Autor Wątek: Krzysztof Filasiński - wodzirej  (Przeczytany 23318 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Azucena

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.07.2012
Krzysztof Filasiński - wodzirej
« dnia: 20 Czerwca 2012, 19:31 »
A więc przyszło mi czas na zmianę dj, 3 tygodnie przed moim weselu. Więc wiecie co przeżywam. Obecny dj na tym forum, i na innym ma kiepskie opinie, Niestety wcześniej nie dotarła do tych wypowiedzi. Ale  mimo że stracę pieniążki, nie chce spowodować katastrofy na weselu

Dlatego szybko zadzwoniłam do wodzireja który grał na weselu mojej siostry. Nie chciałam powielać jej sukcesu, dlatego szukałam innego wodzireja, ale nie chce ryzykować z tym nowym dlatego decyduje się na rozrywkę z powtórki

Jak było 3 lata temu na weselu siostry ?

Bajecznie, bawiłam się świetnie. Pan Krzysztof i zaśpiewa operetkę i utwory Elvisa Presleya. Prowadzi zabawę, zachęcając gości do tańczenia. Nie stoi w miejscu. Bawi się razem z załogą na parkiecie w typowe gry weselne. Ale najlepsze jest to że śpiewa cały czas. Nie wiem jak teraz, ale Pan Krzysztof dopiero po oczepinach zaczął czasem puszczać utwory innych zespołów. Pamiętam moją chrzestną jak zobaczyła muzyka w stroju Elvisa, oczka jej się powiększyły do 5 złotówek, fryzura się momentalnie wyprustowała i biegła nie zważając na męża wtulić się w króla rock-d-rolla.

Lubię tego typu zabawę, jestem fanką showmenów którzy śpiewają i się bawią z publiką. Rodziny pary młodej nie schodzili z parkietu, jedynie siedziały może 3 pary które wg: nie potrafiły się bawić.

Cena w 2009 wynosiła 1400 zł

Jeśli chce ktoś sprawdzić ofertę Krzysztofa Filasińskiego zapraszam na jego stronę http://thevoice.bydgoszcz.pl/index.htm, w dziale "OFERTA" jest wiele jego filmików......i TAK to jegooo głos !!

Niesamowity prawda, do tego w wątku o salach weselnych podawałam 6 miejscówek w każdej polecali go, Krzystofa Polańskiego i zespół Ekspress Duo +

Prawdopodobnie stracę 700 zł, na zmianę  dj z pana XX na pana Krzysztofa. Ale nie chce ryzykować. Wiem że dobrze się bawiłam, jest solidnym muzykiem dlatego założyłam ten wątek by go polecić szerszej klieteli

Offline Azucena

• nowicjusz
  • *
Odp: Krzysztof Filasiński - wodzirej
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Czerwca 2012, 19:50 »
Jestem miłośnikiem szerokich postów, z dużą ilością informacji dlatego chcę dodać jeszcze trochę o muzyku. Szkoda że nie mogę edytować poprzedniego.

W głównych rolach w "Kundlach" występują Krzysztof Filasiński, Krzysztof Nowakowski i Mariusz Ziółkowski, którzy na co dzień pracują jako śpiewacy w Operze Nova w Bydgoszczy.

Śpiewa regularnie w Operze, ma umowę z restauracją "Nad Strugą"

Krzysztof Filasiński, prezes Stowarzyszenia Śpiewaczego Męski Chóru ,,Hasło".

