Autor Wątek: Wesele nad morzem  (Przeczytany 5239 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
Wesele nad morzem
« dnia: 12 Marca 2007, 23:14 »
Witam wszystkich poraz pierwszy :) :hello:

Zawsze marzylam o weseleu nad morzem -- moze moglibyscie polecic jakis osrodek, pensjonat itp.
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline Anogete
  • zapaleniec
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Marca 2007, 11:11 »
co prawda nie jest to nad samym morzem ale ok 10 minut autem od Mrzezyna pensjonat "Nad Regą w Nowielicach " bęziesz zachwycona Miejsce poprostu bajeczne :) !!!!!! Polecam w 100 %
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Marca 2007, 11:13 »
Międzyzdroje - Hotel Slavia :)

Offline Adela
  • użytkownik
  • **
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Marca 2007, 19:35 »
Tylko moge sie dolaczyc,Miedzyzdroje-Hotel Slavia. :skacza:

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Marca 2007, 19:36 »
Ja rowniez moge polecic w Miedzyzdrojach,hotel slavia.powodzenia :skacza:

Offline ewak
  • bywalec
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Marca 2007, 09:40 »
Cytat: "Anogete"
co prawda nie jest to nad samym morzem ale ok 10 minut autem od Mrzezyna pensjonat "Nad Regą w Nowielicach " bęziesz zachwycona Miejsce poprostu bajeczne

A i owszem, niestety sale maja nieduza, bo do 80 osob z tego co kojarze. Rownie fajne miejsce, lecz blizej morza, to Rancho Zenobia (z tymze w gre wchodzi impreza na podobna ilosc osob).
Nad samym morzem polecam Dworek Prawdzic w Niechorzu (podobnie jak wyzej jesli chodzi o liczbe gosci) z fajna karczma, w ktorej moznaby urzadzic poprawiny.

Dla wiekszej liczby Gosci Osrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Las w Pogorzelicy (jakies 150 metrow od morza). Tam sie moze bawic spokojnie 120 osob.

Z drozszych miejsc, to kolobrzeski Scan-Pol, lub dzwizynski Hotel Senator.

Nic mi wiecej do glowy nie przychodzi.
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline Anogete
  • zapaleniec
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Marca 2007, 11:05 »
ewak ooo tak Dworek Prawdzić w Niechorzu!!!!!!!!!!!  :skacza:  cos pięknego i nad samym morzem ma niesamowity urok i klimat.

aadaa a na ile osób robisz wesele??

hotel Slavia w Międzyzdrojach jakoś wcale do mnie nie przemawia zero klimatu takie wielkie stołówkowe sale. (ale to tylko moje zdanie) :)

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Marca 2007, 14:08 »
:hello: dziewczyny,napewno jest duzo ciekawych osrodkow,pensjonatow nad morzem i tu sie zgadzam,ale co do slavi to sie nie zgadzam,ze mala maja sale na 80 osob,na tej sali miesci sie duuuzo wiecej osob,naprawde,zalezy od ustawienia stolow,i czy ktos sobie zyczy stol tradycyjny,czy szweda,a przy tym ukladzie szwed jest ustawiany tak jakby w drugiej sali ale to fajny uklad tagze wszystko spokojnie sie miesci i naprawde jest swoboda,ale oczywiscie to rzecz gustu. pozdrawiam :skacza:  :skacza:

Offline ewak
  • bywalec
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Marca 2007, 14:46 »
Cytat: "jolanda"
ale co do slavi to sie nie zgadzam,ze mala maja sale na 80 osob

Jolanda, ale przeciez nikt nie napisal, ze w Slavi maja sale na okolo 80 sosb??
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Marca 2007, 17:09 »
:hello:  no myslalam ze zle czytam,ale napisalas wyraznie ze maja sale nie duza,bo do 80 osob,a tak nie jest bo miesci sie na tej sali duzo wiecej. :drapanie:  :skacza:

Offline ewak
  • bywalec
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #10 dnia: 15 Marca 2007, 08:53 »
Jola ja zacytowalam wypowiedz Anogete na temat Dworku "Nad Rega" w Nowielicach, i wlasnie do tej dworkowej sali sie odnioslam ze wspomniana iloscia miejsc :wink:

O Slavii nic nie napisalam :los:

Offline Evela777
  • nowicjusz
  • *
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Marca 2007, 11:01 »
To wszystko zalezy kiedy planujecie ślub... w większości osrodków od maja do września mają już wczasowiczów i nie chcą się bawić w wesela gdzie mają gości na jedną góra 2 noce. Przerobiłam to z moim Skarbem jak zaczeliśmy szukać lokalu na wesele. Mamy ślub w czerwsu i jeśli chodzi o ten mieśiąc to 90% ośrodków nam odpadła bo mają już wczasowiczów na turnusy co 2 tygodnie. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Slavie w Międzyzdrojach. Jak narazie podoba nam się to jak się nami tam zajęto a i postronne osoby ( kamerzysta, fotograf którego wybraliśmy tez chwalili). Jak to wyjdzie w praktyce bede wiedziała po weselu, więc wtedy opowiem jak to wyszło, ale z tego co mowią inni ( osoby które miały tam swoje wesela lub gościły) jest ok.

