Witam serdecznie,
Niedawno właśnie organizowaliśmy nasze wesele w Californii i powiem szczerze, że jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni. Tyle nasłuchałam się historii o tym jak to w knajpach okradają ludzi z ciast, jedzenia, wódki, że wiadomo, gdzieś tak człowiek miał obawy jak to będzie, ale w Californii absolutnie nic takiego się nie dzieje. Kurczę, aż zdziwiona jestem taką uczciwością ludzi, którzy naprawdę szczerze robią wszystko, żeby goście i Państwo Młodzi byli zadowoleni. Jedzenie pyszne i bardzo dużo, jak mówili nasi goście nie do przejedzenia, dlatego też natychmiast po weselu spakowano nam wszyściuteńko - pstrągi, śledzie, krokiety, wędliny, sery, kotlety - dosłownie wszystko - w sumie kilka wielkich toreb żarcia, które nawet po poprawinach trzeba było jeszcze zamrozić. Obsługa restauracji przemiła, dbająca o czystość i estetykę - naprawdę z wielką klasą. Sala elegancka, fajnie udekorowana - na wysokim poziomie. I Pan właściciel - bo niektórzy pisali, że niemiły - nie zgadzam się - on jest po prostu konkretny i nie stęka i nie kwęka, że może to czy to, tylko jasno i krótko mówi jak to wszystko u niego wygląda. Słowem - polecam szczerze - bo myślę, że ten Pan za długo prowadzi knajpę i robi imprezy, żeby on czy jego pracownicy łakomili się na kawałek ciasta czy flaszkę wódki - jest uczciwy i konkretny. Polecam, naprawdę.