Jakie wady...hmmm
Nie każdemu może się spodobać taki styl czyli mieszanka Krawczyka i Presleya. Nie jest to zespół, w 2009 roku pan Krzysztof miał tylko keyboard. Muzyk nie jest dj a wodzirej Starsky, popuszcza muzykę ale podejrzewam że zakręci jak dj Dombek. Ma swój styl, starego kawalrza w garniturze który raz zaśpiewa z zadziornym uśmiechem "Skrzypka na dachu", a drugi raz w złotym stroju Elvisa zaprosi twoją ciotkę do tańca marzeń. Wadą może być też wydajność głosowa, bo Pan Krzysztof jak wcześniej pisałam to śpiewak. Ale gardło ma silne, i na weselu mojej siostry śpiewał do 2-3 w nocy, od 16.00

Offline Mandinka

• bywalec
  • nothing really matters
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Czerwca 2012, 21:22 »
Podstawowe pytanie: ma wolny termin? ;)

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Czerwca 2012, 11:08 »
właśnie, gdy oglądałam sale w gościńcu , tego pana mi zachwalano. miałam nawet pójść go posłuchać i zobaczyć w akcji właśnie w gościńcu, no ale zauroczył mnie Starsky i to z nim podpisaliśmy umowę.
Jeżeli dobrze bawiłaś sie na weselu, gdy wodzirejem był Pan Krzysztof to masz odpowiedź. Dzwoń szybko i rozmawiaj. A my trzymamy kciuki za wolny termin:)

Offline Azucena

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Czerwca 2012, 19:49 »
Podstawowe pytanie: ma wolny termin? ;)

Hej okazało się cudem, że ma wolny termin. Byliśmy zaszokowani z narzeczonym. Okazało się że w ten dzień chciał zrobić sobie wolne, a my podstępnie ukradliśmy mu wymarzony odpoczynek. Spotkaliśmy się dziś z Panem Krzysztofem, ja byłam w kiepskim humorze przez tą pogodę ale tak jak go pamiętam tak jest nadal. Przyjemny, zabawny. Puścił swoje najnowsze występy, jak i na koncertach tak i na weselach. Dobrze, dla nas bardzo dobrze. I będzie napewno wszystko ok. Po moim ślubie spiszę wam relację z wesela i wlepię zdjęcia.

Pozdrawiam

Azu

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Czerwca 2012, 20:10 »
widać tak miało być:) super, że miał wolny termin,teraz możesz spać spokojnie;)

Offline Azucena

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Czerwca 2012, 20:06 »
Powiem tobie że odetchnełam z ulgą, teraz zastanawiam się czy nie byłam zbyt surowa co do pierwszego Dj. A jeśli to tylko plotki. Wiecie jakie są zdenerwowane kobiety, jeśli przesadziłam z tą histerią. Ale.... koniec końców wybrałam dobrze. Jestem spokojna. Teraz tylko fryzura, makijaż, tort, alkohol, buty, kwiaty, siłownia, rajstopy, spinki, dinki...ech....niech już będzie po 14 lipca

Offline Myszk@

• bywalec
  • data ślubu: 22.09.2012
« Odpowiedź #7 dnia: 27 Czerwca 2012, 20:43 »
Nie jesteś przewrażliwiona.. ta opinia na pewno nie była odosobniona - słyszałam to samo od znajomej która z braku wyboru (i powodu ekspresowego organizowania wesela) wzięła DJ Mako. Odradzała mówiąc, że pod względem muzycznym i zabawowym było to jedno z najgorszych wesel na jakich była - a niestety jej własne..  ::)

Offline tigrunia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
« Odpowiedź #8 dnia: 5 Lipca 2012, 14:06 »
Polecam zdecydowanie Pana Krzysztofa! Bawiłam się na weselu, które prowadził zaledwie tydzień temu i było rewelacyjnie. 
Zaczął oczywiście od dedykacji przy obiedzie i gdy zaśpiewał ''Usta milczą, dusza śpiewa. . . " zamarłam z wrażenia, łzy w oczach i już nic nie mogłam przełknąć  :) Głos ma piękny! Rewelacyjnie zabawiał gości, nie śpiewał cały czas, dużo puszczał z płyty, laptopa czy co tam miał nie pamiętam ale co jakiś czas dorzucił "parę słów" od siebie.  Konkursy były super a nagrody jeszcze lepsze, ogólnie kupa śmiechu :)
Na pewno starsze towarzystwo będzie zauroczone! :)

Choć sama zastanawiam się nad wyborem DJ'a/Wodzireja chyba jednak bym go nie wybrała bo szukam kogoś nowocześniejszego ale najchętniej to zrobiłabym dwa wesela i jedno napewno poprowadziłby Pan Krzysztof właśnie!  ;D Choć kto wie. .  bardzo bym chciała zobaczyć jak prowadzi wesele np.  Starsky, wtedy miałabym porównanie i nie było by problemu z podjęciem decyzji. . 

