A oto nasze menu:
Obiad:
- rosół z makaronem
- zrazy wołowe,
- kotlet de volajle
- kotlet schabowy (po parysku)
- ziemniaki
- zestaw surówek (mizeria, z kapusty pekińskiej, buraczki)
- sok lub napój do picia
Deser:
- lody płonące z truskawkami i bitą śmietaną
Dania na gorąco:
- udko z kurczaka,
- szaszłyk wieprzowy (płonący)
- flaki wołowe,
- barszcz czerwony z pasztecikiem,
- bigos,
- biała kiełbasa z żurkiem (na poprawiny)
- pieczeń wieprzowa z karkówki
- klopsiki nadziewane pieczarką, koperkiem zielonym i papryką (zraziki)
Dania na zimno:
- schab w galarecie
- jaja garnierowane z szynką
- tatar
- ryba (filet) w sosie pomidorowo - pomarańczowym
- ryba ala po grecku
- śledzik
- galaretka z kurczaka
- fu-fu z łososia (tatar)
- sałatka z kurczakiem wędzonym, ananasem, kukurydza, majonez, ser żółty
- sałatka jarzynowa tradycyjna
Zimna płyta:
- szynka gotowana
- szynka konserwowa
- polędwica sopocka
- kabanosy
- salami
- karkówka ze śliwką na zimno
Ciasta:
- sernik (2)
- jabłecznik (1)
- delicje (1)
- królewiec (2)
- piernik marchewkowy (1)
- ciasto z galaretką i truskawkami (1)
- grzybki (60)
- wiatraczki (100)
- tort weselny
Napoje
- kawa
- herbata
- coca - cola
- fanta
- sprite
- woda mineralna gazowana i niegazowana
- sok pomarańczowy
- sok grejfrutowy