witajcie

,
ja polecam wszystkim cukiernię w Radisonie
zamawiam tam zawsze torta urodzinowego dla swojego Rumcajsa ( zawsze czekoladowy i zawsze bardzo smaczny )
na ślub też tam zamówiliśmy, choć rozeznaliśmy się również w innych cukierniach
w Stargardzie jedną pewną niestety zlikwidowali i zostaliśmy na lodzie, a w Radisonie na początku wydawało się nam drogo
okazało się potem, że ceny są takie same jak w innych cukierniach, a najważniejsze było to, że smak już znaliśmy
zamówiliśmy taki sam "jak na sklepie", tylko dekoracja na najwyższym piętrze była nietypowa ( a zamiast pary poprosiłam o obrączki )
i to był strzał w dziesiątkę, wszystkim smakował i zajadaliśmy się nim jeszcze dwa dni
( kłopoty były z zamówieniem, trafiłam tam tylko na jedną rzetelną ekspedientkę, która nie kazała mi torta osobiście zamawiać u kierownika cukierni, za to nikt nie potrafił zrozumieć dlaczego nie chcę torta białego, czyli w bitej śmietanie, tylko zwyczajnego czekoladowego, czyli "czarnego" )
co do podania tortu, to u nas był po obiedzie ( to było przyjęcie, a nie wesele, choć trwało do 3.00 nad ranem )
i to też był strzał w dziesiątkę
szef lokalu powiedział, że po północy mało ludzi będzie miało ochotę na torta ( oczepi nie było ) i miał rację, a tak każdy spróbował
polecam też sami tiramisu