Offline slajmi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 17 Sierpnia 2012, 17:53 »
Byłam na kilku weseLach u tego Pana i każde REWELACJA!!! Mogę polecić każdemu

Offline LUCYNA1212
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.10.2012
« Odpowiedź #10 dnia: 14 Września 2012, 01:43 »
Hm to jest typowa reklama muzyka jak i lokalu . Mialam do czynienie z tym muzykiem i powiem tak on na imprezie lepiej sie bawil niz goscie owszem spiewa ladnie robi show ale jest tylko muzykiem a nie panem ktory na imprezie chce grac glowna role kogo to interesuje gdzie gral na tej imprezie gdzie bbylam zwlaszcza po wypiciu duzej dawki alkoholu byl namolny to forum ma byc szczere a nie przedstawiajace reklame polecam zastanowic sie przed wyborem dwa razy osobiscie znam o wiele lepszych dj ktorzy ida z duchem czasu a nie tkwia w  miejscu nie rozwijajac sie. dobrze bawiac tylko po pijaku.

Offline LUCYNA1212
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.10.2012
« Odpowiedź #11 dnia: 14 Września 2012, 01:51 »
zapomnialam dodac ze wcale juz od dawna nie spiewa w operze gdyz ze wzgledu na swoje zachowanie ciezko sie z nim wspolpracowalo forumowicze nikt nie zaklada watku specjalnie jakiemus muzykowi jezeli nie jest jakos z nim powiazany.  czuje tu samo kumoterstwo wziawszy razemto z tym goscincem musza sie nawzajem chwalic to normalne:)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #12 dnia: 14 Września 2012, 09:43 »
Hmmm....
Weszłam na ten wątek całkowitym przypadkiem.
Czytam i czytam.... i uznałam, że MUSZĘ, że czuję się w obowiązku odnieść się do niego.
A więc czytam i czytam...i sobie myślę- Boże, ależ bezczelna reklama. Bezpardonowa. Można by było zrobić to jakoś....no nie wiem, subtelniej, po prostu.
Więc ciekawość zwycięża i wklepuję sławetne imię i nazwisko ww. wodzireja. Wyskakują mi zdjęcia google. Patrzę i uwierzyć nie mogę.
Tego człowieka miałam przyjemność poznać osobiście, gdy śpiewał na pikniku osiedla Bartodzieje, byłam tam z "moimi" Seniorami, bo w zasadzie to dla nich i z ich inicjatywy było robione.
Patrzyłam wtedy- no, grubszy facet, ale przystojniak. Z resztą pierwszy raz zetknęłam się z nim w DDP Senior, gdy ugadywaliśmy szczegóły imprezy. Zastanawiałam się, co może zaoferować.
I wiecie co?
Zakochałam się w nim od pierwszych nut piosenki. Nieziemski głos, świetny humor :)
I nie, nie jest to reklama, ale już zupelnie o nim zapomniałam, a teraz wiem kogo chcę na wesele :)) Tylko gość jest wiecznie zajęty, często pomaga charytatywnie, więc z terminami może być u niego średnio.
Hihi a faktycznie myślałam, że to reklama jakaś, ale gdy się zna lub gdy się zobaczy tego człowieka, to nie można mówić czy pisać o nim inaczej, niż w samych superlatywach :)

