Autor Wątek: Villa Vivian w Ustowie !!!! Prosze o opinie !!!!!!  (Przeczytany 5478 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline martynek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.04.2012
Czesc Czesc :):)
W przyszlym roku biore slub i zastanawiamy sie z narzeczonym nad ta villa vivian w ustowie, jesli ktos mial tam przyjecie weselne i moze sie podzielic swoimi odczuciami itd to bylabym bardzo wdzieczna  :)
pozdrawiam!!!!!! :):):):):):):):):

Offline oczko82
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18-06-2011r.

Offline TomekiAnia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03,09,2011
Odp: Villa Vivian w Ustowie !!!! Prosze o opinie !!!!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Czerwca 2011, 13:08 »
czy ktos robil wesele w villi vivian w ustowie?

Offline wesele2012
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Września 2011, 14:22 »
Wlasnie kochani :) kto robil ostatnio wesele w Villi?
Ja mam tam wesele w przyszlym roku, dlatego chcialabym poznac opinie, biezace ;)
Z tego co ja moge powiedziec, to Pani wydaje sie bardzo mila, miejsce jest fajne i przytulne

Offline JiM
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Września 2011, 18:08 »
Witam,
my mieliśmy tam wesele w tym roku (30. 04) i mogę powiedziec same pozytywne rzeczy.  Jedzenie dobre i dużo, obsługa bardzo miła, po weselu oddali jedzenie oraz wódkę która została.  Na każdym etapie współpracy wszystko było super i lokal jest jak dla mnie godny polecenia.

Offline wesele2012
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Września 2011, 23:31 »
bardzo milo to slyszec :) a jaki kolor dekoracji wybralas? ja niestety rezerwowalam sale na odleglosc i jeszcze jej nie widzialam... czy sciany sa pomaranczowe tak jak na zdjeciach? nie za bardzo lubie ten kolor a chcialabym aby sala na nasze wesele udekorowana byla na roz-fiolet...

Offline JiM
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Września 2011, 13:38 »
Ściany są takie jak na zdjęciach na stronie - pomarańczowe i łososiowe.  Ja chciałam, żeby kolorystyka była stonowana - ecru, beże, śmietankowe odcienie bieli - żadnego wybijającego się koloru, łącznie z kwiatami.  Byłam bardzo zadowolona z dekoracji. 

Offline wesele2012
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Września 2011, 22:34 »
troche martwi mnie ten kolor scian w takim razie..
a czy mozna dodac jakies swoje dekoracje rowniez? czy wlascicielka nie ma nic przeciwko?
ile placiliscie za wesele, a ile za poprawiny?
my wybralismy wesele za 150zl/osoba, a co do poprawin ciagle nie wiem na co sie zdecydowac, mamy jeszcze duzo czasu
czy korzystaliscie z hotelu?
pozdrawiam

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Września 2011, 00:54 »
Ja miałam ecru- bordowa dekoracje i było pięknie :D

Offline JiM
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Września 2011, 19:38 »
ja już naprawdę nie pamiętam, ale za wesele płaciliśmy chyba 150 zł.  za osobę, a poprawiny to 30/40zł.  od osoby (o ile dobrze pamiętam:), i to był jakiś ciepły posiłek i siedzieliśmy gdzieś do 14. 00.  Czy można dołozyc swoje dekoracje to nie wiem, bo ja nie chciałam.  Hotel rezerwowaliśmy cały, i tez było ok, goście jakoś nie narzekali :)

Offline wesele2012
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 28 Września 2011, 23:22 »
Dziekuje za wypowiedzi :)
Nie cierpie bordo  ::)
A no my poprawin nie chcemy zaczac za wczesnie, i wolimy pozniej skonczyc

