Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 269825 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pandi
  • maniak
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #1560 dnia: 3 Stycznia 2012, 20:32 »
zabiegane, zapracowane i oto efekt .. na naszym regionalnym tez cos ucichlo , ale dziewczyny powoli sie budza po sylwestrowym szalenstwie i swiatecznym lenistwie  :P

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #1561 dnia: 4 Stycznia 2012, 18:06 »
Witam was w nowym Naszym roku :D przygotowania ruszają pełną parą a tu taka cisza... zamówiłam właśnie butki białe, 6cm -  muszą być wygodne! :)

http://milonga.com.pl/userfiles/file/katalog/1301665693_big.jpg

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #1562 dnia: 4 Stycznia 2012, 18:24 »
a ja rozgladam sie za obraczkami, z poczatku podobaly mi sie 2 kolorowe z  bialego i zoltego zlota,ale teraz moj PM ogladajac stwierdzil, ze klasyczne cale zlote najlepsze,a jakie sa wasze wybory ??? ponizej linki tych, ktore zwrocily nasza uwage   

numer 1 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,5348   

numer 2 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,5354

numer 3 http://wkruk.pl/product-pol-2310519-OBRACZKA-SENTIMENTO.html

co sadzicie ??

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1563 dnia: 4 Stycznia 2012, 18:47 »
przyszlazona najbardziej mi się podobają pierwsze z apartu :-)

paulinka009 butki bardzo ładne :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1564 dnia: 4 Stycznia 2012, 19:18 »
Witam w Nowym Roku!:)

jeżeli chodzi o buciki to kompletnie nie moja bajka

obrączki mi się podobają klasyczne zlote zolte wiec z tych to raczej 3...

u mnie z przygotowan slubnych calkiem powazny krok na przod...otoz wybralam suknie !!!!!!!!!
juz zamowiona i wplacone 50% wiec nie ma odwrotu ;D.....ale ile utrudnien mialam to masakra....zamiast brac jak mi sie podobala to sie glupia chcialam zastanawic nie wiadomo po co.....ajjjj

dzieki Bogu juz ja zaklepalam :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1565 dnia: 4 Stycznia 2012, 20:25 »
hej dziewczynki ;p
buty mi sie podobaja ;]
ale dla siebie obcas bede maial ok 2 cm ;p bo Karol maly a ja na wysokich nei umiem chodzic hihi
obraczki mi sie obie z apartu podobaja obie mirzylismy, przyszlazona a wy mierzyliscie ktores z nich?
bo ja z karolem podjelismy decyzje jak zobaczylismy w internecie a pozniej na palcu......!!! siebie pomiojam ze na grube palce nie kazda pasuje i musza bcy dosc cienkie na moje dlonie czyli max 4 mm i takie bed miala.. ale te niektore dwukolorowe na meskich dloniach wygladaja.. sorki za slowo jak u pedzia.. sa takie ? damskie ;] mocnos ie mienia mimo ze nei maja krysztalkow ani nic ;p
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,5348 te podobaja mi sie najbarziej.. bo te drugie to moga wlasnie dac ten efekt ze mezyczna ma damska obraczke ;D
malinowa opowiedz dokaldnie o co chodzi ;p i dawaj fotke sukni ;Dplisssssssssss

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1566 dnia: 4 Stycznia 2012, 20:49 »
aj sylwusia...wiesz nawet nie chce mi sie gadac od poczatku...juz prawie po sukni mialam.....

ogolnie jezeli ktoras z tu obecnych ma na nazwisko Dziadosz to lepiej sie nie przyznawac ;D hahah

otoz suknia ktora wybralam to oczywiscie ta ktora zalozylam jako pierwsza....
na pierwszym przymierzaniu w tym samym salonie mierzylam tez duuuzo innych kiecek ale tylko ta mnie powalila.....no ALE...oczywiscie zapragnelam pojechac jeszcze do innych salonow.... :bredzisz: no i bardzo mi sie spodobala sukienka z nowej kolekcji z katalogu ale dopiero ja wtedy zamowili do salonu wiec tez bylo trza czekac......ale ja sobie pomyslalam spokojnie...jeszcze czas....nic w pospiechu...poczekamy....pomierzymy....

