Autor Wątek: Od 03.01.11 do 03.09.11 czyli odliczanie do ślubu Izabeli i Macieja! :)  (Przeczytany 23918 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011

Hehe, jestem, jestem, ale nie mogę coś się zebrać do pisania :P
Dzięki Dziewczyny, teraz to już na pewno księgę gości zamówię  ;)
Zaproszenia doszły, są prześliczne  ;D ;D Nawet już kilka rozdaliśmy  ;D Byliśmy 1.maja na przyjęciu w Gdyni, rzadko z tamtą rodzinką się widujemy, to już im daliśmy  ;D ;D a resztę to myślę, że w czerwcu rozdamy  ;)

Kupiłam tez bizuterie slubna :P Bardzo mi sie podobala w momencie kupowania,ale teraz juz mój entuzjazm opadł  :P :P

Kupiłam jeszcze futerkowe bolerko  :P znaczy babcia mi kupiła, no ale ja wybierałam. Także w razie jak będzie zimno to je zarzuce  :P :P :P

Panieński mam w Gorzowie 09 lipca, czyli dzień po moich 23.urodzinkach  ;D Nie zgadniecie jaki jest program wieczoru  8) Na początek warsztaty z
pool dance  8) sama nie wiedziałam co to jest, dla niewtajemniczonych- taniec na rurze  :o  8)  O0 także będzie ciekawie :brewki: :brewki:
Później imprezka w klubie :P  :cancan:  :piwo_2:

A w czwartek mamy 1.spotkanie w poradni  :)

Dziś spędzam samotny wieczór w Toruniu  :'( Muszę się uczyć  :'(

Ale za to jutro idziemy z PM-em do ZOO  ;D ;D ;D

Buziaczki kochane  :-* I cieszę się, że tu jeszcze zaglądacie  :-* :-*

Offline Isabel
  • Chuck Norris

A no prawie bym zapomniała:
nataliapolice witam! i zapraszam !  :D

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Pokaz zdjecia bizu i bolerka :Tuptup: Wiesz, ze forumki uwielbiaja zdjecia ;D
Bedziesz sie uczyc tanca na rurze...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........................... ;D
Milej nauki i powodzenia w poradni :)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
do nas tez ten pool dance juz dotarl ;D ;D
fanie,fajnie ;D
:*:*:*

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Czekamy zatem na zdjecia biżu i bolerka....
Taniec na rusze powiadasz.... też bym chciała takie warsztaty.....

Offline Isabel
  • Chuck Norris

No to wstawiam fotki  ;)

Miałam problemy ze zrobieniem fotek biżu, bo się bardzo świeci. A zaproszenia też są  połyskiem, co trudno było ująć, ale starałam się jak mogłam  ;) Rozdaliśmy już kilka zaproszeń i wszyscy się nimi zachwycają, mi też się baaardzo podobają  :skacza: Biżu jak już pisałam trochę narazie przestała mi się podobać, a bolerko jest na wieszaku, mam zdjęcie na sobie ale bez sukni, wiec w sumie i tak nic nie daje, a do tego bez makijazu i w tlustych wlosach, wiec nie bede was straszyc :P

A to nasza niedzielna wyprawa do zoo  ;D

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
A bizu to jest srebrna czy zlota???Ladna :)
Bolerko milusie ;D
A zaproszenia sa sliczne!!!
Wy dwoje zreszta tez ;D

• Chuck Norris
Fajne zdjecie ;D
zaproszenia sliczne,
bizuteria tez nieczego sobie
bolerko niestety nie w moim typie :bukiet:

Offline Isabel
  • Chuck Norris

Złota, znaczy w kolorze złotym  ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Mnie biżu niestety się nie podoba-nie lubię takich "sztucznych"  ::)
Bolerko-całkiem,całkiem-pewnie z suknią wygląda fajnie  ;) ale i tak mam nadzieję,że Ci się nie przyda  :D
Za to zaproszenia bardzo mi się podobają  :) i wy również  :)  :-*

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
A ja zdjęć niestety nie widzę :(
Za to bolerko....bardzo milusie ... :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Zaproszenia bardzo ładne, ale bolerko strasznie grube :) We wrześniu jest zazwyczaj bardzo ciepło, więc może Ci nie być nawet potrzebne ;)

Offline Isabel
  • Chuck Norris

Mam nadzieję, że mi się nie przyda  ;) Moja babcia koniecznie uparła się, że muszę mieć na wszelki i koniecznie chciała mi kupić  :P

Offline Isabel
  • Chuck Norris

Byliśmy w czwartek w poradni, było bardzo sympatycznie, nauczyłam się 4 naturalnych metod antykoncepcji  ;D
Następne i ostatnie spotkanie pod koniec maja/ początek czerwca  ;)

Na wieczór panieński mam narazie potwierdzoną obecność 6 koleżanek, 4 mi odmówiły, a 5 jeszcze się waha  :P w sensie uzaleznione jest to od innych czynników.