Pozdrawiam  :skacza:

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #12 dnia: 15 Marca 2007, 15:25 »
:hello: Ewak,aha w takim razie widocznie cos zle zrozumialam,zwracam honor ! :przytul:  :skacza:  pozdrawiam

Offline Adela
  • użytkownik
  • **
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #13 dnia: 16 Marca 2007, 19:13 »
:hello: Slavia jes odpowiednim miejscem na wesele,wiem z wlasnego doswiadczenia. :skacza:

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #14 dnia: 17 Marca 2007, 21:08 »
ja tez bede miala wesele w hotelu slavia, i jak narazie podoba mi sie sala, a przede wszystkim podejscie personelu do nas. Wszystko bedzie tak jak my chcemy, bez zadnych problemow. :) :skacza:

Offline jolanda
  • użytkownik
  • **
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #15 dnia: 18 Marca 2007, 01:01 »
:hello: tak jak mowisz, jest tak jak ty chcesz ,tak mysle !!!!

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #16 dnia: 18 Marca 2007, 13:34 »
Wesele ma byc max na 80 osob na koniec wrzesnia 2008 -- mysle ze nie powinno byc problemu z wolnymi miejscami i to juz poza sezonem -- tylko zeby pogoda dopisala :)

A znacie Pensjonat Pisz w Pobierowie? Przedstawili calkiem fajna oferte.  :brewki:

Pytalam w Nowielicach ale maja zbyt wysokie ceny.

Offline Anogete
  • zapaleniec
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #17 dnia: 19 Marca 2007, 09:02 »
W Nowilicach moja przyjaciółka płaciła 180 zł od osoby ale w tym pyły poprawiny i nocleg takze chyba nie tak najgorzej a jedzenia było mnustwo  w tym pieczony prosiak :)
O Pobierowie nic niewiem ale zorjentuj sie jaka jest oferta w Pensjonacie Prawdzic w Niechorzu.
Powodzenia :)

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #18 dnia: 19 Marca 2007, 17:33 »
W Nowielicach dostalam oferte.: 150 - 180 zl/osoba ale do tego trzeba doliczyc alkohol kupiony u nich badz swoj ale trzeba placic za wynajem sali, doplata za obsluge kelnerska po 22 tj. 100zl/osoba, oczywiscie trzeba doliczyc nocleg i poprawiny.

Dzwonilam dzisiaj do Dworku Prawdzic w Niechorzu.:
cena 230 zl/osoba z noclegiem do tego doliczyc trzeba poprawiny i inne standardowe koszta...

A w Pobierowie w Piszu cena 170zl/osoba z noclegiem.

A moze Palac w Trzesaczu?hmm... ciekawe...czy ktos tam robil wesele?

Offline Anogete
  • zapaleniec
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #19 dnia: 20 Marca 2007, 08:42 »
no to zeczywiście ceny są powalające!!! dziwie mnie ta dodatkowa opłata za sale czy obsługę kelnerską koleżanka nic mi otym niewspominała  :drapanie:  i tez organizowała wesele pod koniec wrzesnia czyli juz poza sezonem  :drapanie:

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #20 dnia: 20 Marca 2007, 11:39 »
hmmm... moze zasady sie zmienily -- byc moze mieli duze zainteresowanie i podrasowali ceny... hmm....

Wiec szukam dalej ... :drapanie:

Offline Anogete
  • zapaleniec
Wesele nad morzem
« Odpowiedź #21 dnia: 20 Marca 2007, 13:57 »
mogę jedynie zyczyć powodzeni!!!! Ośrodków nad morzem jest wiele także napewno cos znajdziesz. Masz jeszcze sopro czasu :)

Offline olccia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04,06.2011
Odp: Wesele nad morzem
« Odpowiedź #22 dnia: 17 Czerwca 2011, 22:53 »
Co do pensjonatu Pisz w Pobierowie-100% polecam. Rewelacyjny właściciel ośrodka, z którym naprawdę da się dopracować najmniejsze szczegóły.  Nasze przyjęcie weselne wraz z poprawinami przerosło nawet nasze oczekiwania:)