Autor Wątek: Poszukiwany zespół 5-osobowy  (Przeczytany 3833 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pauksa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.09.2012
Poszukiwany zespół 5-osobowy
« dnia: 31 Stycznia 2011, 19:46 »
Witam,

Poszukuję zespołu najlepiej 5 osobowego chodzi mi po prostu o kilkugłosowy wokal no i troszkę instrumentów.  Wesele ma się odbyć w Siewierzu sala Rotunda.  Cena oraz skąd zespół pochodzi tak naprawdę nie gra roli no chyba że nie dojeżdżają do klienta:( Muzyka jak to na weselu muszą grać wszystko:) Bardzo proszę o jakieś namiary 

Offline pauksa

• nowicjusz
  • *
Odp: Poszukiwany zespół 5-osobowy
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Stycznia 2011, 20:08 »
Cytat: pauksa link=topic=23322. msg1458205#msg1458205 date=1296499609
Witam,

Poszukuję zespołu najlepiej 5 osobowego chodzi mi po prostu o kilkugłosowy wokal no i troszkę instrumentów.   Wesele ma się odbyć w Siewierzu sala Rotunda 22. 09. 2012r.   Cena oraz skąd zespół pochodzi tak naprawdę nie gra roli no chyba że nie dojeżdżają do klienta:( Muzyka jak to na weselu muszą grać wszystko:) Bardzo proszę o jakieś namiary 

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Lutego 2011, 11:04 »
Z 6-osobowych moge polecic Introband i Kapela Akcja, maja stronki wiec poczytaj i posluchaj ich :)

Offline magda_lena_tt

• nowicjusz
  • *
  • sala jest , kapela jest .... będzie impreza :D
  • data ślubu: 25.VI 2011
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Lutego 2011, 12:47 »
nie podajemy linków do stron z branży  polecam , mają grać u nas na weselu w czerwcu :)
« Ostatnia zmiana: 6 Lutego 2011, 20:06 wysłana przez Maja »

Offline pauksa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2 Lutego 2011, 08:55 »
Dziękuję bardzo za propozycje!
 A czy słyszałyście może coś nt.  zespołu The Beat Broters? Zastanawiamy się nad podpisaniem z nimi umowy.  Wydaje mi się że są bezkonkurencyjni ale może znacie jakiś podobny zespół do nich?

Offline FLOTKA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Lutego 2011, 12:00 »
Zespoły z fajnym wokalem, które mnie się podobają to np: NON STOP z DG (teraz chyba nazywają się SILVANO), Intro Band - chyba z Sosnowca, Projekt z Zawiercia a ostatnio słyszałam zespół Markiz z Zawiercia, co prawda graja w trójkę, ale naprawdę fajnie im to wychodzi. Jak dla mnie wszystkie te zespoły graja fajnie, ale każdemu co innego się podoba. Może akurat któryś z nich Ci przypasuje. Pzdr.:)

Offline moniaso26
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2011
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Grudnia 2011, 12:03 »
Polecam Zespół SIlvano z Dąbrowy Górniczej.  W październiku 2011r.  grali na naszym weselu.  Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich wykonania i obecności.  Nie wyobrażam sobie już teraz żadnej większej imprezy bez ich udziału.  Uzgodnienia przed weselem przebiegały bezproblemowo.  Rewelacyjny wokal i perkusja!! Perfekcjoniści z nienaganną prezencją.

POLECAM!!

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #7 dnia: 30 Grudnia 2011, 13:57 »
Nie znam zespolu The Beat Broters, wiec nie wiem, czy zespół Jandy jest w Twoim guscie, ale moze warto sprawdzic. Graja raczej tradycyjnie. Maja rozne instrumenty i jak dla mnie to profesjonalny zespol. Na naszym weselu sprawdzili sie bardzo dobrze.

Offline poziomka19714
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Października 2012, 19:43 »
Zespół AdamsBand. . . to jest to czego szukacie :) Kochani to naprawde godny polecenia zespół. Posiadają wokalistkę o anielskim głosie. . . . ale jak trzeba daje czadu na całego ;) Saksofonistkę. . . gitarzystę. . . . a sam szef to super wodzirej , facet obdarzony humorem, świenie improwizuje i zabawia gości. . . Mają swoją stronę internetową. . . choć na żywo brzmią nawet lepiej.  Do tego dziewczyna grająca na skrzypcach na wyprowadzenie z kościoła. . .  pozdrawiam i życzę udanego wyboru :)