A mój PM ma teraz fazę na motorower/skuter koniecznie chce kupić, ale ja jeszcze nie wyraziłam zgody  :P W sensie niby ma przekonujące te argumenty i ładnie prosi, ale ja nie jestem przekonana po pierwsze, boję się o niego- on na to, że max prędkość to 5o km/h i nic mu się nie stanie, no tak, ale inne samochody szybciej jeżdżą, a jak ktoś go potrąci  :-\ Głównie chodzi mu o to, żeby dojeżdżać do pracy i nie stać w korkach, po jak się do mnie przeprowadzi po ślubie, to będzie miał daleko do pracy na zakorkowanej trasie, a autobusem woli jak najmniej jeździć, bo czyhają na niego zbiry, które kiedyś na niego napadły i przez M trafiły do więzienia  ::)
A PM jak się na coś napali, to musi to od razu mieć  :P Ehhh....

A w wakacje idziemy na indywidualne lekcje tańca  :skacza: Trochę już tańczyć umiemy, pomęcze PM-a żebyśmy już nie długo zaczęli w domku ćwiczyć, poóźniej piękny układzik w rytmie walca angielskiego - mojego ulubionego  :skacza:

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
Isabel, ale jaki skuter chce? taki 50 cc? Jeśli tak mała pojemność to spoko, nie martw się. Nie rozpędzi się specjalnie na tym. Oczywiście pilnuj, żeby zawsze nosił kask (chociaż w Polsce nawet by się nie dało bez, bo zaraz by go złapali :) )
Sama na co dzień w Grecji poruszam się skuterkiem i jest to naprawdę duże ułatwienie. Gdybym była w Polsce częściej latem to pewnie tu też bym chciała mieć. Jednak można trochę uniknąć korków. Zresztą w mieście samochody nie rozwijają zawrotnej prędkości i jeśli Twój ukochany nie jest piratem drogowym w samochodzie, to pewnie na skuterze też się w nim jakiś diabeł nie obudzi  ;D
Tylko jeśli nigdy nie jeździł żadnym motorem, to niech lepiej najpierw poćwiczy na ogródku albo gdzieś poza ruchliwymi drogami. Automat to nie filozofia, ale jednak równowagę trzeba utrzymywać i wyczuć dodawanie gazu na początku :)
Mój mężuś naprawia różne modele, więc chętnie wam doradzimy przy wyborze modelu, jeśli akurat z takim mieliśmy do czynienia.

Walc angielski jest cudowny  :Zakochany:

Offline Isabel
  • Chuck Norris

Dzięki anulka  ;) Pm sobie upatrzył motorower zipp pro, pojemność 50, także fakt zawrotnej prędkości nie osiągnie  ;) Powiedziałam PM-owi, że jak zda egzaminy się obroni to może kupić   ::)

Dziewczyny tak się zastanawiam: na sali będą okrągłe stoły będzie ich ok 10 i teraz czy zrobić plan stołów przy wejściu na salę, a jak tak to jeszcze winietki na stołach? Czy jak już będzie plan to bez winietek? Czy lepiej bez planu i same winietki??? ??? ::) Nie mam pojęcia jak będzie lepiej  ::)

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
  • Żadnych łez do póki śmierć Nas nie rozłączy
  • data ślubu: :serce: 26.08.2011 :serce:
To albo to... oba wyjscia fajne, my zas mamy winietki a stol w litere U  problem niemilosierny z posadzeniem gosci, aczkolwiek juz sie uporalam z tym na zapas ewentualnie poprawki jesli ktos sie wylamie...
wlasnie jestem na etapie zakupu wodki, dzwonilismy do makro w szczecinie i tam bez koncesji 17,49 ŻOŁĄDKOWA CZYSTA DE LUXE 0,5... jeszcze czekamy na telefon od kolegi moze uda sie gdzies taniej i pojedziemy...
a wy jaka wodke kupiliscie? badz jaka planujecie kupic?

