Witajcie!!
Ale się cieszę że wątek się rozkręca!! Zawsze lepiej w jednym wątku się spotkać niż między nimi przeskakiwać
Niosę wieści że od niedzieli czuję dziecia Nie powiem że miło wiedzieć że to coś tam się rusza. Póki co czuję go bardzo wysoko nie wiedzieć czemu.. może tak ma być.. Jak patrzę na mój 16-tygodniowy brzuch to boję się jak to jeszcze urośnie.. już czuję super naciągniętą skórę i o wiele większy brzuch w stosunku do tego okresu z Sebkiem.. Szok.. Na dowód wielkości zdjęcie wklejam:
dziewczyny - przez jakie programy wklejacie zdjęcia?? bo już 2 razy wykupiłam abonament w fotosiku i buntuje mi się..

No i czytając wątek o wózkach i wyciągnąwszy wnioski z pierwszego dziecia, czytając różne opinie i fora zakupiłam wózek używany głównie ze względu na super cenę i ogromną gondolę. Okazja się trafiła przy przeglądaniu allegro. Nie wiem czy nie za wcześnie ale cóż. Spacerówki jeszcze 2 po młodym mam (w sumie 3) a znając siebie zakupię dzieciowi nową..
SILIE Super że znasz płeć!! Gratulacje wielkie!! Przynajmniej już wiesz za jakim kolorem się rozglądać!! Ja z młodym bardzo chciałam dziewczynkę ale jak się potem okazało że to chłop to trochę załamkę przeżyłam.. Ale potem super - dla dziewczynki to 99% rzeczy w różu a faceta można na różne kolory ubierać i chłop mi wyrósł nie powiem pierwszorzędny!!
ANEK pisz oczywiście u mnie - też się wahałam czy osobny wątek zakładać bo w ilości siła!!
VONKA - miałam to samo - do 13 tygodnia tylko folik a teraz za namową farmaceuty i ze względu na dobrą cenę biorę PRENATAL i dodatkowo PRENATAL DHA. Mój gin twierdzi że nie ma co za wcześnie z witaminami szaleć - wyniki i tak dobre i jakieś badania wykazują że lepiej sam folik na początku jeść.