Autor Wątek: SALONY ŚLUBNE W SOSNOWCU  (Przeczytany 80198 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
Odp: SALONY ŚLUBNE W SOSNOWCU
« Odpowiedź #180 dnia: 24 Sierpnia 2011, 17:48 »
już wiem, mają tam marke WITT za ok 200zł - bardzo wąskie buciki robią, no i mam przy okazji newsa  ;D przenoszą ten salon do Jaworzna na ul. Sienkiewicza na tzw. Kocią

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
« Odpowiedź #181 dnia: 24 Sierpnia 2011, 18:12 »
a ten salon jeszcze istnieje? ??? Bylam tam w czerwcu, wszystkie suknie były w cenie 1499 zł, bo od 15 sierpnia chyba przenieść sie mieli do Jaworzna.

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #182 dnia: 25 Sierpnia 2011, 10:50 »
20.08.2011  było jeszcze otwarte, choć była tylko jedna pani z obsługi

Offline Agnieszka P
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.03.2014
« Odpowiedź #183 dnia: 16 Czerwca 2014, 15:47 »
Dziwią mnie negatywne komentarze na temat salonu Irena ,szyłam tam w sumie już 3 sukienki i zawsze byłam zadowolona. Szyłam dwie wizytowe na wesele jako gość i komunijną dla córki i wszystkie były uszyte tak jak je wymyśliłam ponieważ były szyte według moich projektów. Teraz za mąż wychodzi moja siostra i również suknie bedzie szyla u Pani Ireny .

Offline julia98
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2016
« Odpowiedź #184 dnia: 7 Kwietnia 2015, 22:41 »
Witam  ;) Ja swojej sukni szukałam przez prawie rok.  W Sosnowcu jest dość duży wybór- wydawać by się tylko mogło!!!
Większość salonów oferuje naprawdę ładne suknie jednak mało nowoczesne.  Centrum Sosnowca przeszłam wiele razy wzdłuż i wszerz.  Próbowałam również w Katowicach.  Salon "Madonna" przy Placu Andrzeja nie porwał mnie, mimo, że ma dość długi staż i na pewno duże powodzenie.  Spróbowałam ponownie miesiąc temu w nowo otwartym salonie "Biały Welon" na Modrzejowskiej 20.  Małą próbkę miałam na Targach Mody Ślubnej w Katowicach gdzie Panie się wystawiały.  Muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona kiedy pojawiłam się w salonie, iż suknie naprawdę są nowoczesne i ciekawe.  Przede wszystkim podobały mi się modne ostatnio koronkowe kroje a la Kim Kardashian.  Jeśli śledzicie trendy na pewno wiecie o czym mówię.  Ceny są całkiem przystępne i na pewno nie poczujecie się olane obsługą.  Panie są bardzo miłe i mi bardzo pomogły w moim wyborze.  Moja suknia wymagała kilku poprawek krawieckich, ale i nawet z tym Panie świetnie sobie poradziły.  Jeśli miałabym polecać któryś z salonów sukień slubnych w Sosnowcu -będzie to właśnie "Biały Welon".