do tego doszlo male nieporozumienie...kobitki w salonie troszeczke niejasno mowily i obie z mama zrozumialysmy, ze kiecke mozna w kazdym momencie zamowic do wypozyczenia lub ewentualnie kupic ta z salonu za mniejsza cene, bo juz byla wypozyczana(tak tez chcialam zrobic).....

przez poltora miesiaca pisalam/dzwonilam, bo czekalam na jeden model z nowej kolekcji......kiedy w koncu doszla i ja przymierzylam bylam zachwycona...ALE...(kolejne)....w zwiazku z tym ze gorset jest z pior nie mozna jej wypozyczyc  :( a kupno...UWAGA UWAGA!!! 7300 !!!!!!!! :szczeka: :szczeka: :szczeka: ...kobitki wiedzialy, ze w prazypadku takich kwot tylko wypozyczenie mnie interesuje wiec nie potrzebnie mnie przetrzymywaly.....i co najgorsze :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: ta suknie pierwsza salonowa ktos kupil i jednak nie mozna zamowic nowej bo to stara kolekcja i im sie nie kalkuluje!!!!!! i ja zle z mama je zrozmialam- podobno:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: <oczywiscie moje czujne oko wyczytalo na pokrowcu nazwisko Pani ktora zostala szczesliwa posiadaczka MOJEJ sukienki-gratuluje p. Dziadosz ;) ;) ;)>

co sie wkurw***.....a moja mamuska...masakra...moja mama to taka wybuchowa troche :D i kobitka powiedziala co i jak....ze namotaly okropnie itd.......wiec Pani szefowa zgodzila sie zamowic suknie w drodze wyjatku.....ale cena wypozyczenia wyzsza niz kupna tamtej salonowej wiec ogolnie szkoda gadac.......
oczywiscie zanim sie zdecydowalam obdzwonilam wszytskie salony w pl i w berlinie ktore maja suknie tej firmy....niestety nikt nie mial tego modelu i w akcie rozpaczy musialam zamowic tutaj.....chociaz szczerze chcialam zrobic na zlosc tym kobitka i nie kupic u nich sukni....tylko ze to ta jedyna to co zrobic....

ufff...skonczylam....mam nadzieje ze te moje mazgroly sa do zrozumienia w ogole :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1567 dnia: 4 Stycznia 2012, 20:54 »
*kobitom   ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1569 dnia: 4 Stycznia 2012, 21:02 »
suknia cudowna, ale kosmicznie droga...tyle kasy ...masakra :-\
ale nie da się ukryć, że przepiękna :-)

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! &lt;3
« Odpowiedź #1570 dnia: 4 Stycznia 2012, 21:10 »
emma ta chyba nie jest za 7300 ta z nowej kolekcji tyle ksoztowala tak zrozumialam ;p
ta jest ok ale to nei moj styl ;p widze ja tylko na wysokiej kobiecie i szczuplutkiej ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1571 dnia: 4 Stycznia 2012, 21:24 »
ta jakbym chciala kupic tez ok7000 wiec koniec swiata.....a salonowa moglam kupic za 3000.....ogolnie powinnam sie zabic :cegly: :cegly: :cegly: :cegly: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:

ja tez myslam ze tylko na gidyje dluga ta kiecka jak mi babki pokazaly, ale wciagnelam i zaniemowilam...moja mama to w ogole nie chciala jej wziac do mierzenia.. :D

ja jestem z metra ciata :D i wygladam niezle(skromnosc o tak...to moje drugie imie...haha ;D ;D)

jezeli chodzi o figure to w zadnej innej tak dobrze nie wygladalam nawet w polowie....a przerozne style mierzylam....nawet niby taki sam kroj jak ta a inna kiecka i juz calkiem co innego...

aha...sukienka ktora w salonie mierzylam miala odczepione te dwa gorne kwiaty z bioder i chyba to mnie wydluzalo troche....

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1572 dnia: 4 Stycznia 2012, 22:19 »
malinowa..... 7 kola za suknie? wow ;D a nie myslaas przez chwile zeby wziasc fotke i isc do krawca z nia... mozliwe ze odwzorowalaby ci mega podobnie ;]i moze wyszloby cie polowe taniej? czy juz po frytkach bo wplacona zaliczka i zdesperowana wybraalas ta jedyna i koniec ;]?
jesli tak to nie draze juz zeby nei bylo ;p

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #1573 dnia: 5 Stycznia 2012, 08:56 »
Takie suknie wcale nie wygladaja ladnie na wysokich i szczuplych wiem bo mierzylam. One sa raczej dla kobiet o zaokraglonych ksztaltach. A co do obraczek chyba stawiamy na klasyczne zlote bo biale zloto i tak sie sciera niestety.

A gdzie kupujecie alkochol?

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #1574 dnia: 5 Stycznia 2012, 09:41 »
prawie same dziewczyny ze szczecina, ale ja tez chce sie pochwalic :D
my znalezlismy tania hurtownie z akoholem i naprawde roznice sa ogromne  ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #1575 dnia: 5 Stycznia 2012, 12:36 »
hej dziewczyny !!

sylwusia085 wiesz my wlasnie mierzylismy i dlatego te wkleilam bo na zdjeciu inaczej wygladaja, na zywo inaczej, a na palcu jeszcze inaczej - i moj PM tez oczywiscie mial te reakcje co do pedzia hehe bo rzeczywiscie sie mienia jak przykladowo te, co wkleilas link wlasnie i nie wiem teraz czy nie bedziemy kupowac tych klasycznych...

mam troche dylemat, dlatego czekam na wasze opinie:)))) piszcie :))))

a propos alkoholu ja juz kupilam mysle w okazyjnej cenie jeszcze przed sylwestrem i mam z glowy te sprawe hehehe :) po nowym roku wzrosly ceny...

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1576 dnia: 5 Stycznia 2012, 14:56 »
pandi a co to za hurtownia i gdzie? bo mój pan to z inowroclawia, wiec odwiedzamy te okolice :)

Offline Gonia90

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25-08-2012
« Odpowiedź #1577 dnia: 5 Stycznia 2012, 16:27 »
ja kupiłam wczoraj alkohol....  ;D
109 butelek Krupniku za 16,88 w Auchanie :D Dłygo szukalam taniej wodki i tam bylo najtaniej a wole teraz kupić bo slyszalam że w 2012 roku ma być podwyżka na alkohol......
A co do obrączek.. radze przejść się po malych jubilerach (oni sami robią obrączki i jest o wiele taniej) Obrączki ktore mi się podobaly w aparcie kosztowaly ponad 1500 zł a u jubilera (na przeciwko kaskady) podobne widziałam za 900 zł..... Wydaje mi się, że to spora różnica

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #1578 dnia: 5 Stycznia 2012, 19:36 »
pandi a co to za hurtownia i gdzie? bo mój pan to z inowroclawia, wiec odwiedzamy te okolice :)

Byli chyba w Agisie na smolenskiej - wina tez maja tanie :) . Ja tez mam blizej od siebie do Ina, ale pracuje w Bydgoszczy i niedlugo zamieszkam tu na stale a nie będę kursować  ::)

Offline the.kita
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #1579 dnia: 6 Stycznia 2012, 18:22 »
Witam w Nowym Roku:)

W "biedronce" krupnik po 17.99 :) tez się zastanawiam nad ta wódką to możę i kupie w Auchen bo to bardzo tanio na moje oko :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1580 dnia: 7 Stycznia 2012, 01:44 »
the kita jak cjhcesz krupik to pewnie ze w auchan ;] na 50 ubutelkach 50zl w kieszeni ;] roznica ogromna ;/ porownujac do biedornki

Offline the.kita
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #1581 dnia: 7 Stycznia 2012, 09:54 »
A do Auchen ttrzeba mieć jakąś karte czy coś- wydaje mi sie ze nie no ale zapytam? może ktoś gzieś jeszcze widział jakieś promocje na wódke weselną?