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
My bedziemy mieli i plan i winietki. Bo tak...bez planu, a z winietkami, to wszyscy beda biegali od stolu do stolu i szukali, gdzie maja usiasc. A sam plan bez winietek tez ma sens, bo w zasadzie to juz bez wiekszego znaczenia, kto kolo siebie usiadzie, jak bedzie podane przy jakim stole.
Wiesz, jak ja Ci zazdroszcze tych 110 dni do slubu..

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Ja bym obstawiała plan i winietki na raz. Łatwiej będzie się w tym odnaleźć. Bo jednak przy 10 stołach to można się nachodzić zanim się znajdzie swoją winietkę ;) Choć z drugiej strony byłam na weselu z okrągłymi stołami i winietkami, bez planu stołów, i jakoś szybko znaleźliśmy nasze miejsca, przy pierwszym stole do którego podeszliśmy. Ale już nie pamiętam czy ktoś nas tam pokierował czy sami znaleźliśmy.

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
ja uwazam, ze plan musi byc koniecznie...bylam ostatnio na weselu gdzie nie bylo planu tylko same winietki i sie taaaaki burdel zrobil, ze hej - a ludzi kolo 90 bylo...do okraglych stolow faktycznie nie trzeba winietek, skoro juz plan ma byc ale one ladnie wygladaja :P...
co do wodki to poszukaj jakiejs hurtowni alkoholi...jak my szukalismy to w makro byla jedna z najwiekszych cen, a najtaniej wlasnie w hurtowniach...

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
witaj, czy moge dolaczyc?

niestety nie zalapalam sie na zdjecia sukni, ale wierze ze jest sliczna.

cudnie wygladalas na tym konkursie ;)

nataliapolice, nie chce cie martwic, ale w zwyklym netto czysta de luxe kosztuje jakos 16,5zl.

czyli troche taniej niz w makro :)

Offline Isabel
  • Chuck Norris

netka0003  pewnie, że można  ;) :hello:  dziękuję za miłe słowa  ;)
Co do wódki, to jeszcze nie załatwialiśmy. Tam gdzie robimy wesele, najpierw nam mówili, że od nich musimy koniecznie brać, ale po cenach hurtowych, ale jak dzwoniłam jakiś czas temu, to już była inna gadka, że możemy sami kupić, więc po sesji i tak trzeba się przejechać i dokładnie wszystko ustalić  ;)
krysiAK rzeczywiście już tylko 110 dni  :o a Tobie tylko 47 dni, ale ten czas leci  :o

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
Netka, na koncesje w makro 17zl a w stokrotce teraz jest za 16,99 zamowilismy na dzisiaj 55butelek i pytalismy o rabat mimo iz wodka w promocji to dzis beda do nas dzwonic moze cos wydebimy:)

• Chuck Norris
i co tam slychac? ;D

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
Hejo jak tam?

Paulincia a gdzie relacja?

Offline Isabel
  • Chuck Norris

No właśnie Paulincia gdzie relacja ??  ;D

U mnie ze spraw ślubnych to nie wiele się zmieniło, dziś byłam zmniejszyć obrączkę o pół rozmiaru i teraz leży idealnie  ;D

Jutro ide na urodzinki do koleżanki na grilla  :skacza:

A za chwile wychodzę do mojej kuzynki, która przyleciała na kilka dni z anglii  :)

Kupiłam sobie dzis marynarke  ;D ;D ;D

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
Miłej imprezki grillowej:)
i koniecznie pochwal się marynarką ja dziś na all. wygrałam rolki ale będę zapindalała :)

my swoje musieliśmy zmniejszać o 1rozmiar... uff dzięki Bogu grawer cały pozostał:)

a grawer mamy nie typowy... kiedyś na którymś wyjeździe bodajże w Kołobrzegu szliśmy plaza a PM zaczął śpiewać mi ową piosenkę

co się uśmiałam to moje tak o to nam utkwiło i mamy grawer moja: bez Ciebie schnę... jego : ... jak mokry chomik na patelni

nie którzy sobie pomyślą ze powalone ale chcieliśmy coś z jajem:) nie typowego :)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
 :hahaha: Dobry tekst Natalia!!! ;D

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
ciesze się, że się podoba, facet jak grawerował to myślałam że się posika za przeproszeniem :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Muszę przyznać, że macie bardzo nietypowe :D