Autor Wątek: On nie chce nosić obrączki...  (Przeczytany 14182 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dordi

• nowicjusz
  • *
On nie chce nosić obrączki...
« Odpowiedź #30 dnia: 18 Lipca 2006, 14:46 »
No a moj Misiek to tez niechetnie jesli chodzi o obraczke-chodzi co 2 dni na silownie i twierdzi,ze musi ja sciagac,bo sie zniszczy,a jak bedzie tak sciagac to boi sie ze zapomni,no i poza tym byl tez argument,ze nie jest przyzwyczajony  :roll: ) ( fakt, ze On nawet zegarka czy lancuszka nie nosi-zero ozdob... :roll: ). No a te tradycyjne kojarza mu sie z obraczkami dla ptakow :shock:  wiec padlo na bardziej wyszukane,ale co do tego noszenia jej to nie wiem w sumie na czym stanelo :(  No i obraczke chcialby jakby to rzecz odswietnie zakladac... A dla mnie to symbol,ale ma duze znaczenie... jak zreszta widze dla wiekszosci z Was.
A co Wy sadzicie o tych argumentach mojego Miska??
Dordi

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #31 dnia: 18 Lipca 2006, 15:10 »
no nie.. co się dzieje z tym forum...
znów wątek, który istnieje już ładne kilka miesięcy, a ja pierwszy raz na oczy widzę.. i jescze mialam napisane, że tylko jednego postu nie przeczytalam  :!:  :!:  :!:   :x  już mnie to wnerwia

wracając do tematu..
Mój ojciec róznież obrączki nie nosi.. teraz jest na niego zbyt mała, ale przeciezs kiedyś dobra byla,, ja nie pamiętam, by ją kiedyś mial na palcu  :?

ja nie wyobrażam sobie by mój Kodi obrączki nie nosił, zwłaszcza, że młody jest, a z małolatami wiadomo.. niech wszystkie 16-stki czy 18-stki wiedzą, że zajęty  :mrgreen:

a tak na poważnie.. ja mu nigdy nie mówiłam, że ma nosić itp, w ogóle taki temat nie był przez nasz poruszany, ale widocznie nie trzeba bylo bo moje Kochanie obrączkę nosi  :lol:
  nigdy nie mówił, że nie lubi, że nie będzie nosil itp.. oczywiście, że na początku nie mógł się przyzwyczaić, zwłaszcza, że ma kosci palca duze i szerokie, a paluszki chudziutkie i ta obrączka mu lata, jest sporo miejsca między nią, a skórą, może o coś zahaczyć  :(

Ściąga jedynie, gdy idzie naprawiać samochód i babrze się w smarach.. tzn. jak wychodzi z domu, to z obrączką, po czym jak juz otworzy maskę, czy wejdzie pod auto, to mnie woła do okna, żeby oddać obrączkę, bo sobie przypomniał, że może zniszczyć.
 Kiedyś po czymś takim późno wrócił do domu, zapomniał założyć i rano do pracy poszedł bez.. potem wrócił do domu, a ja na to "chyba czegoś zapomniałes  :lol: ", a on "no właśnie.. ale dziwnie się czułem  :shock: "     :wink:  hehe

Także my oboje obrączki nosimy caly czas.. ja praktycznie swojej w ogole nie ściągam  :lol:

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #32 dnia: 18 Lipca 2006, 15:20 »
My na razie mamy krótki okres "stażu" w noszeniu obrączek. Włodek nosi obrączke cały czas, nawet w niej śpi. Ja jestem przyzwyczajona do zdejmowania biżuterii zaraz po przyjściu do domu, z obrączka robiłam tak samo (przez dwa dni) bo M zauważył i kręcił nosem.

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #33 dnia: 18 Lipca 2006, 15:20 »
Mój będzie nosił od 4 lat nie rozstaje się ze srebrną, którą mu dałam na naszą pierwsza rocznicę.

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #34 dnia: 18 Lipca 2006, 15:37 »
Cytat: "aniula"
Włodek nosi obrączke cały czas, nawet w niej śpi

no ja też w niej śpię, Kodik także.. w obrączkach chodzimy, śpimy, kąpiemy się, myjemy naczynia..

Po prostu ona jest ze mną zawsze i wszędzie  :mrgreen:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #35 dnia: 18 Lipca 2006, 20:19 »
my też nie rozstajemy się ze swoimi
nawet marek się śmieje że mu się taki dołek zrobił na palcu hehehe i że mu już tam przyrosła i nidgy jej nie ściągnie - miłe to :)

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 18 Lipca 2006, 20:24 »
u nas tak samo :) obrączki są już takjakby przyklejone na stałe :)  :twisted:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #37 dnia: 19 Lipca 2006, 09:14 »
:serce:
Maciek juz zapowiedział, ze obraczki cały czas nosil nie bedzie  :evil:  :evil:

tylko na lądzie (a by spróbował nie nosić :twisted:) , a na statku to albo bedzie zostawiał
w domu albo wewntualnie będzie nosił w kieszeni na łańcuszku.... to ja wole by w domu zostawił niż ja gdzieś zgubił  bo inaczej :ckm:   :mrgreen:  :mrgreen:
zwłaszcza, ze nie lubi nic nosic na palcu chociaż ostatnio kupił sobie pierscień Atlantów:) teraz wygladamy jak zaobrączkowani bo nosi na tym samym palcu co ja :D:D na lewej rece :D

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #38 dnia: 19 Lipca 2006, 10:10 »
Nie zauwazyłam tego wątku wcześniej :oops:  ale musze zabrac głos :wink:  bo my z Sebciem obrączek ślubnych nie nosimy na codzień :shock:  wiem zaraz posypię się zaraz liawina ze dlaczego, trzeba i itp, slub bralismy dla siebie nie dla obrączek a ukochaną osobe nosimy w sercu, zakładamy je właściwie tylko na jakieś uroczystości, zreszta nie jestesmy wyjątkami bo nasi znajomi w wiekszości tez nie noszą obrączek, Ja nawet swój zareczynowy w pewnym momencie zdjęłam bo jak wyrysowałam diademtem wszystkie papierzyska , kalki i wydruki w robocie to musiłam pierścionek do renowacji oddac po roku :| , Sebciu obrączki nie nosi bo by mu palce w robocie pourywało :? a mnie jest po prostu niewygodnie bo nigdy nie noszę żadnej biżuterii oprócz kolczyków :roll:  a od klimatyzacji w robocie puchną mi potwornie rece i z rozmiaru palca 13 rano do popołudnia nam 16 :shock:  a póki co rozciąganych na gumkę złotych obraczek nie wymyślili :wink:
Nam obojgu fakt nienoszenia obrączek w niczym nie przeszkadza i wydaje mi sie że trzeba wole drugiej strony uszanować ale to prawa miedzy małzonkowami i nie  można niczym innym sie sugerować :mrgreen:
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #39 dnia: 20 Lipca 2006, 13:29 »
Myślałam, że to ja nie będę mogła powstrzymac się od mierzenia obrączek, a tymczasem to mój men niemal codziennie wyciąga je z pudełeczka, oglada, mierzy, chodzi aż mu powiem, że już trzeba schować. :D

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #40 dnia: 20 Lipca 2006, 13:55 »
Myślałam, że to ja nie będę mogła powstrzymac się od mierzenia obrączek, a tymczasem to mój men niemal codziennie wyciąga je z pudełeczka, oglada, mierzy, chodzi aż mu powiem, że już trzeba schować.

... a to Cię zaskoczył  :!:  :mrgreen: ja bym sie cieszyła ...i sama nie mogła sie powstrzymać  :lol:  :lol: