Autor Wątek: Jakie dodatki do tej sukni?  (Przeczytany 3044 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michalina

• nowicjusz
  • *
Jakie dodatki do tej sukni?
« dnia: 29 Kwietnia 2006, 13:43 »
Oto moja suknia z 3 stron:

Nie będę miała welonu tylko szal na ramiona. Pomóżcie proszę dobrać mi całą resztę - bukiet, fryzurę... Mam ciemnie włosy za ramiona i strasznie podbają mi się kwiaty wpięte we włosy, ale przy sukni jest już kwiatek, do tego dochodzi wiązanka i boję się że będzie tego za dużo. W każdym razie za wszystkie propozycje będę bardzo wdzięczna.

Offline michalina

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Kwietnia 2006, 13:45 »
Zapomniałam dodać, że suknia jest w kolorze złamanej bieli (lub jak kto woli - bardzo jasne ecru) i będę miała jeszcze cieniutkie ramiączka.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Kwietnia 2006, 13:51 »
ja może troche nie na temat ale suknia jest prześliczna!!jaka to firma, model??napisz czy jesteś wysoka, niska itp. - będzie łatwiej. a najlepiej wklej zdjęcie!! :mrgreen:

Offline michalina

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Kwietnia 2006, 14:25 »
Suknia to Atelier Diagonal 310. Na zdjęciu wygląda jakby był gorset + spódnica ale w rzeczywistości jest to cała sukienka i na biodrach jest bardziej przylegająca (przynajmniej na mnie). Jeśli chodzi o mnie to mam 160cm wzrostu jestem szczupła, ale nie bardzo chuda. Zdjęcie przyślę najwcześniej 3maja bo wtedy wrócę do swojego komputerka, gdzie są wszystkie moje zdjęcia.

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Kwietnia 2006, 22:23 »
Delikatne fale i kwiaty we włosach to strzał w 10

Do tego dosyć bogaty naszyjnik (ale nie gruby) i może bransoletka :?  :?

Polecałabym miniaturki storczyków lub np.róże z tulipanami jeśli chodzi o wiązankę...a kolory???

Ja raczej wzięłabym coś bardziej wyrazistego, bo zbyt delikatny kolor może zemdlić. Np.ostry fiolet, mocny róż i dużo liści w kolorze ciemnej zieleni(te jasne takie sobie)
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Kwietnia 2006, 22:27 »
ja również miałąm suknię w kolorze natural bianco - bukiet miał dużo  soczystej zieleni i intensywnie różowych - brudny róż- storczyków...

jak fryzura - nie wiem.. a jaki masz owal twarzy??? jaką długośc włosów??? proste czy kręcone??? na czym ci zalezy?? - upięciach, kokach czy swobodzie?????

zapodaj fotę do dogłębnie ruszymy temat ;)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline michalina

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 1 Maja 2006, 00:09 »
W komputerze z którego teraz piszę mam tylko jakiś swój niewyraźny portrecik. Teraz mam troszkę dłuższe włosy. Naturalne są lekko kręcone, ale źle się w nich czuję i dlatego prostuję. Na początku myślałam o jakimś hiszpańskim koku ale teraz fryzura modelki, która ma na sobie moję suknię coraz bardziej mi się podoba.