Offline Madinex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #11 dnia: 2 Września 2012, 20:56 »
A my mamy mieszane uczucia co do Vivian. . .  Organizowaliśmy tam wesele w tym roku, plusami było jedzenie (duże porcje i dosyć dobre), przystępna cena w której oferują m. in.  tort i nieograniczoną ilość napoi, ogródek przy lokalu, bliska odległość motelu w którym można wynająć pokoje dla gości, delikatny wystrój stołów i sali.  Minusami było słabe działanie klimatyzacji (mają 1 klimatyzator), jedna toaleta praktycznie nieczynna, cała podłoga zalana wodą, o czym nas nie poinformowano, zorientowałam się sama dopiero jak weszłam do tej toalety i zmoczyłam suknię;/,mimo że prosiliśmy o sprzątanie tej wody - brak reakcji, a gdy któryś z gości zalał parkiet jakimś napojem, nie zostało to wytarte, w nocy w ogródku wyłączono światło i goście nie mieli możliwości wyjścia i posiedzenia przy stolikach na dworze.  Ogólne wrażenie pozytywne, ale szczerze mówiąc niewiem czy gdybyśmy mieli organizować jeszcze raz własne wesele to zdecydowalibyśmy się na ten lokal.

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #12 dnia: 10 Września 2012, 10:19 »
koleżanka robiła tam wesele kilka lat temu i była bardzo zadowolona, ja też rozważam to miejsce. na pewno plusem jest dla mnie ogród, przystępna cena i dużo rzeczy w cenie. kto by się przejmował kolorem ścian. niekórzy chyba naprawdę nie mają co robić ;D

Offline Ewelinaaa84
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.06.2012
« Odpowiedź #13 dnia: 12 Września 2012, 21:42 »
Miałam w Villi wesele 09. 06 na 60 osób.  Mogę z czystym sumieniem polecić, sala bardzo ładna, my akurat wybraliśmy w kolorze ecru i ogromnym plusem jest ogród.  Noc była akurat ciepła, więc goście mogli wyjść także na zewnątrz i posiedzieć.  Jedzenie bardzo dobre i było go dużo wręcz nie do przejedzenia.  Oczywiście po weselu mogliśmy resztę zabrać, a wódka która została także była zwrócona co do butelki.  Kelnerki miłe, uśmiechnięte, a z pracą uwijały się szybko i sprawnie.  Zabawa do białego rana i co najważniejsze goście zadowoleni.

Offline texas76
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Września 2012, 10:53 »
Villa vivian to lokal na małe wesele.  Minusem są małe pomieszczenia. nisko sufit.  Jedzenie jest dobre przypominajace domowe.  Ogolnie lokal troche  "dziwny".  na ustowie jest zagłebie domów weselnych.  Jeśli chcecie robić wesele w tym rejonie miasta myśle że coś atrakcyjniejszego by się znalazło.

Offline bjanka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.01.10
« Odpowiedź #15 dnia: 14 Września 2012, 16:36 »
Do TEXAS 76-Tak czytam Twoją opinię i nie rozumiem co chciałaś nam przekazać?Profesjonalna organizacja przyjęć,wystrój sali na życzenie gości,miła obsługa i jak sama stwierdziłaś dobre domowe potrawy to chyba wszystko czego potrzeba do udanej i nie zapomnianej zabawy. Twoje dziwne argumenty jakoś do mnie nie przemawiają ,aczkolwiek odnoszę wrażenie,że Twój post nie opiera się na wrażeniach jakie stamtąd wyniosłaś (o ile tam byłaś) tylko z innych pobudek ale to już inny temat. Wspomniałaś o zatrzęsieniu lokali w tej miejscowości a może mi jakiś zaproponujesz?Jestem ciekawa,który mi polecisz. . . . . . . Pozdrawiam;)

Offline texas76
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Września 2012, 20:58 »
bjanka- moja wypowiedz nie jest negatywna.bylas tam? widzialas toalete? Jak w domu a nie jak w restauracji. Jedzenie napisalem ze jak domowe to chyba plus prawda. Piszac dziwny mialem na mysli ze to jak organizacja wesela w domku jednorodzinnym w ktorym jest duzy salon. Na male wesele jak najbardziej ok.