Offline MAŁGOSKA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.2013
« Odpowiedź #13 dnia: 14 Września 2012, 10:59 »
Weszlam tutaj gdyz szukam oprawy muzycznej na moje wesele i zastanawiam sie po co jest watek o kim skoro jest juz watek o muzykach na wesele tez mysle ze to jest pseudo reklama pod jakomkolwiek kontrola zamiast opisac czy polecic dj to opisujecie osobe i co niby robi a ja chce zeby mi ktos polecil kogos kto dobrze poprowadzi ten moj szczegolny dzien.  mysle ze ten watek powinien byc usuniety  bo jak wszyscy zaczna opisywac danego dj to ktos taki ja ja zglupieje zupelnie.  kazdy oczekuje rzetelnej krotkiej odpowiedzi a nie opisu co kto robil kiedys lub nie robil.  powiem nawet ze po tym calym obszernum slodzeniu widac ze cos tutaj nie gra.  mam pytanie czy moze mi ktos napisac wiecej informacji o tym starskim na poczte . :)proponuje ten watek zlaczyc z propozycjami muzykow a nie otwierac jakies prywaty.

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #14 dnia: 14 Września 2012, 13:55 »
Weszlam tutaj gdyz szukam oprawy muzycznej na moje wesele i zastanawiam sie po co jest watek o kim skoro jest juz watek o muzykach na wesele tez mysle ze to jest pseudo reklama pod jakomkolwiek kontrola zamiast opisac czy polecic dj to opisujecie osobe i co niby robi a ja chce zeby mi ktos polecil kogos kto dobrze poprowadzi ten moj szczegolny dzien.  mysle ze ten watek powinien byc usuniety  bo jak wszyscy zaczna opisywac danego dj to ktos taki ja ja zglupieje zupelnie.  kazdy oczekuje rzetelnej krotkiej odpowiedzi a nie opisu co kto robil kiedys lub nie robil.  powiem nawet ze po tym calym obszernum slodzeniu widac ze cos tutaj nie gra.  mam pytanie czy moze mi ktos napisac wiecej informacji o tym starskim na poczte . :)proponuje ten watek zlaczyc z propozycjami muzykow a nie otwierac jakies prywaty.

Małgosiu, ale dlaczego zaraz w taki sposób?
Odebrałam to tak jak ty, ale ok, nie słyszałaś go, wejdź na jego stronę i posłuchaj jak on śpiewa, wtedy wszystko jasne. Nie musisz zaraz naskakiwać na wszystkich. Daleka jestem od robienia reklamy komukolwiek.
A właśnie, dziewczyny- a propos pana Krzysztofa- bo chciałam Ave Maria w Kościele i chciałam szukać kogoś do tego, ale trafiłam na ten wątek- bo znałam faceta, ale nie pamiętałam nazwiska, więc zrządzenie losu. Czy on w swojej ofercie ma też coś takiego jak zaśpiewanie w Kosciele na wejście? I z Kościoła na wesele zaraz na zabawę? Hmm.. nie chciałabym usłyszeć odmowy :(

Offline MAŁGOSKA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #15 dnia: 14 Września 2012, 16:35 »
[

Małgosiu, ale dlaczego zaraz w taki sposób?
Odebrałam to tak jak ty, ale ok, nie słyszałaś go, wejdź na jego stronę i posłuchaj jak on śpiewa, wtedy wszystko jasne.  Nie musisz zaraz naskakiwać na wszystkich.  Daleka jestem od robienia reklamy komukolwiek.
A właśnie, dziewczyny- a propos pana Krzysztofa- bo chciałam Ave Maria w Kościele i chciałam szukać kogoś do tego, ale trafiłam na ten wątek- bo znałam faceta, ale nie pamiętałam nazwiska, więc zrządzenie losu.  Czy on w swojej ofercie ma też coś takiego jak zaśpiewanie w Kosciele na wejście? I z Kościoła na wesele zaraz na zabawę? Hmm. .  nie chciałabym usłyszeć odmowy

