angelicious ja wprawdzie nie mialam jeszcze zdjec,ale osobiscie wybralam juz este i na reportaz i na plener i uwazam,ze warto - jesli chcesz zaoszczedzic to lepiej na filmie,ktory oglada sie zazwyczaj raz i pozniej odklada na polke,a zdjecia mozna powiesic,wstawic w ramke,dac znajomym odbitki,a album zawsze pod reka i milo popatrzec na fajnie zrobione fotki,czesto widze zdjecia slubne u kogos na polce-pary,ktore mialy juz slub nie zaluja,ze na reportaz wziely profesjonaliste-jednak oni wiedza,co i jak,mozesz zaryzykowac,ale jak cos nie bedzie tak jak tego oczekiwalas to czasu nie cofniesz,na plener zawsze wybierzesz inny dzien,a na reportaz?
nizia nie wiem dlaczego masz takie problemy,gdyz ja niedawno sie kontaktowalam i na meile odpisuja bardzo szybko, kontakt jest naprawde super,ale ogolnie wiem tez,ze mozna do nich przyjsc w godzinach otwarcia biura bez umawiania sie i na pewno poswieca ci czas i zaklepiesz termin oraz ustalisz co i jak,bo przez telefon to watpie,ze ci zarezerwuja,z reszta przy podpisaniu umowy i zaliczce zapisuja,co chcesz konkretnie-jaki pakiet,miejsce itd itp