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1582 dnia: 7 Stycznia 2012, 10:41 »
the.kita nie trzeba

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1583 dnia: 7 Stycznia 2012, 17:48 »
dziewczyny w poniedzialek o 16.30 spotkanie forumkowe w Kochu!!!! :-))))
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #1584 dnia: 10 Stycznia 2012, 10:02 »
Witam w Nowym Roku Wszystkie forumki, nie było mnie tu sporo czasu no i mam sporo nadrabiania. Niestety koniec starego roku i początek nowego spędziłam tułając się po Polsce na wyjazdach firmowych, no obłęd jakiś i ten rok zapowiada się niestety podobnie, wyjazdy rozjazdy, ale to i dobrze bo bo jak jest praca to nie ma co narzekać :)

Troszkę mnie te wyjazdy załatwiły i znów wróciła choroba, głos straciłam i ogólnie wszystko mnie boli :(

No ale nie ma co narzekać :) Co do przygotowań ślubnych to pojawiło się światełko w tunelu bo ktoś chce odstąpić datę 8 wrzesnia w dworku hetmanskim, teraz tylko moj PM zaczal stroic miny, ze on musi jeszcze raz to miejsce zobaczyc i porownac z innymi, zeby byc pewnym, ze to jest to... Blahhhh gorzej niz baba! POza tym tam jest problem z miejscem, ostatnio zrobilismy liste gosci, pozniej ja jescze raz przejrzelismy, skreslilismy niektorych, przy niektórych sa znaki zapytania czy w ogole przyjada bo sa z daleka i lista zamknela sie na 140 osobach  :cegly: :cegly: Wiadomo czesc z nich nie przyjedzie, ale dworek hetmanski ma ograniczona liczbe miejsc, poza tym teraz czytam opinie, ze troche tam ciasno... ale jeszcze przed targami tymi w niedziele planujemy tam pojechac i obczaic co i jak, bo jak dla mnie to ta liste znow mozna przejrzec i dam sobie reke uciac, ze da sie ja jeszcze skrocic ( zwlaszcza pozbyc sie ludzi, ktrych na oczy nie widzielismy, a sa jakas tam rodzina z daleka i rodzice uwazaja ze trzeba ich zaprosic :/ )

Podczas naszego wyjazdu do Wawy zaszłam tam do salonu sukien slubnych, i powiem szczerze, ze Panie byly bardzo niemiłe, a mierzenie sukni przeistoczylo sie w KOSZMAR.... Zostałam oceniona na podstawie swojego wygladu, tzn, nie wygladalam jak warszawski hipster wiec Panie traktowały mnie lekceważąco,a do tego suknia, która mi sie spodobała była grubo ponad 8000zł i jedna z Pań stwierdziła, ze to nie na mój budżet.... myslałam,że jej oczy wydrapię!!! Bo ja jej nawet nie mówiłam jaki jest mój budżet!!!!!!!!! Byla tez tam inna Panna Młoda, no cóż w szpileczkach, w okularkach Raybana, w futerku i wystrojona jak na wybieg, ona dostawała iście królewską obsługę! Już nigdy nie wpadnę na pomysł by mierzyć suknie w Warszawie, to miasto mnie przeraża, a najgorsze jest to, że dostaliśmy propozycję przeniesienia się do Wawy na stałe, ale ja nie wiem czy mogłabym tam mieszkać, czuje sie w wawie taka zagubiona :( A po mierzeniu tej sukni pozostał mi spory niesmak, jakoś źle się czuję jak tylko o tym pomyśle. Ja stawiam na wygodę, płaskie buty, jeansy koszula, włosy zaczesane niechlujnie do góry to ja na codzień, jak mam spotkania to sie wciskam w sukienki, garsonki i czasami w obcasy. A tu takie traktowanie jak tredowatej, bo przyszlam na luzie... :( Sorki ale musizlam to wyrzucic ze swojego systemu bo moj PM i moja mam juz nie maja sily tego sluchac. PM mowi olej to, mama prawi psychologiczne wywody, ze jestem wartosciowa osoba... bleeeeee :)

