Witam!
stare niepozytywne opinie nijak się mają do mojej imprezy w lipcu 2010r. Byliśmy bardzo zadowoleni zarówno my jako para młoda jak i goście. Wszystkim opowiadali później w jakim to fajnym miejscu byli na weselu
Plusy:
1. Jedzonko super doprawione i ładnie podane - duużo, zostało na poprawiny wszystko również ładnie podane i podgrzewane (polecam zraziki w chlebie) a na koniec pakowałam gościom do domu na drogę (dali swoje opakowania),
2. Sala jest bardzo ładna, mieliśmy swoją dekorację stołów i odliczyli 250 zł, zawsze coś
3. kelnerki non stop sprzątały (a może to jest minus bo nie dokończyłam obiadu, można im pewnie powiedzieć aby nie zabierały jeśli jeszcze ktoś ma 3/4 kotleta) nie robiły fochów jak siedzieliśmy jeszcze o 5 rano,
4. wiejski stół bardzo się podobał i smakował (np. rodzinie z Anglii) - jednak bardzo dużo zostało (baleron, boczek, kiełbasa) więc jeśli ktoś weźmie stół wiejski to należy mniej wziąć zakąsek zimnych,
5. bardzo miła i skrupulatna Pani menadżer - wszystko dopilnuje,
6. listę pokoi przesyłają mailem i należy ją wypełnić nazwiskami, nie ma żadnego problemu,
7. piękny ogród na zewnątrz,
8. poprawiny pod namiotem - rewelacja,
9. duuuży parkiet,
10. auto w cenie (przyjechał do Szczecina), fajerwerki, wystrój, hotel dla wszystkich,
11. bardzo elastyczni - na każdy pomysł się zgadzają: lampiony, świece, swój tort (odliczyli 600 zł - zamawialiśmy u Sowy i dowieźli w tej samej cenie),
12. dokładnie obliczają koszt wesela,
13. lodówka w kantorku do dyspozycji - jeśli własny alkohol.
Minusy (takie naciągane):
1. zbyt szybko zabierają pełne talerze jeśli ktoś tańczy,
2. niektóre pokoje mają bardzo bardzo małe okna i jest tam duszno latem,
3. nie za piękny stolik na tort - srebrny zwykły.
Ogólnie wszystko super wyszło i szczerze polecam to miejsce. Wszyscy mieli fajną wycieczkę ze Szczecina na weekend i zdecydowanie wszystkim polecam wesele w piątek, mogą goście się wyspać w niedzielę i na poprawinach poszaleć.