No, nareszcie ustalilismy menu.Mielismy mały problem czy robic dania z kurczaka w zwiazku z tą ptasią.No i stanęło na tym ze robimy.Oto menu:
-rosół, flaki
-ziemniaki grillowane + kotlet de voille + 3 rodz surówek (z bialej kapusty,czerwonej, i z marchewki)
-barszc czerwony +krokiety+pierożki(do wyboru)
-pałeczki z sosem pietruszkowym +bigos +pieczarki
-kliseczki śląskie + miesko w sosie z kurek
-barszc biały z jajkiem i kiełbaską
to tyle jesli chodzi o dania cieple.Z przekąsek zimnych mamy:
-schab nadziewany śliwką w glaraecie
-szynka z chrzanem i serem w galarecie
-śledzie w occie i w oleju
-jaja nadziewane pastą w trzech smakach(tunczyk, curry, pietruszka)
-ryba po grecku
-deska wedlin
-ogórki świeze z serkiem śmietankowym z kaparami i koperkiem
-roladki z łososia z serkiem chrzanowym
-mozzarella z pomidorem
-sałatki - trzy rodzaje
oprócz tego ciasta, owoce, słodycze, ot, takie skormne menu