Wracając do budżetu na suknie, ja chyba jako tako nie mam budżetu jednakże wszystko z rozsadkiem. Wiem, ze suknie z kolekcji 2012 beda drozsze niz te z 2011 i 2010 wiec jezeli znajde cos z 2012, to poszukam czegos podobnegow starszych kolekcjach lub zlece uszycie komus kto sie na tym zna, a w ostatecznosci zaplace jak bedzie trzeba cene 2012 :P

malinowa_mamba śliczna suknia! fajnie ze juz znalazlas ta jedyną :)

A mam jescze jedno pytanko odnosnie alkoholu. Generalnie wdworku hetmanskim jest wliczony, czy ktoras z was rezygnowala z alkoholu wliczonego w cene, jaki rabat dostaliscie ? i czy w ogole to sie oplaca czy lepiej wziasc wodke jesli jest w cenie talerzyka??

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #1585 dnia: 10 Stycznia 2012, 10:18 »
cherrypie przeżycie faktycznie koszmarne, ale olej to.... niektórzy muszą się dowartościować "poniżając" innych i kij im w oko, takie moje zdanie;).
Chodziłaś już po szczecińskich salonach? Obsługa jest na prawdę na 5+ w większości i nikt nie ocenia z góry - ja tez na co dzień biegam w jeansach, płaskich butach i upiętych niechlujnie włosach:P bo tak mi wygodniej;), w zimie to wiadomo nawet w czapie:D i nikt mnie nie oceniał, że na coś mnie nie stać. Fakt, że w salonach pytają jaką sumę mniej więcej chcemy przeznaczyć jeżeli to ma być suknia nowa - szyta na miarę:).
Ja swoją suknię wybrałam wczoraj i jestem w niej zakochana po uszy:D. Suknia z kolekcji 2012, możesz zobaczyć w moim odliczanku;) bo później kasuję zdjęcia:P.
W Szczecinie z czystym sumieniem polecam La Mariette i Vivien (tu zamówiłam suknię), moje odczucia co do obsługi są bardzo pozytywne:), dostałam do zmierzenia duuuuużo sukni. Zarówno w pierwszym i drugim salonie Panie idealnie dobierały mi fasony sukni do mojej figury:), były miłe, sprawnie przebierały suknie, czułam się bardzo komfortowo:).
[/url]  [/url]

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #1586 dnia: 10 Stycznia 2012, 10:33 »
Hej przykro mi ze trafiłaś na taki salon ale może on po prostu z góry przeznaczony jest dla dużo bardziej zamożniejszych skoro suknia kosztowała 8 tys... ja również polecam La Mariette i Vivien a do tego jeszcze Pretty Women bo tam obsługa tez była bardzo miła pomimo iż nie wyglądałam zbyt ciekawie gdy na koniec maratonu po salonach właśnie tam sie znalazłam :)

