Autor Wątek: LORD w S-cu  (Przeczytany 12426 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline martu$_dg

• entuzjasta
  • data ślubu: 07.09.2013
LORD w S-cu
« dnia: 6 Sierpnia 2010, 23:36 »
miał ktoś wesele w restauracji LORD w Sosnowcu??proszę o opinie.

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06-04-2013
Odp: LORD w S-cu
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Sierpnia 2010, 13:50 »
W środku osobiście mi się podoba, nie wiem tylko czy nie za ciemno trochę. Niemniej jednak lokalizacja nie bardzo, jak goście będą samochodami (a na pewno czesc bedzie) to nie ma tam parkingu nawet. No moze ponizej blizej szpitala goscie parkuja. Slyszalam, ze ludzie z domkow obok narzekaja na halas z restauracji. Odstraszyla mnie troche kelnerka, która byla jak ogladalismy sale ale to przeciez wcale nie ona musi byc na weselu :):)

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Sierpnia 2010, 11:35 »
miałam ich na swojej liście "do oglądania" ale zdjęcia na ich stronie mnie zniechęciły - nie podoba mi się wystrój

Offline ernatka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Sierpnia 2010, 09:42 »
My byliśmy tam szukając sali - średnie wrażenie po rozmowie z Właścicielem.  No i minusem jest brak parkingu dla Gości. 

Offline paweł
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Września 2010, 22:40 »
mi się podoba często tam bywam z narzeczona i muszę powiedzieć że obsługa b.  miła a właściciel też w porządku do dogadania człowiek robię tam wesele w czerwcu 2011 opinie od ludzi którzy tam robili chrzciny i inne imprezy sa pozytywne, nikt nie narzekał parking jest na trawce ale jest

Offline BBB123
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Stycznia 2011, 20:52 »
a ja tam byłam na zabawie sylwestrowej i wydaje mi sie ze ten lokal pozostawia wiele do zyczenia przede wszystkim obsluga fatalna posiłki moze smaczne ale jak sie nie jest przy stole to mozna zapomniec o jedzeniu goracego posiłku