Jej kobieto ty masz mnóstwo czasu, po co Ci teraz rozmawiać z zespołem?
Ja proponuję zrobić im listę lub napisać maila na 2 tygodnie przed weselem, teraz ewentualnie skoro już zespół masz wybrany (bo o co innego pyta sie zespoły jak się je wybiera) to możesz ich poprosić żeby się nauczyli jakiegoś ważnego dla was utworu etc.
Całą rozpiskę to dasz im jakiś czas przed weselem, moja zajęła dwie strony A4, bo ja im napisałam o której jakie mam posiłki, to ważne żeby zespół zgrywał się z kuchnią, kiedy jakie mają być konkursy, jakie będą podziękowania dla rodziców etc. Mamy z miśkiem utwory których w żadnym wypadku nie chcieliśmy usłyszeć w naszym dniu więc to im napisałam, oraz takie które bardzo chcieliśmy,dodatkowo jakieś małe wskazówki ale to Ci się zbierze im bliżej będzie wesela - to raz...
Dwa ehh foto video w jednym...Nie wiem jaki poziom zdjęć i video Cię satysfakcjonuje ale ja 2w1 mówię stanowcze nie. Nie da rady żeby jedna osoba jedną ręką kręciła a drugą pstrykała fotki i zrobiła to dobrze, zawsze coś gdzieś umknie.
Co do jakości filmów które ja pokazałam to raczej nie bardzo sobie możesz tego życzyć bo firma która to robi musi mieć takie umiejętności, doświadczenie i sprzęt (aby osiągnąć wiele elementów z takiego filmu trzeba mieć np. rybie oko, szynę czy steady cam'a), poza tym to trzeba czuć i mieć talent, no i dodajmy do tego dwie kamery...
Nie chcę stereotypować ale raczej firma która robi zlecenia 2w1 nie zrobi Ci czegoś takiego jak widziałaś w ccvs...
Możesz poprosić jakich wstawek nie chcesz etc. ale raczej cudów kochana nie oczekuj, zobacz ich filmy i sprawdź co Ci się podoba a co nie.
Co do zdjęć to Ci powiedzą w jakiej formie masz je dostarczyć