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1587 dnia: 10 Stycznia 2012, 10:48 »
nusiak, w Szczecinie jeszcze nie miałam czasu pochodzić po salonach, a ten w Wawie to tak przypadkiem, bo miałam trochę wolnego czasu i nie chciało mi się siedzieć w hotelu. W Szczecinie na pewno się już niedługo wybiorę, tylko jak ja juz jestemw domu to 1000 innych spraw jest do załatwienia i nigdy nie ma czasu :(
ale może on po prostu z góry przeznaczony jest dla dużo bardziej zamożniejszych skoro suknia kosztowała 8 tys
paulinka009, problem jest w tym, że mnie stać na takie sukienki, czy chcę tyle wydać? Niekoniecznie, bo to suknia na jeden raz. Po prostu bardzo mnie uraziło podejście tych Pań i ocenianie na podstawie wyglądu. Nawet nie zapytały o budżet! Współpracuję z wieloma ludźmi, niektórzy z nich są obrzydliwie bogaci i się z tym nie obnoszą, nie wyglądają na takich co to mają pieniądze, bo wygląd i szpan dla nich się nie liczy. Zazwyczaj tacy co to się obnoszą i szpanują mają tych pieniędzy mniej lub w ogóle ich nie mają, a słoma im z butów wystaje, bo ledwo z PGR'u wyszli :) Nauczyłam się nie oceniać ludzi po wyglądzie już dawno temu, bo wygląd o niczym nie świadczy. Zazwyczaj ci, którzy są na prawdę zamożni maja bardzo dobre maniery,niekoniecznie świecą znaczkami oryginalnych ciuchów, a buraki, ktore sie czegoś tam dorobili są poprostu prostakami i szpanerami :)  I chyba za każdym razem przy takim traktowaniu będzie mi przykro,że ludzie są tak ograniczeni i mają klapki na oczach......

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1588 dnia: 10 Stycznia 2012, 10:58 »
cherrypie- ja tez nie oceniam ludzi po wygladazie staram sie bynajmniej ale... gdy npr jestesmy nad morzem na wakacjach, od razu widac kto jest z warszawy ;] seeeeerio... malo tego triche sie obracacmy w towarzystwie osob ktore wynajmuja pensjonaty, domki itp czesto jest tak ze jak jest nie az taki sezon to ludzie warszawiakom nie chca wynajmowac .... dlaczego? spotkalam sie z takimi opiniami ze sa to brudasy, wyskoe glowy, malo placa a wymagaja ze hhohoh... moze uprzedzenia tych ludzi..? a moze faktycznie tak z nimi jest ;]
mamy tez rodzine znaczy sie karol ma.. ;p i tez widac ich warszwaska mentalnosc mimo ze ich lubie ;p
nie przejmuj sie tym, znajdz czas i polaz po salonach w szcz... mnie tez nie stac an suknie za 8 tys na ta chwile.. ale moze gdybym znalazla jakas taka to strzelilo by mi do lba i wolalbym zrezygnowac z czegos tam i dolozyc do sukni? chcoiaz teraz jest to glupota jak dla mnie hyhyhy ;] bo suknie zaloze 2 razy.. raz na slub drugi 3 dni pozniej na plener ;p

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1589 dnia: 10 Stycznia 2012, 11:27 »
nusiak, właśnie byłam na twoim odliczanku, suknia przeurocza! Gratuluje wyboru, bo wyglądasz ślicznie :) podoba mi się góra i ozdoby tej góry. Czy biżuteria to już ta którą będziesz mieć w dniu ślubu? widziałam tam 2 pary kolczyków, więc jeżeli mogę dorzyucić swoje 2 grosze do tematu, to lepiej będą wygladały te krótsze :) Ja nad biżuterią się jeszcze nie zastanawiałam, mam stary naszyjnik od babci, dostałam go jak miałam 4 latka, babcia zmarła jak miałam 12, id od kiedy pamiętam to był mój ulubiony naszyjnik więc będę go mieć chyba w dniu ślubu. Brakuje w nim kilku cyrkoni i muszę go oddać do czyszczenia, ale pasowałby do mojego pierscionka zareczynowego i kolczyków jakie dostałam od mojego PM. Do tego było by to coś mojego starego i niebieskiego na szczęście :)

Uploaded with ImageShack.us