Oj doksik ja caly czas szukam i przesluchuje wiec wiem co pisze ale ty niby weszlas przypadkiem a caly czas kontrolujesz czy ktos cos odpisal:)pisalas ze znasz tego pana osobiscie ze mialas z nim kontakt a teraz pytasz innych czy ma ave maria w ofercie hihihihi niewypal zapytaj sama bo wczesniej nie pisalas ze juz kogos poszukujesz:):):) na wesele :P:P:P.  Ale podpowiem tobie kazdy dj w ofercie pieknie wprowadza na sale mlode panstwo i gosci ja juz kilka ofert mam ktore mnie interesuja bede teraz zawezac grono:)

Offline MAŁGOSKA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Września 2012, 17:18 »
Ja szukam czegos oryginalnego:)jak kazda marze zeby to byl niepowtarzalny dzien :) bylam teraz na weselu gdzie w kościele gralo 4 muzykow z hilharmonii zly same cisnely sie do oczu niestety ze wzgledu ze to bylo w rodzinie nie moge tego u siebie powtorzyc:(:(:(

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #17 dnia: 14 Września 2012, 18:50 »
Małgosiu, w panelu użytkownika u góry masz taką opcję, że pokazuje Ci odpowiedzi na tematy, w których się wypowiadałaś.
Wesele planuję za jakiś czas, więc na razie chaotycznie szukam wszystkiego i się orientuję.
Znałam go osobiście, ponieważ pracowałam w Seniorze, a on tam bywał przy okazji imprez, nei żeby zaraz się spoufalać, nie mam z nim kontaktu, więc pytam dziewczyn z ciekawości, bo i tak zapytam jego osobiście jak już będę go zamawiała do siebie.
Na razie ustalenia mam takie:
1. Wesele- Pan Tadeusz
2. Kościół- Ave Maria na wejście
3. Oprawa muzyczna- Krzysztof Filasiński
4. Suknia- Sincerity Bridal model 3680 (właśnie, nie ma ktoś, gdzieś, kogoś, kto chce takową sprzedać???)
5. Fotograf- Krzysztof Jucha (tak, tak, to znów nie jest pseudo reklama)

I Pana Krzysztofa również nie reklamuję i będę to powtarzać do bólu Małgosiu, bo nie czuję się w obowiązku, po prostu widziałam go w akcji i cieszę się, że trafiłam na to nazwisko, bo planowałam zespół Vivaros jeszcze tydzień temu ;)

Offline MAŁGOSKA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 14 Września 2012, 18:57 »
ups doksik pomylilas watki:)tutaj piszemy o wodzireju :)o calej oprawie to w innym watku sie pisze dlatego ja nie rozwijalam tutaj jakie mam plany odnosnie calej imprezy :D spojrz na jaki watek weszlas;)

Offline MAŁGOSKA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 14 Września 2012, 22:44 »
:P:P:P:P Od kiedy tylko go poznalam to juz wiedzialam ze chce zeby gral na moim weselu . . . . . . . . . . . . . . . . a jeszcze tydzien mialam na mysli zespol vivaros hehehehehe dobre. oj doksik doksik to sie wgl nie trzyma sensu:P

Offline DiLuna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 26 Września 2012, 16:32 »
Tak człowiek czyta i czyta szczególnie LUCYNE1212 chyba musiałaś być beznadziejna ze po dużej dawce alkoholu jaka wypiłaś nic nie pamiętasz.  A tak poza tym, to nikt nie musi sobie robić reklamy! To ludzie wypisują dziwne rzeczy na drugich , bo może maja mało pracy, albo są zawistni, albo po prostu zazdroszczą.  Pan Filasiński nie pracuje już w Operze od 2009 roku, zgadza się, nawet nie ma tego napisanego na stronie, sam zaprasza ludzi do koncertów, które organizuje hehe i tez oni są z Opery.  Z Gościńcem nie ma nic wspólnego, kilka razy tam grał nic więcej!