele Leszek :D ,5 osoby zespół. . . . . :) ktoś tam mówił że mają nową solistkę ale już od Ponad roku :D a nie jakieś plotki;p Zespół Fantastyczny :) Grają wszystko na żywo dużo nowości. . . . .  co fajnie nie tylko śpiewała solistka zależności od piosenki śpiewał ktoś inny, solówkę zrobił Perkusista i Basista wspaniały występ :) Solistką Piękny Głos. . . . . . . . . . . . . . . . . Goście Zadowoleni ,Teściowie jak i Rodzice tez. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :D  :P
pozdrawiam
Pan Młody

Offline mariczka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #62 dnia: 6 Września 2014, 23:08 »
Szczerze mówiąc nie rozumiem tych zachwytów nad graniem "na żywo".  Czy naprawdę tak bardzo odpowiada wam tłuczenie w gary na weselu?? Ludzie bawią się przy muzyce, a nie przy hałasie żywych instrumentów, które walą po uszach tak, że nie da się myśleć. . .  No ale to moja opinia :)

Offline Paulina88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.07.2014
« Odpowiedź #63 dnia: 17 Września 2014, 11:46 »
Można powiedzieć że część zespołu Muzykantów to BANG BANG BANG.
Grali u nas na ślubie 05. 07. 2014.  Super oprawa muzyczna, bogaty repertuar !! Fajne zabawy na oczepiny, nikt się nie nudził, bez przedłużania, wszystko z umiarem.  Goście byli bardzo zadowoleni.  My się bawiliśmy jak nigdy w życiu !! Pięknie śpiewają, zero fałszu !! Wesele na poziomie, a jak wiadomo muzyka jest największą determinantą udanej zabawy :) Dlatego polecam wszystkim którzy chcą mieć piękne wesele ten zespół !! Manager zespołu bardzo miły i kontaktowy umówi się z Wami na przesłuchanie.  To był nasz pierwszy band którego chcieliśmy posłuchać i już więcej nie szukaliśmy.  Można im zaufać, wszyscy po akademiach muzycznych, młodzi, weseli ludzie.  Są meeeega !! :) :) :)