1. Muzyczny ogródek Little Tikes
Rosnący wraz z dzieckiem zestaw można ustawić w 5 różnych pozycjach w zależności od wieku.
Etap I: tradycyjny ogródek do zabawy, który zawiera 3 podwieszane zabawki oraz mechanizm aktywujący podkładkę.
Etap II: siedzące miejsce do zabawy.
Etap III: pozwala dziecku wesprzeć się samodzielnie podczas zabawy dzięki zamontowanej szerokiej poprzeczce.
Etap IV: stolik do zabawy zamienia się w stolik, dzięki czemu dzieci mogą usiąść i rysować. Etap V: sztaluga - blat, który można ustawić w pozycji pochyłej.
Zawiera 12 - punktowy nastawny i zamykający się mechanizm.
Dwie tonacje muzyki do wyboru przez rodziców: "dowolna" lub "uspokajająca".
W celu wydłużenia żywotności baterii, zestaw wyposażono w kontrolkę nasycenia dźwięku oraz automatyczny wyłącznik.
Wymiary: 54 x 54 x 39cm
Stan:ja oceniam go jako dobry:ogólna kondycja jest bardzo dobra,ale ma lekkie ryski na białym blacie i lekko zadrapane naklejki(widać na zdjęciach).Cena:35zł + ewentualne koszta wysyłki
2.Czy te oczy:

mogą kłamać? chyba nie... Jestem uroczy,szalenie przystojny i praktycznie nowy- nie będziesz musiał/a zamieniać mnie na lepszy model... Cechuje mnie miękka sierść,opływowy kształt i umięśnione ciało.

Jedynie grzywę mam inną niż oryginał-lekko mi ja podcięli,bo włosy strasznie mi wylatywały i dziecko mogłoby je połknąć i mogłaby się stać mu krzywda... Nie pragnę wiele-małych rączek,które głaskałyby mnie codziennie,opieluszkowanej pupy,która chętnie na mnie wsiądzie i małego kącika,gdy moja mała nowa właścicielka lub właściciel pójdą spać.
Osiołek był kupiony za 123zł(posiadam paragon),odsprzedam go za 80zł. Ze względów gabarytowych wolałabym odbiór osobisty.